Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, od 17.8 jsem nastoupila na materskou dovolenou, chtela jsem se zeptat kdy vam chodi materska? a kdy dorazi me? ![]()
Chodí vždy zpětně, jako výplata. Nicméně ten první měsíc to bude zpožděný, než oni to zadaj do PC, tak to trvá ![]()
Luckie píše:
Chodí vždy zpětně, jako výplata. Nicméně ten první měsíc to bude zpožděný, než oni to zadaj do PC, tak to trvá
mně přišla normalně.
spadam pod Prahu9 a vyplatní termín mají 2. v mesici.
no tak to mam radost
cekam na marodni za ten pul mesic a pak zbytek uz materska, docela by se mi to uz hodilo ![]()
no ja ted nevim ktera praha mi to vyplaci, ale marodni mi vzdy chodilo zacatkem mesice kolem 11. volala jsem tam jestli uz jim to nase ucetni z prace odevzdala (ona ma totiz na vse more casu
) a rekli mi ze uz to tam maji od 27.8 tak snad mi to poslou co nejdriv
Holky chápu to dobře, že když na MD nastupuju teď v polovině září, peníze za MD mi přijdou už okolo toho 2.října, nebo až v listopadu(to bych si šla asi hodit mašli)?
prodigy222 píše:
Holky chápu to dobře, že když na MD nastupuju teď v polovině září, peníze za MD mi přijdou už okolo toho 2.října, nebo až v listopadu(to bych si šla asi hodit mašli)?
prijde ti v rijnu cast materske za ten mesic
Měly by přijít za září, někdy v období 2. - 21. října, pokud mají všechny papíry na sociálnce v pořádku ![]()
tak to jste me uklidnily, snad to dorazi. kdyz jsem tam volala (na socialku) tak mi rekla ze maji vse co potrebuji, jen ze to jeste nemaji v PC tak doufam ze hnou prdeli a poslou to
takze muzu cekat kazdym dnem?? maji mi to posilat na ucet tak by to tam melo byt driv nez poukazkou, ze
dobrý dotaz, v říjnu budu také nastupovat na MD. Takže jestli jsem to dobře pochopila, tak záleží na tom, jak rychle pošle zaměstnavatel ty papíry na sociálku?
zalezi hlavne na urednicich, celou prahu vyplaci TROJSKA ceska sprava socialniho zabezpeceni, prvni materska mi prisla 2,5 mesice po porodu
no holky nestraste me, ja uz bych potrebovala aby mi prisla pomalu vcera ![]()
no tak to je parada, to se mam na co tesit
tak dekuji za uvedeni do reality ![]()