Pre-seed

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3138
13.5.10 12:43

Pre-seed

Prosim vás mate nekdo zkusenosti s tímto výrobkem??http://www.pre-seed.cz/

dekuji za dpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ish
5353
13.5.10 13:02

Mám ho koupený z ebay, za plus mínus polovinu. Zatím nám k miminu nepomohl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
scherley1
11.8.10 13:31

PRE-SEED

Dobrý den, asi píšu opožděně, ale zkušenost s tímto výrobkem mám a velice pozitivní. Použila jsem z 6 ampulek 2 a víc jsem jich nepotřebovala :-) V prosinci se nám narodí chlapeček, takže já mohu Pre-seed jedině doporučit! Balíček se 4 ampulkami mi zbyl, pokud byste měla zájem :-)

• Citovat
  • Upravit
3138
11.8.10 17:47

je ja bych asi melA zajem ale uz ne pro sebe ale pro kamaradku ja uz nastesti nepotrebuju :srdce: napiste mi prosim za kolik by jste mi ho prodala,treba SZ nebo na email kkattty@seznam.cz dekuji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madanek
23.1.11 21:01

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jaký zkušenosti máte prosím s tím gelem.

• Citovat
  • Upravit
208
18.2.11 14:22

Dobrý den a jak často jste gel používala a kdy přesně jestli před menzes nebo po děkuji za odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.7.11 14:26

Je to tam !

Holky, to je neuvěřitelné ! Hned první měsíc s pre-seedem se to povedlo! Minulý měsíc jsem se rozhodla otěhotnět ale to nevyšlo. Vzhledem k tomu že jsem nutně potřebovala otěhotnět teď a navázat druhou mateřskou na první, tak jsem investovala do tohoto přípravdu a jsem těhotná :)
Koupila jsem si minulý měsíc i ovulační test Donna a spolehlivě mi to ukázalo ovulaci 14 den cyklu ale už ho nepotřebuji, tak jestli ho chce někdo koupit tak se můžeme domluvit a k tomu zdarma přidám půlku gelu pre seed + 2 samozřejmě nepoužité aplikátory. Mě ta půlka cca 20 g vystačila na 6 aplikací. V balení bylo 8 aplikátorů a zbyly mi dva. Kupovala jsem to na 20.6.2011 na otehotnet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
21.7.11 14:30

19.7. test

Tento test jsem si dělala 5. den po vynechání cyklu tak proto ta druhá čárka ještě není tolik vidět, ale byla jsem včera u gynekologa a říkal že test je jednoznačně pozitivní :-D ale je brzy oficiálně potvrdit těhotenství, Zatím v děloze není vidět specifický váček, který by označoval plod, ale je tam vidět zvýšená děložní sliznice, což také směřuje k tomu, že by se o těhotenství jedná, ale že mám přijít znovu na kontrolu 8.8. a to už uvidíme více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwulka
2.11.11 20:27

gel Pre-seed

Ahojky,měla bych zájem o zbytek gelu Pre-seed s aplikátory.Snažíme se 10měs.a nikde nic.Prosím o sms na tel.č.:*** **** ***,moc děkuji!

• Citovat
  • Upravit
1166
12.3.15 09:11

Použili jsme gel asi 3× v období ovulace, další měsíc už nebyl potřeba :palec:…otěhotněla jsem 3 měsíce po vysazení HA, neměla jsem plodný hlen a myslím, že mi to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí