Kdy pro oblečení a boty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
22.9.17 09:15

Kdy pro oblečení a boty

Kdy začnete nakupovat dětem zimní boty, sněhule, zimní trekové boty apod. a kdy zimní oblečení - teplou bundu, bundu s goretexem apod., totéž u kalhot?

Napište příp. přibližnou velikost,(protože např. boty od vel. 30 výše se hůře kupují, oblečení od 122 výše se hůře kupuje) a případně pohlaví(vždycky je menší výběr na kluky). Teda to je můj názor.

na mysli mám spíš kamenné obchody než eshopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
22.9.17 09:17

Bundy mají z lonska. zimní boty nekupuji, maj Gore celoročky celoročně, od jara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.9.17 09:24

Kromě bot jsem teďka kluka na zimu oblékla celého, zimní věci jako kombinézy a oteplovačky jsem koupila v Lindexu, tam mám vyzkoušené, že až do vel. 110 Počítají s plínou, takže u kombinéz je snížený rozkrok, takže vel. 98 mu přes zimu bude sedět, protože kluk je po tátovi a má velikost kalhot 92 a velikost triček 104. Botky budu řešit aktuálně dle potřeby, tam si netroufám kupovat něco dopředu, protože na posled mu noha během pár dní vyrostla o dvě čísla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.9.17 09:34

Tak já už mám kromě bot na zimu vše nakoupeno, zimní bundy i kalhoty, kluk i holka, něco nové výhodně ve výprodeji z loňska a něco přes bazárky, na boty čekám co se ještě objeví v obchodech, protože zatím nejsem z nabídky uchvácená, tak snad ještě příjdou jiné botky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.9.17 09:46

Dcera ma kombinezu z lonska. I cepice, rukavice. Asi v zari jsem v tescu narazila na peknou zimni bundu. Kabatek na z lonska, mozna jeste na paradu neco koupim. Boty budu ted kupovat celorocky goratexove. Zimni v zime. Dceri hodne roste noha. Boty dopredu nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
22.9.17 09:47

Bundy nakoupeny, boty pristi mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
22.9.17 09:54

Boty na podzim a do teplé zimy jsem koupila teď (vel. 29 a 31), na vyloženě zimní ještě aspoň měsíc počkám. Jednu kombinézu jsem ještě našla doma. Potřebovala bych ještě zimní bundu vel. 116, případně sadu na lyže 110 nebo 116, tak koukám, co kdo nabízí u na fcb na místním bazárku. Pro kluky je to vždycky tragické. Jinak to asi pojistí Lidl. Bydlíme v nížině, takže zas tak super vybavení nepotřebujeme.

• Citovat
  • Upravit
32865
22.9.17 09:59

Mladší dědí. Staršímu budu muset bundu a kalhoty koupit, boty asi taky. Jednu soupravu bude mít snad z loňska. Oblečení kupuju 140, boty 34. Je mu 7. Hodně kupuju v sekacích. Ale třeba softshelove kalhoty nechávám sit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
22.9.17 10:04

Zimní bundu a oteplováky máme z Pepca ve velikosti 92 a zimní boty máme z loňska z Lidlu. Jinak takové ty teplejší šusťákové kalhoty v kterých chodí už i teď ven máme ze sekáče. Někdy se tam dají pořídit bezva pěkné kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
22.9.17 10:29

Boty pudu koupit tak koncem rijna, zacatkem listopadu, ted dostal novy podzimni.. oteplovacky mame od lonska ty sem brala vetsi takze mu budou a bundu taky az tak v tom listopadu, ma teple mikiny, podzimni bundu takze d zimniho ho zatim navlikat nebudu, co by delal az bude pod nulou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
22.9.17 11:00

@tasa já kupuju klidně i rok do předu, o velikost větší. Když jsou výprodeje, je to výhodnější. Jen boty kupuju před sezonou, tak cca měsíc, aby bylo z čeho ještě vybírat. Ale mám hubené dítě, takže i při výšce 100 cm mi teprve teď začíná nosit kalhoty 98 a trička, mikiny, bundy taky tak.
Ale nemám problém nakoupit trika, kalhoty dopředu o rok. Aspoň pak nechodí v tom samým jako půlka školky, přesto, že hodně věcí má z Lidlu, HM, CA, Terranova.
Zimní bundu mám koupenou v HM vloni za 500 a přechodovou zimní - tenkou jsme mu letos koupila v Terranově za 350…

• Citovat
  • Upravit
29436
22.9.17 11:27

Mám kluky, aktuálně vel. oblečení 122 a 110, bot 32 a 29. Nemám ještě ani jedno, zatím se rozkoukávám a čekám. Mladší má oblečení po starším, takže jen ten je z obliga, ale starší měl zimní oblečení dvě sezóny a už z toho vyrostl. Boty většinou kupujeme v listopadu, oblečení během října.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.9.17 11:29

@tasa syn má velikost nohou 29..A velikost 110
Bundu zimní jsem již koupila v Pepcu a jednu má doma, boty po nich pokukuji v Lidlu a ještě bych ráda kombinézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.9.17 11:49
@LLenule111 píše:
Zimní bundu a oteplováky máme z Pepca ve velikosti 92 a zimní boty máme z loňska z Lidlu. Jinak takové ty teplejší šusťákové kalhoty v kterých chodí už i teď ven máme ze sekáče. Někdy se tam dají pořídit bezva pěkné kousky.

a jsi spokojena se zimnima vecma v Pepco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.9.17 11:49
@andelka83 píše:
Mladší dědí. Staršímu budu muset bundu a kalhoty koupit, boty asi taky. Jednu soupravu bude mít snad z loňska. Oblečení kupuju 140, boty 34. Je mu 7. Hodně kupuju v sekacích. Ale třeba softshelove kalhoty nechávám sit.

a kde nechavas sit ty softshelky? dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák