Jsem normální muž? Oženit se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
18.12.12 09:06
@Janichka píše:
Muj chlap taky rika mimi :nevim:

Já to opravdu od chlapa „slyšela“ poprvé. Většina by řekla dítě. Jen mě tenhle výraz k chlapovi nesedí. Mimochodem, já bych to taky nikdy neřekla, tak asi jiná lokalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.12.12 09:21
@Koblížek21 píše:
Na svatbu se vyprdni, ze svojí zkušenosti vím, že je k ničemu, my jsme s chlapem už zase rozvedený, i když spolu máme malou a jsme spolu, a jestli chceš něco zkusit, tak fakt zkoušej teď, s děckama už by to bylo blbý. Chápu tě, že tě to láká, když sis nic nezažil, ani si nedokážu představit, uvázat se na druhýho chlapa a už furt bejt jenom s ním, nene…akorát si myslím, že když máš až takový silný touhy, že ti podvědomě v tom vašem vztahu něco trošku chybí

Toto jsem asi nepochopila..ale co to je prosím tě za radu, na svatbu se vyprdni…to v tom snad nehraje roli ne? Prostě ať spolu budou sezdaní nebo ne, pořád by se jednalo o nevěru. To není uvázání, že musíš, ale že chceš. Zahnout můžeš i vdaná… :roll:

Jinak to, že ty se svatbou nemáš dobrou zkušenost neznamená, že to ta má každej a svatba je na prd 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.12.12 09:23
@RyBANA píše:Jinak to, že ty se svatbou nemáš dobrou zkušenost neznamená, že to ta má každej a svatba je na prd 8o

Svatba je drahej mejdan, mně se ta moje moc nelíbila :(, ale jsem ráda vdaná :palec: Mrzí mě, že to už nemá takovou váhu. Ale to je OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.12.12 09:24

K tématu, přijde mi to naprosto normální…ty touhy - je jen potřeba je udržet na uzdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
18.12.12 09:25
@KatkaX píše:
Svatba je drahej mejdan, mně se ta moje moc nelíbila :(, ale jsem ráda vdaná :palec: Mrzí mě, že to už nemá takovou váhu. Ale to je OT

Mě moje taky, nejvíc proto, že jsem byla v tom - tak jsem si to pořádně neužila ale taky jsem ráda vdaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
18.12.12 09:25
@Anonymní píše:
Možná by šlo i „spestření“ ve formě trojky, jak někdo navrhoval. Zkusím si o tom z přítelkyní promluvit. Aspon budu mít o čem přemýšlet :).

To snad ani radši nezkoušej, mohlo by ji to ranit. Mělo by ti stačit video ;) a tajné touhy a představy - ty jsou normální, má to každý. Jsou to hormony a na jaře to bude ještě horší :P. Aby ses kvůli tomu neženil nemá smysl. Ale pokud to chceš vyzkoušet doopravdy, tak sňatek zvaž. Ono jednou si někde vrznout fakt nemá smysl, ještě by ses do toho zamotal, prozradil atd. Snění vydá za víc než skutečnost. Můžeš zkusit koupit své drahé třeba paruku, když tě baví zrzky :-). Jinak tady na emiminu je to plné matek, asi tu žádnou „pokusnou“ paní nenajdeš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
18.12.12 09:27
@RyBANA píše:
Mě moje taky, nejvíc proto, že jsem byla v tom - tak jsem si to pořádně neužila ale taky jsem ráda vdaná :mrgreen:

Jé to je taky moje téma, dost dlouho jsem se se svou svatbou vyrovnávala, nebyla jsem spokojená. Hlavně jsem byla těhotná :roll:.
Rybano - super profilovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.12 09:30

Nemohu nepřispět. Můj manžel je stejně starý, jako ty. Od začátku našeho vztahu měl pouze jenom mě. Do manželství vstupoval s tím, že to taky tak zůstane, pokud budeme spolu. Proto jsme se brali. Nevěru bych neodpustila ani já jemu, ani on mě. Myslím si, že pokud se dva milují, mají rádi a záleží jim na sobě, nějaký sex s někým jiným má jít stranou ať je touha sebe větší. Ty musíš vědět, jaké máš v životě priority. Představa užít si s někým jiným je sice pěkná, možná lákavá, ale z druhé strany - Jaká je představa, že je po aktu a tvá,,budoucí" se vše dozví a zlomí to nejen důvěru, ale ohrozí to i Váš vztah? Zůstane Ti pouze vzpomínka na sex s osobou místo osoby, která s Tebou mohla být třeba po celý život.
Každý je strůjce svého štěstí. Ať se rozhodneš správně!

• Citovat
  • Upravit
3780
18.12.12 09:38

Ty vole, zůstaň u představ a važ si toho, co máš! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
18.12.12 09:44

Zakladateli…je to normální, jsem šťastně vdaná, manžela mám dokonce o 7 let mladšího a jsme spolu 15 let a mám to jako ty a jsem žena. Chtěla bych vyzkoušet to co ty a to jsem pár chlapíků měla ;) Mám ted čerstvá dvojčata, takže se asi zkoušet nebude.Je to normální…Z tvého prvního příspěvku je vidět, že jí miluješ, tak není co řešit…stejně to bude tak silné, že to zkusíš bez ohledu na to, co ti tady píšeme a zjistíš, že to asi nemělo smysl a pokus jsi citlivka, možná se budeš cítit provinile, nebo taky ne…to zjistíš, až to uděláš, jestli to uděláš. A jistota, že se svou milovanou zůstaneš do smrti je v naší zemi s rozvodovostí každého 2 manželství taky sázka do loterie, takže dělej to, jak to cítíš a s následkama se poper :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.12.12 10:35

Je to o prioritach, lasce a ucte ke sve polovicce, protoze frndu mame vsechny stejnou, jen jsme kazda jinak dobra, pokud ti tvoje partnerka vyhovuje tak narazis…nebudete sehrani, pokud ji milujes bude ti s jinou slecnou chybet ta souhra a vzajemny pocit.je to ale tvoje rozhodnuti, nepripadas mi jako devkar, ktery by ohl co projde kolem(jinak by jsi nechodil pro rady na emimino),takze budes mit treba i vycitky, budes litovat a pro nic..ohrozis vztah a treba te opusti nejlepsi zenka co jsi potkal…za me neveru nepodporuji, v zasadne ne v pripade jen z pocitu, ze jsem si malo vrznul.to je sobecke a nevyzrale…pochybnosti jsou, ale v poradku, potreba je udrzet je na uzde a uvedomit si kdo te doma ceka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
18.12.12 10:59

Já teda musím souhlasit z názorama @Petulie :pankac:
jsi mladý kluk nemáš děti, takže pokud máš touhy a láká tě, mít sex ješte s jinýma ženami, tak možná ta žena co s ní si není ta pravá a nebo taky je :nevim: na to musíš holt přijít, jdi do toho užij si a uvidíš sám, jestli tě to nějak naplní, samozřejmě riskuješ nynější vztah (když to uděláš šikovně nemusí se to přítelkyně dozvědět), ale jak říkám jsi mladý, tak si užívej ;) Nakonec třeba zjistíš, že představy a touhy se vzdalují skutečnosti, ale možná taky ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
18.12.12 11:32
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám problém a nevím si rady. Již několik let žiji s přítelkyní, kterou velmi miluji. Chci ji požádat o ruku a aby si mne vzala. Mám však jeden problém. Mám hroznou touhu vyzkoušet sex s někým jiným. S přítelkyní mám sexu dost, ale rád bych zkusil mladší, starší, brunetu, blondýnu, zrzku… je to vůbec normální? Nevím co dělat, ta chuť je zabíjející. Máte někdo podobné zkušenosti? Jak to řešíte? Děkuji za odpověď všem.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ta chuť je zabíjející… uvádí se to jako příčina smrti v úmrtním listu? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.12.12 11:49
@Pudloslava píše:
Pises na server pro zeny, takze zkusenosti muzu se tady asi opravdu nedozvis.
tak jen obecne:
jestli je to normalni? Je.
jestli uskutecnovani takovych tuzeb bude nejaka normalni zena akceptovat? ne.Touha po mnohozenstvi je kazdemu muzi dana, ale je treba si uvedomit, ze monogamie je vlastne pro muze vyhodna. Kdyby to bylo zarizene tak, jak to priroda chtela, tak jeden muz ma manzelek 10 a zbylych devet si nevrzne za zivot. Nevim, proc si kazdy muz mysli, ze on by byl tim jednim z vyvolenych. tak si drz tu svoji jednu a bud rad, ze diky spolecenskym normam muzes alespon tu jednu mit.

Hele znam mužské, kteří by dve nebo víc ženských ani nechtěli. Ze by jim pry tǎ hlava potom musela prasknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
18.12.12 12:04

...

Zaujalo mne, že se ptáš na e-miminu,
já bych se při pochybnostech o svých mužských pocitech ptal chlapů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí