Kdy si udělat TT

1600
1.7.13 13:18

kdy si udělat TT

Ahoj holky, prosím o radu, kdy si mám udělat TT - mám celkem nepravidelnou MS (po 36, 40 a 31 dnech). Další zatím nedorazila… měřila jsem si BT a OT mi taky vyšel 12/6 //. Zatím mám pořád zvýšenou teplotu (jen jeden den klesla o 0,4 stupně, ale pak se zase zvedla - možná jsem jen blbě měřila). Minulý týden jsem špinila, ale pak to přestalo a teď ně tři dny bolí prsa a v podbříšku… první den posladních MS 29/5 (asi jen tři dny) - dnes je to 34. den…

Díky za vaše názory… a ještě mi písněte, jaké jste měli těhotenské příznaky vy…
snad se nám konečně zadaří…
díky Ajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.7.13 13:20

Můžeš zkusit test hned a pokud bude negat, nebo duch, tak opakovat - cca co 2-4 dny. Záleží jen na Tobě.. Jinak bych počkala do toho maxima (těch 40 dní), pak už se výsledek musí projevit. Pokud negat, tak k dr na vyvolání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.7.13 13:20

Ja bych udelala hned, se znam :-D priznaky jsem takhle brzo zadny nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
1.7.13 13:21

Jestli jsi měla ovulaci 12/6 tak už by mělo na testu být vidět, jestli se zadařilo nebo ne. U většiny lidí se to ukáže cca 14 dní po ovulaci. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
1.7.13 13:23

@ajkad už bych si ho klidně udělala. Pokud jsi těhulka tak už by se ti to mělo ukázat. Hodně si tu chválí test Dr. Max. Já před 6 lety měla mamatest ale ty se prý hodně zhoršili. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
1.7.13 13:28

Ahoj Ajkad, jsme na tom stejne, jen na nemerim, nemam zadny priznaky, MS nikde a posledni ms dorazila 30.5… jeste tomu dam tyden, nez testnu, jsem si tak nejak na 100% jista ze tehule jsem. U me uz potreti a tentokrat naposledy… preju at to klapne nam obema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
1.7.13 13:34

Babetka333 - díky za příspěvek… já to nepoznám… zatím jsem mimi neměla a ani neplnánovala, ale už mi tikají biologické hodiny… tak snad se zadaří (zkoušíme od 2/2013)… testovala jsem předtím několikrát a vždy negativ., tak už se trochu bojím, protože jsem pak vždycky smutná že to nevyšlo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.13 13:44

@ajkad jednou to vyjde, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
1.7.13 15:20

Ajkad: vyjde to;) uz to vyšlo;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.13 11:15

Tak navazuju sem. Holky kdy byste dělali TT vy? Vyndala jsem Nuva ring v září, první MS od vyndání jsem měla 30. září, další MS přišla 25. října. Takže pokud by měla dojít jako minulý měsíc, měla by být právě dnes, pokud normálně po 28 dnech, vychází to někdy na čtvrtek. OVU nesleduju, takže nevím, kdy byla :-). Zhruba od 12. listopadu jsem měla lehké špinění, tmavé, které je jednou víc, jednou téměř vůbec, ale celkově to nestojí spíš ani za řeč. Minulý měsíc jsem měla špinění taky, ale spíš se zhoršovalo, až přerostlo v MS. Bolí mě hrozně prsa, ale je možné, že si to spíš vsugerovávám, víte jak to je, když chcete, tak vidíte příznaky i tam kde normálně nejsou :-D. Kdy myslíte, že bych si měla udělat první TT? Nechci dělat moc brzo, nejsem nejmladší a nechci se zbytečně těšit, a pak aby odešlo třeba s MS, ale zase jsem zvědavá a ráda bych věděla, jestli se podařilo :-) Poraďte :-)Zatím anonymně, nemusí to vědět každý :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex