Jsem normální muž? Oženit se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1463
18.12.12 01:02
@Loki01 píše:
Hmmmmm…
Prvni chlap kterého jsem „slyšela“ říct mimi… :andel:

jestli ona to není nakonec ženská? a co vlastně tím dotazem zamýšlí, že…ty jako zkušená,,psycholožka,, místních příspěvků bys to mohla posoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 01:03

@Loki01 U nás se tak zkrácene říká miminu :)

• Citovat
  • Upravit
8814
18.12.12 01:03
@Maartina7 píše:
jestli ona to není nakonec ženská? a co vlastně tím dotazem zamýšlí, že…ty jako zkušená,,psycholožka,, místních příspěvků bys to mohla posoudit…

Psycholožka? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.12.12 01:04
@Anonymní píše:
@Loki01 U nás se tak zkrácene říká miminu :)

To jsem pochopila… Já jen ze jsem to ještě neslyšela sislat chlapa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 01:06

@Maartina7 Tak teda, chlap tady chce radu a hned je ženská. Diskriminace. Jinak ty chlapy v hospodě radí hned od stolu. Podívej, támhleta ujde :). A jsem fakt chlap, nevím jak Vám to mám dokázat.

• Citovat
  • Upravit
23847
18.12.12 01:11
@Loki01 píše:
To jsem pochopila… Já jen ze jsem to ještě neslyšela sislat chlapa. :nevim:

Tak zrovna mimi beru jako zkratku stejně jako těhu. Až tu nějakej chlap napíše, že by chtěl mimíska a že mu koupí chumláčkový bodynko a overálek, to bude jiná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.12.12 01:12
@Anonymní píše:
@Maartina7 Tak teda, chlap tady chce radu a hned je ženská. Diskriminace. Jinak ty chlapy v hospodě radí hned od stolu. Podívej, támhleta ujde :). A jsem fakt chlap, nevím jak Vám to mám dokázat.

Bych věděla, ale admin by tě tu smazal :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
18.12.12 01:13
@Loki01 píše:
Psycholožka? :?

v čem je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.12.12 01:13
@Gina108 píše:
Tak zrovna mimi beru jako zkratku stejně jako těhu. Až tu nějakej chlap napíše, že by chtěl mimíska a že mu koupí chumláčkový bodynko a overálek, to bude jiná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 01:15

@Gina108 …a bude papat přesnídávčičku a žužlat prstíček…a hezky se bude kojinkovat když bude papinkat :mrgreen:. A jsem opravdu chlap.

• Citovat
  • Upravit
8814
18.12.12 01:17
ˇ
@Anonymní píše:
@Gina108 …a bude papat přesnídávčičku a žužlat prstíček…a hezky se bude kojinkovat když bude papinkat :mrgreen:. A jsem opravdu chlap.

Ale kdez! Možna chlapec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
18.12.12 01:19
@Anonymní píše:

já si nemyslím, že jsi ženská…já si myslím, že jsi člověk, který, když dá závazek, tak to myslí vážně…proto na tebe přišla ta panika, že když si jí vezmu je to navždy a žádnou jinou nepoznám…tady je nejdůležitější si říci, že žádná jiná nestojí za to, abych ublížil té mojí…a myslet to vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.12.12 01:23
@Anonymní píše:
@Gina108 …a bude papat přesnídávčičku a žužlat prstíček…a hezky se bude kojinkovat když bude papinkat :mrgreen:. A jsem opravdu chlap.

Hmm, je to fakt chlap, nezná tu správnou maminečkovskou mluvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Správně se totiž papá masozeleninka nebo ovocíčko, žužlá se zásadně paleček a kójo je kójo, žádný papinkování ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
18.12.12 01:27
@Anonymní píše:
Také mě napadlo zkusit nějakou „placenou službu“, asi by to bylo menší zlo než nějaká jiná. Comyslíte? Nebo když už nic jiného tak si sáhnout na jiné prsa. No vidíte, je to normální? Někdy si říkám, „dej si do nosu blbe“. :zed: :zed:

ano, spravne, dej si do nosu, blbe! podle me je to jako chovani nejakeho pubertaka! musis se rozhodnout, bud se ozenis nebo si budes uzivat a sahat na jine prsa. dohromady to vazne nejde!!! kde mas jistotu, ze ikdyz to udelas, tak neskoncis jen u jedne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
18.12.12 06:17
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám problém a nevím si rady. Již několik let žiji s přítelkyní, kterou velmi miluji. Chci ji požádat o ruku a aby si mne vzala. Mám však jeden problém. Mám hroznou touhu vyzkoušet sex s někým jiným. S přítelkyní mám sexu dost, ale rád bych zkusil mladší, starší, brunetu, blondýnu, zrzku… je to vůbec normální? Nevím co dělat, ta chuť je zabíjející. Máte někdo podobné zkušenosti? Jak to řešíte? Děkuji za odpověď všem.

asi bych se ptala chlapu, a ne na slepicim serveru :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí