Kdy se vrátí důvěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.12.12 10:02

No muj problem hlavne je, ze toho dost vim, bohuzel jsou nahody, diky kterym jsem se dozvedela i detaily, ktere mi v leccems pomohly, ale zas ted presne vim, co kde kdy… Presne jak tu nekdo psal - kdyby s ni radsi spal, bylo by to asi jednodussi, ale to, ze byl zamilovanej je horsi. Omlouvam to tim, ze jsme meli fakt maly miminko a ze proste byl „paty kolo u vozu“ a najednou se objevil nekdo, kdo ho poslouchal, venoval se mu, mel na nej kdykoli cas atd. Je fakt, ze pak to ukoncil s tim, ze me by nikdy neopustil a ze jak to u nej prislo, tak to rychle odeslo. No ale dalsi vec je, ze zijeme na malem meste, takze ji muze kdykoli potkat.. Ala na to mi kamaradky rekly, ze kdyby chtel, tak ji potka i ve velkym meste, ze to se tak neda brat. No ale vite jak to je, prilezitost dela zlodeje…
Je fakt, ze ja jsem taky nebyla vzdycky svata, ale muj muz proste vec prejde, je to minulost a hotovo, ted zijeme dal. Ja takova nejsem, jsem stoura, rozebiram, resim… Snazim se to ted potlacovat, ale proste to tam porad je. Chci verit, ze budu patrit k tem z vas, ktere to maj dal dobre, ze nebudu ta, u ktere to nepreslo nikdy…:(
VIm, ze muze opusit nechci, nejen proto, ze spolu mame dve deti, ale proste i po tom vsem je to muj „partak“, vsechno nam klape a miluju ho, ale bojim se toho, ze kdyby se to melo opakovat, uz bych to odpustit NEMOHLA a zaroven vim, jak by bylo tezke ho opustit.. Dalsi vec je, ze taky resim co si o me kdo mysli a boli me i fakt, ze je mozne, ze je nekde nekdo videl, co si ted o me kdo mysli apod.:(

• Citovat
  • Upravit
17675
18.12.12 10:06

Důvěra se nevrátí nikdy.
Otupení ostrých hran trvalo 4roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
18.12.12 10:08

Duvera se nevrati nikdy. Porad tam bude ten stin…

Muze se vratit klid, ale jenom zdanlivy a castecny…

Drzim palce, aby se to aspon ustalilo co nejdriv… :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.12 10:14

A to pisete z vlastnich zkusenosti? A proc tedy s muzi jste, kdyz se nevratila duvera, copak to jde zit celej zivot s nekym, komu uz neverim? Ja takhle zit nechci, proto doufam, ze to bude dobre, po tech 4 mesicich zlepseni vidim, tak doufam, ze to tak bude i pokracovat. Navic sama vim, ze jsem taky „uklouzla“, mozna vic nez manzel…

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
18.12.12 10:17
@Anonymní píše:
A to pisete z vlastnich zkusenosti? A proc tedy s muzi jste, kdyz se nevratila duvera, copak to jde zit celej zivot s nekym, komu uz neverim? Ja takhle zit nechci, proto doufam, ze to bude dobre, po tech 4 mesicich zlepseni vidim, tak doufam, ze to tak bude i pokracovat. Navic sama vim, ze jsem taky „uklouzla“, mozna vic nez manzel…

ja s nim uz nejsem… a prave proto s nim nejsem, protoze jsem mu ani po roce neuverila, ze s tou dotycnou nic nema… A moje podezreni bylo tehdy spravne… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
H1
18.12.12 10:51
@Anonymní píše:

Sama jsi uklouzla… Tak nechápu co řešíš. Jestli jsi sama uklouzla a jseš pořád s manželem, tak je to proto, že jsi s ním chtěla být, ne? On ani neuklouzl nenechal se ovládnout zamilovaností, aby to dotáhl někam dál, čili nikoho mezi vás dva nepustil. Tak nějak moc nechápu proč mu vlastně nevěříš… Uvědom si že nikoho mezi vás dva nepustil, možná je to tím že tě miluje. A nechápu co byste měli ještě řešit, pitvat rozebýrat… Je to jednoduchý, cítil se opomíjen jak to pátý kolo u vozu. Tak prostě se do někoho zamiloval. A co s tím udělal? Nic zůstal s tebou. Ani s ní nespal to si zaslouží spíš tvůj obdiv a důvěru ne? To že se člověk zamiluje, nemůže nikdo nijak ovlivnit. A je s nad důvod že byl zamilovanej do jiné, než seš ty důvod k nedůvěře? Ne není!! To bys mu mohla vyčítat, že dostane chřipku. Zamilovanost, je jen automatická reakce mozku na osobu jiného pohlaví. Tak to prostě je. Proto zamilovanost, nikdy relativně dlouho nevydrží. A je jen otázkou co s tím ten zamilovanej provede, a jak se s tím popere. Zdá se že ten tvůj to zvládl dost dobře oproti příběhům co se tady můžeš dočíst.. Člověk se zamiluje několikrát za život. Jenže pak si vybere celoživotního parťáka a každé další zamilování musí nějak překonat, chce li s ním zůstat. Pokud by se měly všichni rozcházet a nevěřit si k vůli hloupé a relativně časté zamilovanosti, tak by pomalu žádná rodina spolu nemohla vydržet.

• Citovat
  • Upravit
H1
18.12.12 10:59

Jo a eště, kdyby se to mělo opakovat tak neodpustím… Nechápu. To že se ještě zamiluje se může časem stát znova. On s tím nemůže nic udělat. Tak to bys ho musela opustit už teď. No ale už bude mít tuhle skušenost, tak až se příště zamiluje, tak už bude vědět jak na to, a nemusí se s tou dotyčnou ani nikdy sejít ani jednou o samotě. A tak to má být, miluje li tě a jsi li jeho parťák.

Takže z chlapského pohledu, hotové vyřízené, žádné pochybnosti. Jede se dál.

• Citovat
  • Upravit
H1
18.12.12 11:09

Jo a jak píšeš že, byla pro něj princezna ta jiná místo tebe. A že zvažoval že od tebe odejde. Tak to si nemyslím, takhle to přece nefunguje.. Spíš jseš pro něj pořád princezna a na prvním místě a miluje tě, jen ho prostě schvátily hormony a obyčejná zamilovanost.. A ty mu asi stojíš za to, že se s tím obdivuhodně popral, nespal s ní a chce být s tebou.. Vyřešil to náramně. Možná by mohl být na sebe i hrdý.. :)

• Citovat
  • Upravit
1957
18.12.12 11:18
@Anonymní píše:

Tak manželovi předneste Vaše uklouznutí a budete si kvit. Černý humor. :roll:
Nemůžete počítat, že to bude „jako dřív“. Jste v nové situaci. A jestli je někdo viděl a jak teď vypadáte? Když na mně nějací lidi koukají buď pobaveně, nebo lítostivě, tak se na ně zdvořile usměju :mavam:, protože jim do toho nic není a ví o tom co jedna paní povídala. Navíc Váš pan manžel to zvládl dobře. Nemyslete si, že kdyby s ní „jenom“ spal, že byste to brala lépe :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 13:14

Ale to, ze s ni nespal byla taky jen otazka casu, vim, ze uz to „planoval“… Ale proste se k nam pak choval podrazdene, zeptala jsem se ho uz po milionty, co se deje a tentokrat to uz priznal. Skoncil to, ale pak si s ni stejne jeste psal - pry na kamaradsky rovine.. Neslo to hned. Ja i vim, ze nikdy nevi clovek u nikoho, ale proste jsem si doted zila s tim vedomim, ze ten muj teda nikdy a ze ja jsem zena jeho zivota a najednou… Nejak se mi zboril domecek z karet…

• Citovat
  • Upravit
1957
18.12.12 13:35
@Anonymní píše:
Ale to, ze s ni nespal byla taky jen otazka casu, vim, ze uz to „planoval“… Ale proste se k nam pak choval podrazdene, zeptala jsem se ho uz po milionty, co se deje a tentokrat to uz priznal. Skoncil to, ale pak si s ni stejne jeste psal - pry na kamaradsky rovine.. Neslo to hned. Ja i vim, ze nikdy nevi clovek u nikoho, ale proste jsem si doted zila s tim vedomim, ze ten muj teda nikdy a ze ja jsem zena jeho zivota a najednou… Nejak se mi zboril domecek z karet…

Taky vám ho mohl zajet autobus. Tohle je pořád lepší varianta. Já to možná vyhrála, že jsem se v době kdy byl podrážděný na nic neptala. Milenka se zatím odrovnala sama. Když to ruplo, byla už odejitá a totálně zprotivená. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
18.12.12 13:46

A tys myslela, že se už nikdy do nikoho nezamiluje, viď? Že se to uklouznutí může stát jen tobě.. Na to se vybodni, to se stane skoro každému i když má ženu, nebo muže svého života doma..
Přece jsi psala, že jsi uklouzla i ty, takže i ty jsi někomu zbořila domeček z karet. Nebudeš si přece namlouvat že u tebe to bylo něco jinýho, tak hloupá snad nejsi. Stačí si říct, Bože tak se mu to stalo něco podobnýho, jako mě, nikdo není svatej. Zaplať pánbuh že chce být se mnou, hotovo, dvacet. Teda pouze v případě že ho máš ráda a chceš být s ním. Žádný podmínky, ani otázky.. Vzít to že chce být s tebou.. Je to lepší než brečet nad najivním pyšným rozbořeným domečkem z karet. Měla by jsi si odpustit, žes byla tak najivní žes čekala žeby se tvůj super chlap mohl zamilovat jinde a tys byla nepřipravená..
Není to spíš raněná pýcha? A zamilovat se může i ten nej nej nej chlap na světě i když má doma tu nej nej nej ženu na světě.. Tak to prostě je…

• Citovat
  • Upravit
H1
18.12.12 13:49

Pardon žes nečekala, že se zamiluje jinde. Překlep

• Citovat
  • Upravit
H1
18.12.12 13:52

A jestli je to fajn chlap jak píšeš. Tak si to nepokaž nějakou nedůvěrou. Takových chlapů je málo.

• Citovat
  • Upravit
18.12.12 14:45

Kdo ví

Moc ti přeji, ať se důvěra vrátí a ať ty sama jsi zase šťastná a klidná.. Moc dobře chápu, jakou nejistotu a strach musíš cítit, když manžel někam jde, ale napravovat to, co udělal manžel nemůžeš jen ty tím, že to budeš chápat a dělat jako by se nic nestalo… Oba se musíte podílet na nápravě a pokud o tom budeš chtít mluvit, tak o tom mluv. Musí taky chápat tvé pocity! Já bych se zkusila naplno věnovat dětem a nechala bych taky manžela, ať se trochu snaží… Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí