Jsem normální muž? Oženit se?

Anonymní
17.12.12 23:13

Jsem normální muž?

Dobrý den, mám problém a nevím si rady. Již několik let žiji s přítelkyní, kterou velmi miluji. Chci ji požádat o ruku a aby si mne vzala. Mám však jeden problém. Mám hroznou touhu vyzkoušet sex s někým jiným. S přítelkyní mám sexu dost, ale rád bych zkusil mladší, starší, brunetu, blondýnu, zrzku… je to vůbec normální? Nevím co dělat, ta chuť je zabíjející. Máte někdo podobné zkušenosti? Jak to řešíte? Děkuji za odpověď všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31289
17.12.12 23:20

Neporadím, nevim jak to maj chlapi, ale já když jsem zamilovaná, nebo ve vztahu, tak pro mě jsou jiný chlapi tabu - teda jako všimnu si |(třeba na ulici), že okolo mě projde nějakej fešák, ale rozhodně to není žádná sexuální touha :nevim: a už vůbec né zabíjející teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21440
17.12.12 23:21

Ahoj :mavam:
Tak podle Darwina a Plzáka je to naprosto normální. Ale muži, co nechtějí partnerku ztratit, to řeší sexuálními představami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
17.12.12 23:22

Asi jsi toho pred ni moc nezkusil co? Kolik ti je? Muze se to s vekem jeste zhorsit, ja bych radila pokud to budes schopen mit vyresene v sobe, ze jde jen o sex, at to zkusis, dokud nejste svoji tak by mi to zas az tak nevadilo… Ale samozrejme si to nech pro sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21440
17.12.12 23:23

@Mar__tanka1983 já to mám stejně, mám svého partnera ráda a žádná touha na světě by mě nepřinutila mu ublížit :nevim: Když si představím tu potenciální nevěru do důsledků a jak mě kvůli tomu opuští, je to prostě moc vysoká cena za kurvení se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 23:24

Tak napíšu ti, že to prý nestojí za to. :mrgreen: To mi aspoň říkal můj kamarád kdysi, který měl taky takovéto potřeby. Nakonec zjistil, že každá ji má stejnou, akorát se u toho třeba trochu jinak chová, ale ve finále je ta touha prý spíš zajímavější, než to uskutečnění. Takže asi tak, pokud máš přítelkyni, kterou si chceš vzít, sexuálně ti vyhovuje, nech to raději plavat, fakt to za to nestojí. Můžete s přítelkyní experimentovat, jednou a´t si vezme blond paruku, jindy zrzavou a experimentujte. Jestli je tvá touha normální, nevím, každý jsme holt nějaký a máme různé sny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.12 23:25

Je mi 25 let, a opravdu jsem toho moc nezkusil. Je to vlastně moje druhá holka.

• Citovat
  • Upravit
21440
17.12.12 23:25
@hanucha píše:
Asi jsi toho pred ni moc nezkusil co? Kolik ti je? Muze se to s vekem jeste zhorsit, ja bych radila pokud to budes schopen mit vyresene v sobe, ze jde jen o sex, at to zkusis, dokud nejste svoji tak by mi to zas az tak nevadilo… Ale samozrejme si to nech pro sebe!

Také znám takového, kterému „šlo jenom o sex“ a teď do konce života platí alimenty :think: bohužel naprosté děvce, která ho jenom oškubává a svou přítelkyni, o které jsme si myslli, že jim to vydrží strašně dlouho, tak o tu přišel. Když ji chceš požádat o ruku, správně by ti v sexu nemělo nic chybět, jinak se nežeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 23:28
@PaníBovaryová píše:
Také znám takového, kterému „šlo jenom o sex“ a teď do konce života platí alimenty :think: bohužel naprosté děvce. Když ji chceš požádat o ruku, správně by ti v sexu nemělo nic chybět, jinak se nežeň

Nechybí, ale přece jen nějakou touhy a představy tu jsou.

• Citovat
  • Upravit
21440
17.12.12 23:28
@Anonymní píše:
Je mi 25 let, a opravdu jsem toho moc nezkusil. Je to vlastně moje druhá holka.

25 je na ženění málo, to je jak u ženské 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.12.12 23:29

Jojo, manžel to tak má, já o tom moc dobře vím :lol:.

• Citovat
  • Upravit
becky87
17.12.12 23:30
@Anonymní píše:
Je mi 25 let, a opravdu jsem toho moc nezkusil. Je to vlastně moje druhá holka.

Tak ja te chapu a obavam se ze se to bude jen zhorsovat ta chut zkusit neco noveho. Mozna bych se domluvila s partnerkou jestli by treba nechteloa sex ve trech. Nicjineho me nenapada, krome toho jit nekam na disku a vzit prvni co se namane, ale to by samozrejme uz byla nevera.

• Citovat
  • Upravit
21440
17.12.12 23:30
@Anonymní píše:
Nechybí, ale přece jen nějakou touhy a představy tu jsou.

OPravdu si myslíš, že sex s jednorázovkami je lepší než se stálou přítelkyní? Většina mužů říká, že ne. Je to vyčerpávající, nejisté, drahé, nebezpečné a v důsledku stejné nebo horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
17.12.12 23:31

Ahoj zakladateli, zcela jistě jsi normální muž ;) Doporučovala bych Ti sňatek neuspěchat a vyzkoušet, co Tě láká teď, než potom v manželství a nejlépe se třemi dětmi mít pocit, že sis neužil a opouštět manželku s alíky pětikilo na dítě..to je asi tak rada, kterou můžeš čekat na serveru plném zkušených matek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21440
17.12.12 23:34

@Petulie Už je celkem pozdě, jestli má vážný vztah. Stejně své přítelkyni ublíží tak či tak.
Lidé, co jsou nevyzrálí, mají pocit, že jim utíká vlak a že si v mládí „nic neužili“, málokdo dnes se umí spokojit s něčím jiným než se vším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí