Kdy se ztratí bříško po porodu ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
1.11.08 21:23

pardon něco mě vyrušilo.

Ty šikmé jsou opravdu důležité, jak píše Lentilka. Ale můžou se posilovat (spíš měly by se posilovat) obojí naráz.

Na ty přímé jsou cviky celkem všeobecně známé, ale na ty šikmé:
Lehnout na bok, podepřít hlavu loktem, zatnout břišní svaly, pod:,–(it pánev (plus zatáhnout jako když se zadržuje močení, pardon, to je pánevní dno), zatáhnout hýždě, celé dolní končetiny co nejvíc tlačit k sobě, a nohy zvedat mírně z podložky.
Tak asi 20×.
Každý den po několik měsíců a ono to bude vidět :lol:
no, u někoho možná za pár týdnů.

Ohledně velikostí - no co, mám taky 42!!!!! A není to super? Před porodem jsem měla nahoře 40 a dole někdy 40 a někdy 42, a teďka mám nahoře i dole 42 a na míň prostě už asi nepůjdu.
Hlavní je, že je to tak nějak asi souměrný a že nemam nadváhu. To mám změřený od doktora, hezky poměr svaloviny, poměr tuku a vody, a jsem v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
1.11.08 21:58

Holky tak mě napadlo,copak břicho,ale co prsa?A Mašlíková včera v Uvolněte se říkala,že jí stály nový 80 tisíc 8O :wink: :D
No mám docela obavy,jak budu vypadat,až přestanu kojit.. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.11.08 22:44

PA nám ještě v těhu kurzu radila po porodu začít s přitahováním pupíku k páteři v lehu na zádech. Pak šikmé břišní svaly a nakonec - až zmizí rozestup - přímé. To přitahování pupíku (při výdechu) fakt zabíralo a břicho jsem měla pěkné skoro hned. Ale záleží, jakou má kdo postavu, já zase neshodím přes nohy a břicho jsem měla ploché vždy, takže se mi vracelo do normálu pěkně.
Omlouvám se, že jsem anonymní, nedaří se mi dnes přihlásit. Jinak jsem podruhé těhu a vyděsila mě ka-tka, že podruhé už to shodit nešlo - bojím bojím. O hodně víc přibírám a rozestup se mi udělal taky dřív…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.11.08 22:44

Adel, po 2 kojením ti implantáty nepomůžou, to bude chtít celkovou rekonstrukci prsa a až pak si nechat dát výplně. :-)

• Citovat
  • Upravit
loanna
16.2.11 20:26

Císař a děloha

Ahojky ,
mám naprosto stejný problém.
Tři měsíce po císaři a jsem pořád jak v pátým měsíci…někdy mě to štve ,ale když vidím to moje srdíčko malinký,jak se na mě usměje .....je mi to jedno.
Chodím 2krát do týdne na aquaaerobic,malá změna je ,ale fakt malá.Nezoufejme a užívejme si to nádherný období s našemi miminkami :hug:

• Citovat
  • Upravit
oxit
17.9.11 11:45
loanna píše:
Ahojky ,
mám naprosto stejný problém.
Tři měsíce po císaři a jsem pořád jak v pátým měsíci…někdy mě to štve ,ale když vidím to moje srdíčko malinký,jak se na mě usměje .....je mi to jedno.
Chodím 2krát do týdne na aquaaerobic,malá změna je ,ale fakt malá.Nezoufejme a užívejme si to nádherný období s našemi miminkami :hug:
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
2248
20.9.11 12:26

Nespěchej, po císaři se děloha většinou hůře zavinuje a nejprve se ti musí pořádně zahojit jizva. Já měla přirozený porod a tři týdny po porodu nebylo vidět, že bych kdy rodila. Ale jsem mladá, až do sedmého měsíce jsem byla velice aktivní, bříško jsem měla malé a porod byl krátký. Navíc to máme v rodině, jsme takoví elastičtí :mrgreen:
Samozřejmě i teď, dva měsíce po porodu mám lehký špíček, ale to se ztratí kojením a cvičením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí