Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim vás mate nekdo zkusenosti s tímto výrobkem??http://www.pre-seed.cz/
dekuji za dpovedi!
Mám ho koupený z ebay, za plus mínus polovinu. Zatím nám k miminu nepomohl ![]()
Dobrý den, asi píšu opožděně, ale zkušenost s tímto výrobkem mám a velice pozitivní. Použila jsem z 6 ampulek 2 a víc jsem jich nepotřebovala
V prosinci se nám narodí chlapeček, takže já mohu Pre-seed jedině doporučit! Balíček se 4 ampulkami mi zbyl, pokud byste měla zájem ![]()
je ja bych asi melA zajem ale uz ne pro sebe ale pro kamaradku ja uz nastesti nepotrebuju
napiste mi prosim za kolik by jste mi ho prodala,treba SZ nebo na email kkattty@seznam.cz dekuji ![]()
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jaký zkušenosti máte prosím s tím gelem.
Dobrý den a jak často jste gel používala a kdy přesně jestli před menzes nebo po děkuji za odpověd…
Holky, to je neuvěřitelné ! Hned první měsíc s pre-seedem se to povedlo! Minulý měsíc jsem se rozhodla otěhotnět ale to nevyšlo. Vzhledem k tomu že jsem nutně potřebovala otěhotnět teď a navázat druhou mateřskou na první, tak jsem investovala do tohoto přípravdu a jsem těhotná ![]()
Koupila jsem si minulý měsíc i ovulační test Donna a spolehlivě mi to ukázalo ovulaci 14 den cyklu ale už ho nepotřebuji, tak jestli ho chce někdo koupit tak se můžeme domluvit a k tomu zdarma přidám půlku gelu pre seed + 2 samozřejmě nepoužité aplikátory. Mě ta půlka cca 20 g vystačila na 6 aplikací. V balení bylo 8 aplikátorů a zbyly mi dva. Kupovala jsem to na 20.6.2011 na otehotnet.cz
Tento test jsem si dělala 5. den po vynechání cyklu tak proto ta druhá čárka ještě není tolik vidět, ale byla jsem včera u gynekologa a říkal že test je jednoznačně pozitivní
ale je brzy oficiálně potvrdit těhotenství, Zatím v děloze není vidět specifický váček, který by označoval plod, ale je tam vidět zvýšená děložní sliznice, což také směřuje k tomu, že by se o těhotenství jedná, ale že mám přijít znovu na kontrolu 8.8. a to už uvidíme více.
Ahojky,měla bych zájem o zbytek gelu Pre-seed s aplikátory.Snažíme se 10měs.a nikde nic.Prosím o sms na tel.č.:*** **** ***,moc děkuji!
Použili jsme gel asi 3× v období ovulace, další měsíc už nebyl potřeba
…otěhotněla jsem 3 měsíce po vysazení HA, neměla jsem plodný hlen a myslím, že mi to pomohlo