Kdy test ukáže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5542
14.5.10 11:20

Mě se // objevily 14DPO ale už 13 den tam byl slaboučký ducháček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
14.5.10 19:50

Mně se dvě ukázaly pravděpodobně 10 po styku, ale druhá spíš stín a je to jen o nervy, protože na UTZ samozřejmě nic, takže hned podezření na mimoděložní…takže lepší fakt počkat…Měla jsem nepravidelný cyklus, takže jsem otěhotněla až na konci cyklu, tudíž mimi je skoro o měsíc mladší, než podle poslední MS..každopádně, zatím je má jediná známka toho, že je vše dobře, jen že stoupá hcg jak má, na další UTZ jdu až za 10 dní…Takže fakt je lepší netestovat brzo, pak se člověk stejně jen modlí, ať je vše jak má, takže čeká stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.10 10:48

ahoj,
no já zkoušela asi týden po ovulaci a mamatest ukázal negativní… Mám asi 4 dny do MS. Myslíte že už teď by mohlo být něco vidět ? nebo mám počkat na první den vynechání mé MS ?
Podbřišek mě pobolívá teda už docela dlouho.. ale to asi nic neznamená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicki78
30.5.10 14:25

Unava

Ahoj, mne ted taky vysel test pozit,. a unava je priserna…Libi se mi mit tuhle informaci chvili pro sebe, poradte, kdy je nejvhodnejsi rici to tatinkovi? Jsme manzele 3 roky :) :-)

• Citovat
  • Upravit
Ela88
30.5.10 19:54

ahoj, mě teda holky ukazuje tes 10tý den po ovulaci negativně, ale s těma příznakama je to fakt divný… za posledních 14 dní mám výraznou chuť k jídlu, přibrala jsem 3 kila a břicho mám jak v 5tym měsíci… unavená jsem pořád… a co mám teda je nezvladatelnou žízeň…
myslíte že bych mohla být těhotná i přesto všechno ?

• Citovat
  • Upravit
324
30.5.10 20:11

ahojky chci se zeptat je mozne otehotnet kdyz jsem spala s pritelem naposledy 3 dny pred ocekavanou ms??mam uz 10 dni spozdeni a nevim kdy je spravbny udelat si tt proasim o radu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.6.10 11:27

dobry den chtela bych se zeptat mela jsem 12 dni spozdeni ms tak jsem si udelala tehotensky test ale vysel mi negativni ale posledni tyden je mi porad na zvraceni pali me zaha strasne mi vystoupli a ztmavli bradavky a poboliva me v podbrisku nevim no ten negativni test me pekne zmatl ale mam pocit jako bych tehotna byla opravdu nevim a prosim o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.6.10 10:49

Ahoj…také se cítím unavená a bolí mě šíleně prsa…15DPO jsem si dělala test, ale byl negativní…i když ze začátku se tam objevila slabounká spodní čárka…ale pak vymizela–tak nevím.
Místo MS špinění a v podbříšku mě taky pobolívá..spíš mě občas píchne…ale to už jsem taky jednou měla a nemusí to znamenat vůbec nic.
zítra testnu znovu a jestli bude zase neg. tak jdu k doktorovi, protože se ta bolest prsou se nedá…nemůžu ani pořádně jít–a to nejsem nijak obdařená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.4.12 09:03

Prosím poradte mi co si mužu myslet? už 5 den špiním dnes jíž hodně světlí výtok (světle hnedý)krev to není mam mít ms,test negativní:-(mužu se ješte druha oběvit díl?špiním jen chvilkama. mysela jsem zahníždovaní ale už ztracím víru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
2.4.12 09:20
@ájinka07 píše:
Prosím poradte mi co si mužu myslet? už 5 den špiním dnes jíž hodně světlí výtok (světle hnedý)krev to není mam mít ms,test negativní:-(mužu se ješte druha oběvit díl?špiním jen chvilkama. mysela jsem zahníždovaní ale už ztracím víru.

Neztrácej:)Já špinila taky a první // se ukazaly až ve 3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.4.12 09:22

@lilaa22 děkuju moc už jsem zoufala pořad jen svetlé špinění bolesti skoro žadné ani na ms zatim a obyč test včera z mimi duchem myslím že 25j a dnes mamatest nic :,( ms má přijit asi za 5 dní i dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.12 09:35

Stalo se to před 13 dny, vím to jistě, že to bylo tehdy jsem si na 90% jistá, že jsem. Myslíte, že 16. den, kdy zároveň mám mít MS, bude už to vidět na testu? Děkuji. (Dýl to asi stejně nevydržím.)

• Citovat
  • Upravit
Makáš02
2.4.12 10:16
@Anonymní píše:
Stalo se to před 13 dny, vím to jistě, že to bylo tehdy jsem si na 90% jistá, že jsem. Myslíte, že 16. den, kdy zároveň mám mít MS, bude už to vidět na testu? Děkuji. (Dýl to asi stejně nevydržím.)

16.den by to melo byt videt urcite.

• Citovat
  • Upravit
3491
2.4.12 10:59

Když jsem si dělala test v den, kdy jsem měla dostat MS, tak byl negativní. Za týden jsem ho dělala znovu, a už byl pozitivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.12 11:08

Teď už nepochybuju. Pokud by byl náhodou negativní, ještě bych to zkusila znovu. Ale mohlo by to vyjít i tak. Při prvním jsem si ale test dělala až pět dní po vynechání MS a to už byl samozřejmě pozitivní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex