Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky, po jaké době snažení jste šly poprvé k doktorovi pro radu. My se snažíme už asi pět měsícůděkuji
Já jdu příští týden na preventivní prohlídku ke svojí gyndařce. Snažíme se od května a vím,že to je zatím krátká doba. Ale chci se s doktorkou poradit. Nebo co by mi doporučila na podporu snahy. Myslím, že nějaké vyšetření bude doktor řešit až tak po roce snažení. Možná se zkusit domluvit, aby zkontroloval ovulaci, že probíhá dobře. Zajít si na v době ovulace na ultrazvuk. To by asi byl ochotný udělat hned.
@Anonymní píše:
Holky, po jaké době snažení jste šly poprvé k doktorovi pro radu. My se snažíme už asi pět měsícůděkuji
Ahoj.
A kolik Ti je?
Já mam 23 let manžel má 26. Spíš jsem chtěla k doktorovi pro radu ne na nějaké vyšetření zatím. Vím, že je to krátká doba na nějaké vyšetření. .
Rada je nestresovat, neřešit a užívat si milování
. A brát kyselinu listovou, abys snížila rizika rozštěpů budoucího potomka.
Muj doktor to zacal resit asi po mesici, jenze jsem shodou okolnosti mela preventivku a ocividnej problem. ![]()
Než jsem poprvé otěhotněla, trvalo to tři roky. S doktorem jsem to neřešila vůbec.
Já se snažím nestresovat a neřešit, ale holky kolem mě otěhotněly po měsíci či dvou a mě to začíná štvát. Kdysi jsem byla dva krát darovat vajíčka,tak se teď bojím jestli to nemá následek ![]()
Holky, po jaké době snažení jste šly poprvé k doktorovi pro radu. My se snažíme už asi pět měsíců
děkuji