Kdo má pračku Bosch?

6637
13.9.17 11:39

Kdo má pračku Bosch?

Ahoj, prosím o radu jakoukoliv majitelku/majitele pračky Bosch. Jde o to, že nyní mám jinou pračku, která je tak chytrá, že prostě neždímá, aby se nepokazila. Na reklamaci to není, už jsme zkoušeli. Prosím jakoukoliv majitelku/majitele pračky Bosch.

Jaký máte typ?
A jak je to se ždímáním?
Vyždímá i větší kousky (povlečení, polštářky, dětské dečky)?
Vyždímá i nesourodější prádlo (deku a třeba kojenecké oblečení)?
Jak jste spokojené s vypraným prádlem?
Popřípadě co by jste mi ještě poradily při výběru na co si dát bacha?

Moc děkuji už nechci denně brečet u pračky, že zase neždímá. Popřípadě čekat 6 hodin než dopere. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
13.9.17 11:54

Mám pračku i sušičku od Bosche, máme typ Maxx 8 a jsem maximálně spokojená, perfektně pere s minimem gelu, vyždímá téměř všechno, třeba cejchy ty jsou už horší ale stejně je super. Koukni na návod, Bosch pračky mají asi 1000 režimů a vyznat se v nich je někdy na dýl :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
13.9.17 11:57

@pechta36 A ty cejchy (asi povlečení, prostěradla) vyždímá nebo prostě vyvažuje a vyvažuje a nakonec je vytáhneš plné vody? Už se Ti to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
13.9.17 12:00

Měla jsem Bosch, teď mám Siemens i sušičku a jsem spokojená. Jen když ždímám na hodně otáček, tak je to pomačkaný, což je logické. Peru všechno, polštáře, peřiny a nikdy není mokrého nic. Tedy myslím jako tu výplň polštáře a peřiny, povlečení peru jako normální prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
13.9.17 12:02

@Dobru ja mam Bosch pracku i susicku a vyzdime mi tedy vse, z niceho vodu nezdimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
13.9.17 12:08

@pikola A typ té siemens?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
13.9.17 12:09

@LindaPraha A typ té bosch? Jo a k sušičce máš tu s tím samočistícím kondenzátorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.9.17 12:30

Mě nechtěla ždímat, když jsem dala třeba povlečení + prostěradlo na kratší program. Nabralo to nerovnoměrně vodu a byla jakože nevyvážená. Vlastně jakékoliv přecpání pračky nedělá dobře. Ona má velký buben, tak to někdy svádí ho narvat. Takže na kratší program peru opravdu méně prádla a na plnou prostě dvouhodinový eco program.
Jinak šlape bezvadně. Ale máme „starší“ typ, máme ji už 5 let.

Příspěvek upraven 13.09.17 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
13.9.17 12:32
@Dobru píše:
@pikola A typ té siemens?

Nějakou na 7 kg, už jí mám dva roky. Myslím, že Siemens WK14D540EU. Sušičku mám stejnou řadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
13.9.17 12:34

@Aries6 No a typ? Třeba jí ještě dohledám. A když jsi to dala na delší program, tak to samé vyždímala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
13.9.17 12:35

@pikola Moc díky. Ono jak jsem pochopila tak Bosch a Siemens jsou tak trochu někdy stejné. Takže je to jediná moje alternativa. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
13.9.17 12:36

Mám pračku Bosch, kupovanou v roce 2011 na 7 kg prádla. Pere super, já teda nepoužívám gel, dle mého to tu pračku ničí a není to dobré ani pro sušičku. Ždímá taky dobře, používám většinou 1200 otáček.

Sušičku bych dle nových poznatků brala jinou než Bosch (zvlášť pokud používáš hodně aviváže), samočistící funkce je celkem nanic, po cca 2-3 letech se nám stalo, že přestala fungovat, prostě se samočistící funkce zacpala (bylo nám řečeno, že používáme moc aviváže). Oprava cca 3 tisíce.
Ale jinak suší úplně dokonale. Sušičku bych v dnešní době brala AEG nebo LG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
13.9.17 12:38
@Dobru píše:
@pikola Moc díky. Ono jak jsem pochopila tak Bosch a Siemens jsou tak trochu někdy stejné. Takže je to jediná moje alternativa. :palec:

Jsou uplně stejné. Nevím proč, ale radši jsem měla Bosch. Měla jsem dražší sušičku a levnější pračku a byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.9.17 12:39
@Dobru píše:
@Aries6 No a typ? Třeba jí ještě dohledám. A když jsi to dala na delší program, tak to samé vyždímala?

Jo naprosto v pohodě a kdykoliv. Je to eco program, trvá 2 hodiny.
Je to WLM20461BY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
13.9.17 12:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie