Kdy se vrátí důvěra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
19.12.12 10:24
@Anonymní píše:
Kobliha: Jo, asi jsem lehce sobecka princezna, ale co je na tom spatnyho? Proste jsem mela nejakej sen a muze JEN pro sebe, no holt to asi nejde… CO tak vidim v okoli, tak proste ideal asi neexistuje…:(
Hmmmm: Ale ja prave polovicatej vztah nechci. Ukoncit tenhle si nedokazu predstavit, a to nejen kvuli detem /kvuli tem bych vztah nikdy jen pro ne nedrzela, protoze to smysl nema/, ale proste zit tak napul, to taky neni ono. Ja chci svuj puvodni zivot, kdy bylo vsechno fajn a problemy kdyz byly, tak takovy, co se daly vyresit. Tohle nejak reseni nema…

Neříkám, že jsem se v tom párkrát takto nepatlala, ale asi mám to „štěstí“, že se mi v životě staly už takové věci, že toto je proti tomu čajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.12.12 10:40

Manželovi jsem řekla, že ona by zasloužila na budku, ne proto, že s ním spala, ale proto, že ho pak napráskala svému manželovi. Prostě hájím toho svého, proti ostatním i když je to v situaci, kdy jiná by ho vyhazovala. V dobrém i ve zlém spolu…
Pořád jsme parťáci, jeho vysvětlení a omluvy beru, snažím se důvěřovat, i když nejsem furt vysmátá.
Ale taky jsem mu řekla, že už má tímto vybráno a nezvládla bych, kdyby ji nějakým způsobem utěšoval, nebo s ní nějak komunikoval. (Myslím, že ona by se za čas pokusila mi to nějak dát vědět.)
U nás ale bylo podstatné to, že toho litoval, bylo to ukončené a chtěl mně. Kdyby váhal, nebo se cítil ublížený, že mu něco uniká, když tu druhou nemá, postupovala bych jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
19.12.12 12:49

@vendulka72 jj,když tě život pořádně profackuje tak pak skousneš hodně. a přesně jak píšeš-v dobrém i ve zlém, pokud se snaží chybu na pravit a dá na jevo že ho to mrzí tak si myslim že se přes to dá přenést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
19.12.12 13:43
@spiky01 píše:
@vendulka72 jj,když tě život pořádně profackuje tak pak skousneš hodně. a přesně jak píšeš-v dobrém i ve zlém, pokud se snaží chybu na pravit a dá na jevo že ho to mrzí tak si myslim že se přes to dá přenést

Například u mě to tedy takto nefunguje. Právě že za to, jak mě život profackoval, nezkousnu hodně a díky těm životním fackám jsem si uvědomila, čemu se mám pro příště vyhnout. Např. nevěrný muž je jedna z věcí, která v mém životě nemá co pohledávat, pokud on tak učiní. Díky životním fackám se snažím vyhýbat všemu, co mi život narušuje a nevyhovuje mi v něm. Nejsem člověk, co by něco „překousával“. Prostě jdu jednoduše od toho, když vím, že mě to ničí, a nepřináší pozitiva. Já jsem takhle osobně spokojená. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
19.12.12 14:24
@Yvonne
@Yvonne píše:
Například u mě to tedy takto nefunguje. Právě že za to, jak mě život profackoval, nezkousnu hodně a díky těm životním fackám jsem si uvědomila, čemu se mám pro příště vyhnout. Např. nevěrný muž je jedna z věcí, která v mém životě nemá co pohledávat, pokud on tak učiní. Díky životním fackám se snažím vyhýbat všemu, co mi život narušuje a nevyhovuje mi v něm. Nejsem člověk, co by něco „překousával“. Prostě jdu jednoduše od toho, když vím, že mě to ničí, a nepřináší pozitiva. Já jsem takhle osobně spokojená. :dance:

jj, každý to máme jinak-já se naučila že nebude všechno tak jak bych si přála a pokud jde jen o jednorázovku a chlap s ek tomu postaví čelem tak jsme schopná se s tim vyrovnat. jinak je to skvělej manžel a táta a nestojí mi to za to abych ho vyštípala. dělat chyby je lidský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.12.12 14:26
@Yvonne píše:
Například u mě to tedy takto nefunguje. Právě že za to, jak mě život profackoval, nezkousnu hodně a díky těm životním fackám jsem si uvědomila, čemu se mám pro příště vyhnout. Např. nevěrný muž je jedna z věcí, která v mém životě nemá co pohledávat, pokud on tak učiní. Díky životním fackám se snažím vyhýbat všemu, co mi život narušuje a nevyhovuje mi v něm. Nejsem člověk, co by něco „překousával“. Prostě jdu jednoduše od toho, když vím, že mě to ničí, a nepřináší pozitiva. Já jsem takhle osobně spokojená. :dance:

Mně to neničí.
Od životních facek se utéct nedá, prostě je schytáte. Nevěra partnera životní facka není. To je jen ohrožení vlastního ega. Mně ani mým blízkým se tím nic závažného nestalo. Někteří si to dokonce užili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 14:32
@vendulka72 píše:
Mně to neničí.
Od životních facek se utéct nedá, prostě je schytáte. Nevěra partnera životní facka není. To je jen ohrožení vlastního ega. Mně ani mým blízkým se tím nic závažného nestalo. Někteří si to dokonce užili :mrgreen:

facka to není pokud se chlap chrání a nepřitáhne ti domu „dáreček“ (diky kterému se to taky provalilo) ale je fakt že i přes tohle jsem se přenesla a myslím že to náš vztah posílilo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.12 14:42

No vidis, ja si rikala, ze je vlastne uz i jedno, jestli s ni spal nebo ne, u nas to bylo o tom zamilovani, sex ne. Vidim, ze sex prinasi dalsi „lahudky“. Jak se tohle muze provalit? Jako treba kapavku??? Jezisi… A ja si rikala, ze zamilovani je nejhorsi…

• Citovat
  • Upravit
1957
19.12.12 15:03
@Anonymní píše:
facka to není pokud se chlap chrání a nepřitáhne ti domu „dáreček“ (diky kterému se to taky provalilo) ale je fakt že i přes tohle jsem se přenesla a myslím že to náš vztah posílilo

Jo jo, ale když donese něco léčitelného, tak se furt nic tak závažného nestalo. To je v porovnání s neléčitelnými těžkými nemocemi, tragickými úmrtími, přepadeními atp. furt „brnkačka“. Když se na to tak člověk podívá, musí uznat, že když nejde o život, tak jde o… Zacloumá to, ale když má chlap i jiné přednosti, než je je věrný, tak se i ta nevěra dá zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
19.12.12 15:04
@Anonymní píše:
No vidis, ja si rikala, ze je vlastne uz i jedno, jestli s ni spal nebo ne, u nas to bylo o tom zamilovani, sex ne. Vidim, ze sex prinasi dalsi „lahudky“. Jak se tohle muze provalit? Jako treba kapavku??? Jezisi… A ja si rikala, ze zamilovani je nejhorsi…

zamilování… ale ta představa, jak to s ní dělá :evil: :evil: :evil:, to je výživné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 15:07
@Anonymní píše:

jj kapavka. zamilování bych asi nesla huř, ale zas jak tu psali jiní-udržel se a nespal s ní, takže si vybral tebe. naštěstí to nebylo nic horšího, ale čekání an výsledky testů bylo strašný. ale spíš než to že si odskočil jinde mě zasáhlo to že ohrozil (sebe) i mě nějakým svinstvem, ať už žloutenka nebo hiv. ale myslím že se poučil dostatečně a nás to opravdu stmelilo ještě víc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.12 20:29

No to jo, ale porad bych si to jako vysvetlila sama sobe tak, ze proste uklouzl, ze se to stalo. Ale tady sice neslo o sex, ale proste 3 mesice myslel na nekoho jinyho, setkaval se s ni, psal ji, byl poblaznenej, my doma jsme mu - ackoli me miloval a miluje - „branili v rozletu“, s nami „nezil“. Dneska to uz snad vidi jinak, ale… Porad premyslim, kdyz jde sportovat, jestli jde fakt sportovat, kdyz jde na nakup, jestli jde fakt na nakup… Asi jsem fakt blba, ale proste se bojim ted bezhlave verit jako tomu bylo tech hodne let doted…
Anonymni: Nema zkusenost a zvedavost mi neda - jak jsi poznala, ze jsi infikovana? Ja myslela, ze tam jsou priznaky spis u muzu… Nebo prisel s tim, ze on ma problemy a tudiz priznal, ze spal s jinou.. Ty jo, to je fakt hrozny, co ten osud cloveku prihraje, vid? A to jsou opravdu jeste horsi veci…

• Citovat
  • Upravit
3379
20.12.12 07:41

A kde má zakladatelka záruku, že k sexu nedošlo? To jí řekl ten nevěrný muž? Já bych tomu moc nevěřila, jelikož jak se chová poblázněný zamilovaný chlap? To asi známe všichni. Právě, že takový poblázněný myslí na svou trofej, jak ji dostat tu třešničku na dortu. Nevěřím tomu, že za 3 měsíce zůstali jen u pusinek. To by musel být asi sexuálně nemocnej a ta dotyčná to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.12.12 08:37

zakladatelka

Tak unás je to rok co se provalila manželova kamarádka"snad pri k sexu nedošlo. Jen pár kaviček v baru neřešili děti hypoteku a običejne rodine problémy. do dneška mně to hloda a trápi nějak ta duvěra pokulhava nevim jak to bude dál. Vlastně si uvědomuji že taky nějak nejsem štastná že to byla podpasovka nevim jestli se to někdy srovna uvidime co přinese čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 08:55

To, ze sex nebyl, vim proto, ze nahoda tomu „chtela“ a jeji kamaradka je kamaradkou moji a proste se to cely ke mne takhle doneslo.. A ona se sverovala se vsim, takze to vim… Ale urcite to bylo v planu, to ano, ale proste se zatim jen asi 10 videli, pusinky, objimani. Ono, muj manzel rozhodne neni sex. nemocnej, ono prave to u nas doma vic nez funguje, ale ono v tu chvili pro nej bylo dulezitejsi prave to zamilovani, to novy, to ze ho nekdo vnima a posloucha… Nejsem naivni, na sex by rozhodne doslo, nastesti to ale cely prasklo driv nez se to stalo. Ale i tak, moc to boli…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky