Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,ted mam tema s kamaradkou a snazi se otehotnet,ale nejsme si jiste kdy presne se pozna na tehotenskem testu ze je,podle me je 10dní po styku brzo,kdy se vam to na testu ukazalo?Diky
Nene, to je dost brzo. Někomu se ukáže i 10 DPO a někomu třeba i 20 DPO. Ať vydrží do dne ms a pokud by nedorazila, tak ať testuje a nebo ať si skočí na krev.
mě se ukázala 12. DPO a hodně slaboulinkatá. Dneska už je líp vidět (13.DPO) a hlavně už několik dnů na sobě pozoruju obrovskou únavu, šílený změny nálad a pobolívá mě podbřišek,ale tak jinak. Ale ta únava je fakt hrozná.
píšu jako anonymní, protože to ještě vůbec nikdo kromě mě neví. Tak snad to pochpíte.
vsetko zalezi od toho, kedy sa fazulka uhniezdila… vacsinou sa na testu ukazu // take 2-3 dni po uhniezdeni (implantacii)… k uhniezdeniu moze prist 6-10DPO… cize k tomu 3 dni a mozu byt uz vidiet // (na teste s citlivostou 10 jednotiek hCG)
DPO jsou dny po ovulaci. Mně se // ukázaly při prvním těhu 10 DPO, při posledním 9 DPO.
Já bych nekupovala ty citlivé testy, ty kolikrát neukážou nic a mamatest, který je snad až od 20 už ukáže.
A je levnější a snad nejlepší.
No, já dlouho s otěhotnět nemohla a navíc jsem měla nepravidelný cyklus (25 - 30 dnů). Takže když MS nepřišla tři dny (čili 28. den cyklu) , říkala jsem si že by???, ale radši jsem neplašila. Každopádně pátý den očekávané MS tam // byly.
já jsem vždycky testovala tak 5.-7. den po vynechání MS a používala mamatest. ten tam teda pokaždé ukázal správně. pravda je, že pokaždé když jsem testovala, tak jsem těhotná byla. mám dost pravidelný cyklus, takže pokud bylo víc jak 5 dní zpoždění, tak tam ty // byly…