Kde aktuálně nakupujete boty?

88
20.9.17 10:13

Kde aktuálně nakupujete boty?

Začíná podzim a chladnější období, nevím kde sehnat kvalitní obuv aby nepromokala a hned se nerozpadla. Máte nějaké nápady, nebo oblíbenou značku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
20.9.17 10:32
@Zázvůrka píše:
Začíná podzim a chladnější období, nevím kde sehnat kvalitní obuv aby nepromokala a hned se nerozpadla. Máte nějaké nápady, nebo oblíbenou značku? :)

Vybírám v deichmannu a sportisimu, vyloženě značku nemám, dám hodně na recenze. Pokud hledáš opravdu kvalitní, nepromokavé boty, které se hodí do města i mimo, můžeš zkusit glady, ale to je specifický styl. Dětem kupuju kvalitní kožené ve specializované obuvi, jsou dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
20.9.17 10:33

Několik posledních bot jsem koupila ve Street Shoes, vybírám kožené a jsem spokojená. A pak obchody co mají mix bot a mezi nimi Rieker, ty mi často nesedí designem, ale pokud najdu moderní kousek, je kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
20.9.17 10:38

Gabor, Ecco a Bata :palec:

• Citovat
  • Upravit
21311
20.9.17 10:54

Kupuju na jadi.cz a většinou rieker - jsou pohodlne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
20.9.17 11:25

Já kupuju sportovní boty v dětské obuvi. Pro dítě i pro sebe kupuju s goretexem. Vyplatí se to. Nemusim prudit dítě, že nemá skákat do louží, nekupuju holínky. Podzimní mám teda pro sebe jen softshellky boty, taky dobrý, mně stačí, ale na zimu si teď budu určitě kupovat texový. My máme s dcerou širokou nohu, takže kupuju primigi (pro dceru, dospělácký nedělají) a pro sebe vikingy (zimní). Ty softshellky jsou nějaké alpin něco. Zkoušela jsem i boty ve sportissimu a ještě někde a ta kvalita mi přišla horší než v dětské obuvy. Pro užší nohu bych šla klidně do superfitek nebo richterů (to bude mít asi druhá dcera - ale zatím nechodí, tak uvidíme). A taky přemýšlím, že bych mohla zkusit zimní boty Reimu - ale to zatím vyzkoušené nemám. Ještě dělá široké boty Santé. Prý dělají i podzimní/zimní texový, ale to také vyzkoušené nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
20.9.17 11:26

@Waterfall Rieker se mi taky líbí, mně se teda často líbí i ten design a mívaj hodně měkkou stélku. Jenže jsou to boty pro úzkonohý, to já nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
20.9.17 11:33
@achesa1 píše:
@Waterfall Rieker se mi taky líbí, mně se teda často líbí i ten design a mívaj hodně měkkou stélku. Jenže jsou to boty pro úzkonohý, to já nejsem :-)

Já zase miluji Tamaris, nádherné boty, ale nemají moji velikost, buď je mi to malé nebo velké :D

• Citovat
  • Upravit
4622
20.9.17 11:43

Pro dceru primigi, pro sebe mam rada tamaris.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.9.17 11:48

Když jsem sháněla boty a podrobněji studovala Rieker, tak dost bot je flexiblových, tzn. že mají takový ten šev nad podrážkou, takže prý nevhodné do deštivého počasí, že do nich poteče. Proto jsem nekoupila, bála jsem se, že právě promoknou. Jinak byly fakt pohodlné, ale tohle mě odradilo. Možná s tím má někdo osobní zkušenosti, jestli promoknou nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
20.9.17 11:51
@deimoska píše:
Když jsem sháněla boty a podrobněji studovala Rieker, tak dost bot je flexiblových, tzn. že mají takový ten šev nad podrážkou, takže prý nevhodné do deštivého počasí, že do nich poteče. Proto jsem nekoupila, bála jsem se, že právě promoknou. Jinak byly fakt pohodlné, ale tohle mě odradilo. Možná s tím má někdo osobní zkušenosti, jestli promoknou nebo ne.

Pořídila jsem si boty, které tohle nemají ;) On je to právě jeden z těch prvků které se mi na nich nelíbí. Ty které mám rozhodně neprotékají. Ale dík za termín, ten jsem neznala.

• Citovat
  • Upravit
2916
20.9.17 17:53

Deichmann a sportisimo, ale jsou super že mají i čísla na moji lod velikosti 42 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
20.9.17 18:01

Santé v lékárnách, Baťa. Dětem Essi v obuvi a nebo na netu, taky Baťa a Sportisimo -tam kupuju třeba zimní sněhule od Alpine a nebo Loap. Dají se tam koupit i softshel boty pro dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.9.17 20:57
@onajeblond píše:
Deichmann a sportisimo, ale jsou super že mají i čísla na moji lod velikosti 42 :mrgreen:

Si mi pripomnela moji kamaradku se stejnou velikosti nohy, jak si pred shanenim lodiček do tanečních posteskla, ze ona neshani lodičky, ale parníčky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
20.9.17 21:04

Poslední dobou eobuv.cz, konkrétní značku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák