Kdy pro oblečení a boty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
22.9.17 11:49
@andelka83 píše:
Mladší dědí. Staršímu budu muset bundu a kalhoty koupit, boty asi taky. Jednu soupravu bude mít snad z loňska. Oblečení kupuju 140, boty 34. Je mu 7. Hodně kupuju v sekacích. Ale třeba softshelove kalhoty nechávám sit.

a kde nechavas sit ty softshelky? dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.9.17 11:50
@Anais píše:
@tasa já kupuju klidně i rok do předu, o velikost větší. Když jsou výprodeje, je to výhodnější. Jen boty kupuju před sezonou, tak cca měsíc, aby bylo z čeho ještě vybírat. Ale mám hubené dítě, takže i při výšce 100 cm mi teprve teď začíná nosit kalhoty 98 a trička, mikiny, bundy taky tak.
Ale nemám problém nakoupit trika, kalhoty dopředu o rok. Aspoň pak nechodí v tom samým jako půlka školky, přesto, že hodně věcí má z Lidlu, HM, CA, Terranova.
Zimní bundu mám koupenou v HM vloni za 500 a přechodovou zimní - tenkou jsme mu letos koupila v Terranově za 350…

a kde kupuješ ve výprodejích na rok dopředu? ale ja bych si to asi netroufla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32894
22.9.17 11:59

@tasa kamarádka šije. Akorát letos jsem si vzpomněla pozdě, tak snad se na nás dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32894
22.9.17 12:00

Na fleru i na Facebooku se dají najít maminky které šijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
22.9.17 12:59

@tasa tak mladej mi vyroste za rok tak o velikost. Tak jsi troufnu od stejné značky koupit o velikost větší bundu / kalhoty/ vestu.
Terranova, HM i CA mají sezonní výprodeje. Takže kouknu a třeba zimní vestu jsem koupila v TRN taky za 350. Už podle značky vím, co mu vydrží dýl. Třeba i Tchibo mívá výprodeje, tam mu hodně beru pyžama, punčocháče.
Do těch 2 - 2,5 roku jsem měla spoustu věcí nakoupených z bazárku, teď už je těch hezkých věcí míň, tak kupuju dopředu, když je dobrá cena. Kraťasy mu klidně vydrží 2 sezony…

• Citovat
  • Upravit
74217
22.9.17 14:30

Zimni boty a bundy koupime za dva tydny, jak se muj muz vrati po turnusu v praci. My radi nakupujeme vsichni spolecne, ted je pryc. Tak az se vrati.
Ze pak zas odjede a vrati se az v listopadu. Zimni jeste nemusi byt treba, ale taky treba uz jo. A uz nemusi byt pak hezky vyber.
Bundy maji jeste lonske, ty uz necham na zahradu a litani venku, do skolky, kalhoty az budou nekdy treba teple maji, vesty, softsheelky, mikiny, tenisky, trika s dl. rukavem, holkam ponca, kdyz neni na bundu, ale na svetr jo, tak to nosi, jsme kupovali minuly tyden.
Takko, pepco, kik, deichman, Lidl.
Holka a kluk maji velikost neco 116, neco 122. Starsi ta ma 128 a vic. Mensi i dedi neco po starsi. Zatim neni zima, tak nosi bezne kalhoty.
Kazdemu nejake puncochy musim koupit a natelniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.17 14:31

Tak já jsem extrémně plánovací typ a zimní oblečení i boty už mám ;) Něco nakupuju v posezonních výprodejích půl roku dopředu (třeba v březnu na další zimu), něco přes net. Starší dceři (velikost 134, 8 let) jsem koupila na MMB téměř nový péřový kabát Benetton před 2-3 týdny ;) Boty jsem objednala asi před týdnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
22.9.17 17:24

Pro holku 2 roky, 92/98 mám zimní bundu a kombinézu z druhé ruky. K tomu zateplené kalhoty z Lidlu. Boty zimní budu objednávat, vel 24, nějaké obyčejnější sněhule pořídím kolem listopadu.

Pro kluka 4 roky, 104/110 mám zimní bundu, oteplováky i kombinézu, taky z druhé ruky. Zimní boty budu objednávat vel. 29 k tomu pak pořídíme nějaké sněhule.

Holky 7 let, 134/140 - těm jsem objednala softbundu a zimní kabát. Zimní bundu a kalhoty na ven/lyže mají z loňska, boty 33 a 34 budu teprve objednávat.

Holka 12 let - 36/38 objednala jsem ji softshell kabát, zimní bunda i kalhoty ji budou pravděpodobně z loňska, to jsem ještě nezkoumala. Boty (38) budeme řešit taky někdy v tom říjnu/listopadu.

Díky bohu za syna, který momentálně nepotřebuje nic 14 let - S/M :D Boty 43/44 :D

Jinak, už se těším, až děti přestanou růst, protože zatím bych se asi mohla živit nakupováním a následným prodáváním věcí po nich :mrgreen: A ne vždycky mě to baví - teď to teda moc nebavilo hlavně peněženku zhruba 3500 Kč v čoudu :D A to nepočítám ty boty, to bude položka :zed: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.9.17 19:20

@tasa Zatím máme z Pepca jen pár kousků oblečení a jsem spokojená i ceny jsou bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák