Jsem normální muž? Oženit se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.12.12 23:35

Myslel jsem si to ted zkusit a něco mi říká, že to nebude ono…a budu od toho mít klid…promiňte špatně se to popisuje :(

• Citovat
  • Upravit
23847
17.12.12 23:40

Hele, já ti doporučuji na nějakou svatbu nespěchat. Jsi dost mladý, „nevyskákaný“ :mrgreen: nemáš životní zkušenosti, pak by ti celý život něco chybělo a to není dobré. Já bych teda takovýho manžela nechtěla. :mrgreen:
A jestli chceš zahnout přítelkyni, tak to udělej teď a ne až budete mít spolu děti (a toho sexu už nebude tolik a tím spíš se neudržíš) to by byl větší nápor na ni, zkrátka o hodně větší sviňárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
17.12.12 23:40

Ale ty se tu s náma radíš, že máš smočit jinde než doma - skoro to vypadá, jako bys chtěl nějaký požehnání…no nejsem si jistá, jestli ho dostaneš, ode mě určitě ne.
Napíšu to hnusně, ale podvést partnerku a budoucí manželku jen proto, že chceš vo*ukat blondýnu je hodně přízemní a nevyzrálé :?
ale nebudeš první ani poslední chlap, kterej to udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 23:41

Také mě napadlo zkusit nějakou „placenou službu“, asi by to bylo menší zlo než nějaká jiná. Comyslíte? Nebo když už nic jiného tak si sáhnout na jiné prsa. No vidíte, je to normální? Někdy si říkám, „dej si do nosu blbe“. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
31289
17.12.12 23:42

@Gina108 koukám, že máš čtyřletou dcerku, byla by pro tebe menší nevěra to, že by se tvůj chlap vyspal s cizí holkou před čtyřmi lety, než když by to udělal před třemi???
to je blbost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.12.12 23:43
@Anonymní píše:
Myslel jsem si to ted zkusit a něco mi říká, že to nebude ono…a budu od toho mít klid…promiňte špatně se to popisuje :(

Noo, zkusit to je hezký, otázka je, zda ti na to přítelkyně přijde a zda tě pošle kamsi… Ale jak už jsem psala, je to pro ni lepší teď, než až s dětmi. Teď tě může vykopnout, není na tobě závislá (s děckem tě ovšem může vykopnout též :mrgreen:, jen to bude těžší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
17.12.12 23:43

Já si dovolím nesouhlasit, mně zas přijde docela rozumné, že si zakladatel něco takového připouští a pochybuje… takže já fakt hlasuju za bujaré mládí a potom až závazky, samozřejmě přítelkyni to zlomí srdce, ale jsou mladí, bez závazků… ta pozdější zlomená srdce se závazky jsou mnohem závažnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 23:44

@Mar__tanka1983 Já vím, že je to sviňárna, ale právě proto to potřebuji s někým rozebrat. S klukama v hospodě to jde dost blbě.

• Citovat
  • Upravit
31289
17.12.12 23:46

No každopádně jeslti to uděláš, buď od tý lásky, a udělej to tak aby ti na to NIKDY NIKDY NIKDY nepřišla, neříkej jí to, uleví se možná tobě od černýho svědomí, ale jí hrozně ublížíš. A hlavně se chraň!
Nejspíš zjistíš, že je ta pipina pokaždé defacto stejná, ale když si to potřebuješ dokazovat, tak ti to asi nikdo nevymluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
17.12.12 23:46

Taky doporučuji nespěchat :) času na ženění máš až až :-) jěště bych si být tebou užila a ženila se až po 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
17.12.12 23:48

No ale ve finále ti kluci v hospodě poradí spíš než my maminy tady, až na výjimky tu nevěru odsuzujem, takže jestli jsi chtěl nezávislý pohled, tak tady asi nepochodíš :P

Jako já taky hlasuju pro vyskákání se v mládí, jenže se to dost vylučuje se stálou partnerkou, že…a kopnout ji do zadku, protože si chceš užívat, to je taky hovadina, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.12.12 23:49
@Mar__tanka1983 píše:
@Gina108 koukám, že máš čtyřletou dcerku, byla by pro tebe menší nevěra to, že by se tvůj chlap vyspal s cizí holkou před čtyřmi lety, než když by to udělal před třemi???
to je blbost, ne?

Ne, před 5 lety bych ho vykopla, dneska taky, ale sralo by mě to víc, páč nevydělávám rezervy pomalu v háji a hlavně děti by měli víkendového tátu :roll:, Před 5 lety děti nebyly a já byla sama ve vatě. No ale my jsme oba starý a sexuálně zkušený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.12.12 23:50
@Petulie píše:
Já si dovolím nesouhlasit, mně zas přijde docela rozumné, že si zakladatel něco takového připouští a pochybuje… takže já fakt hlasuju za bujaré mládí a potom až závazky, samozřejmě přítelkyni to zlomí srdce, ale jsou mladí, bez závazků… ta pozdější zlomená srdce se závazky jsou mnohem závažnější :nevim:

Ano, tak jsem to myslela, ale nedovedla tak výstižně napsat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.12 23:50

@Petulie Děkuji za i takové názory.

• Citovat
  • Upravit
232
17.12.12 23:51

Pokud tě to napadá až teď, když se chceš ženit, třeba je to jen taková panika, že máš být už jen s jednou holkou celej život a přejde to (a nebo taky nepřejde). Jestli tě to napadalo i dřív, tak se přimlouvám, aby ses na nějakou svatbu úplně vykašlal, zbytek uvidíš, jak se vyvrbí. Jestli si to představuješ tak, že si vrzneš jinde a pak půjdeš vyznávat lásku přítelkyni s prstenem, tak je mi z toho dost šoufl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí