Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 no jo holky, ale to má poslat svou stávající lásku do pr,,, protože je mladej a chce si užívat? to je dost ubohý, ne?
Děkuji Vám všem holky za názory! Máte pravdu že dělat voloviny když ji maj všechny stejnou se nevyplatí. Kor když mám někoho, komu na mne opravdu záleží.
Možná by šlo i „spestření“ ve formě trojky, jak někdo navrhoval. Zkusím si o tom z přítelkyní promluvit. Aspon budu mít o čem přemýšlet
.
Aq záleží i tobě na ní?
zase chovat se jako „mučedník“ protože ONA tě miluje a JÍ na tobě záleží…
prostě si to srovnej ty v hlavě - miluješ jí? nechceš jí ublížit? stojí ti jiná za to, abys o tu, co máš doma, přišel?
Přesě
pak by tě to mrzelo
stalo se mi něco podobného a zničilo se tím úplně všechno a tomu druhému už to pak nevysvětlíš
S tou trojkou opatrně, pokud by ses viditelně víc věnoval té druhé (nebo tvá přítelkyně bude mít ten pocit), mohlo by to být spíš ke škodě než k užitku.
Záleží mi na ní jako nikdy na nikom. Problém je v tom že prostě máme dva mozky. A ani jeden nechci vyřadit…(to zní blbě ale myslím že jednou bych chtěl s přítelkyní třeba i mimi).
@Mar__tanka1983 Všechnoje o komunikaci. I proto jsem tady, protože jsem chtěl i jiný názor než chlapů z hospody. Omlouvám se jestli jsem někoho tímto tématem rozezlil.
@Mar__tanka1983 no jaks psala, zahnout v utajení.
Anebo navrhnout swingers party.
Trojka je naprd, ženský, pokud nemaj vyloženě lesbický sklony si užijou jen napůl, vím o čem mluvím ![]()
Anonymní, nikoho jsi nerozezlil. Schválně - co ti radí ti chlapi v hospodě?
Počítam že chlapi (spíš možná „kluci“) radí vohnout co jde kolem ![]()
a neboj, nikoho si nerozezlil ![]()
@Gina108 ty jo, i na swingers musí mít ženská „koule“. My svýho času s chlapem taky o swingers přemýšleli, nebo spíš on přemýšlel a já jsem to tak nějak odkývávala, ale i tak strach převládal…nakonec ne to nedošlo - taky si myslím, že se v něm pralo to samé co v zakladateli, ale nakonec si to vyřešil sám, aniž bysme nějaké takové výlety podnikli.
Nechci působit jako nějakej antiromantik, co nevěří zamilovanýmu mládí
ale já to třeba chápu tak, že nejde jenom o to sexuální zpestření, ale prostě o takovou tu bezprostřední svobodu, včetně překvapivejch probuzení po něčím boku
. Možná se zakladatel ještě necítí na definitivní vztah, čemuž bych rozuměla, ve 25 život ještě pomalu ani nazačíná, to je teprve předzvěst ![]()
opakuji se, ale mě prostě přijde v pořádku a fér přiznat sám sobě a posléze partnerce, že ještě chvíli potřebuju poznávat, než se zodpovědně zavážu k celoživotnímu svazku, pak podle mě manželství má na tu doživotnost větší šanci ![]()
@Petulie píše:
Nechci působit jako nějakej antiromantik, co nevěří zamilovanýmu mládíale já to třeba chápu tak, že nejde jenom o to sexuální zpestření, ale prostě o takovou tu bezprostřední svobodu, včetně překvapivejch probuzení po něčím boku
. Možná se zakladatel ještě necítí na definitivní vztah, čemuž bych rozuměla, ve 25 život ještě pomalu ani nazačíná, to je teprve předzvěst
opakuji se, ale mě prostě přijde v pořádku a fér přiznat sám sobě a posléze partnerce, že ještě chvíli potřebuju poznávat, než se zodpovědně zavážu k celoživotnímu svazku, pak podle mě manželství má na tu doživotnost větší šanci
já si třeba nemyslím, že v 25ti letech je chlap mladej, nevyzrálej…
co se týče diskuze, tak bych skoro řekla, že přišla normální panika z celoživotního závazku…že zakládající je ten typ, co bere svatbu jako vážný závazek, slibuji celoživotně mojí ženě svoji lásku…a najednou si říká, že spoustu věcí nezkusil a přichází panika ze ztráty volby, svobody…
nemyslím si, že bys holku, kterou miluješ a chceš si vzít, měl pustit k vodě jen kvůli pocitu, že ti možná něco uteklo…
zapřemýšlej, co získáš a ztratíš tím, že si ji vezmeš a naopak, co ztratíš a získáš tím, že si začneš užívat života…
skoro bych řekla, že to váhání je už nějaký ukazatel problému (ale klidně to může být projev zodpovědnosti)
@Maartina7 píše:
já si třeba nemyslím, že v 25ti letech je chlap mladej, nevyzrálej…
co se týče diskuze, tak bych skoro řekla, že přišla normální panika z celoživotního závazku…že zakládající je ten typ, co bere svatbu jako vážný závazek, slibuji celoživotně mojí ženě svoji lásku…a najednou si říká, že spoustu věcí nezkusil a přichází panika ze ztráty volby, svobody…
nemyslím si, že bys holku, kterou miluješ a chceš si vzít, měl pustit k vodě jen kvůli pocitu, že ti možná něco uteklo…
zapřemýšlej, co získáš a ztratíš tím, že si ji vezmeš a naopak, co ztratíš a získáš tím, že si začneš užívat života…
skoro bych řekla, že to váhání je už nějaký ukazatel problému (ale klidně to může být projev zodpovědnosti)
No ale já třeba po třicítce měla pocit, že jsem si užila dost a že je čas se usadit, prostě toho dlouhodobýho závazku na celý život jsem se už nebála, zatímco v pětadvaceti jsem si klepala na čelo. když mi někdo začal předhazovat, že je čas se vdát a mít děti
. Mně ta panika z dlouhodobýho závazku tudíž normální nepřijde. Resp. nepřijde mi normální ji nějak násilně v sobě lámat a říkat tak a odteď budu celý život věrný, neboť to moc nefunguje.
I když máš pravdu, že to není o tom absolutním věku. Dovedu si představit, že je někdo sexuálně aktivní už od patnácti, tudíž měl dost času se vyřádit a v pětadvaceti být zralý na trvalý vztah. No a jsou i lidi, co potkaj prvního partnera a nemaj potřebu poznávat jiné, ovšem o těch není debata, to jen aby se někdo necítil vyřazený ![]()
Děkuji všem za rady. Budu muset ještě přemýšlet. Ale nerad bych zklamal partnerku, takže asi z čehokoliv nebude nic. ![]()
@Anonymní píše:
Záleží mi na ní jako nikdy na nikom. Problém je v tom že prostě máme dva mozky. A ani jeden nechci vyřadit…(to zní blbě ale myslím že jednou bych chtěl s přítelkyní třeba i mimi).
Hmmmmm…
Prvni chlap kterého jsem „slyšela“ říct mimi… ![]()