Kdy to řešit s doktorem?

Anonymní
18.9.18 15:24

Kdy to řešit s doktorem?

Holky, po jaké době snažení jste šly poprvé k doktorovi pro radu. My se snažíme už asi pět měsíců :roll: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
661
18.9.18 15:28
@Anonymní píše:
Holky, po jaké době snažení jste šly poprvé k doktorovi pro radu. My se snažíme už asi pět měsíců :roll: děkuji

Já jdu příští týden na preventivní prohlídku ke svojí gyndařce. Snažíme se od května a vím,že to je zatím krátká doba. Ale chci se s doktorkou poradit. Nebo co by mi doporučila na podporu snahy. Myslím, že nějaké vyšetření bude doktor řešit až tak po roce snažení. Možná se zkusit domluvit, aby zkontroloval ovulaci, že probíhá dobře. Zajít si na v době ovulace na ultrazvuk. To by asi byl ochotný udělat hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
18.9.18 15:29

Normální doba je i rok až dva. Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
18.9.18 15:39
@Anonymní píše:
Holky, po jaké době snažení jste šly poprvé k doktorovi pro radu. My se snažíme už asi pět měsíců :roll: děkuji

Ahoj.

A kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 15:42

Já mam 23 let manžel má 26. Spíš jsem chtěla k doktorovi pro radu ne na nějaké vyšetření zatím. Vím, že je to krátká doba na nějaké vyšetření. .

• Citovat
  • Upravit
5501
18.9.18 15:51

Rada je nestresovat, neřešit a užívat si milování :lol: . A brát kyselinu listovou, abys snížila rizika rozštěpů budoucího potomka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
18.9.18 16:23

Muj doktor to zacal resit asi po mesici, jenze jsem shodou okolnosti mela preventivku a ocividnej problem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
18.9.18 16:54

Než jsem poprvé otěhotněla, trvalo to tři roky. S doktorem jsem to neřešila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 17:27

Já se snažím nestresovat a neřešit, ale holky kolem mě otěhotněly po měsíci či dvou a mě to začíná štvát. Kdysi jsem byla dva krát darovat vajíčka,tak se teď bojím jestli to nemá následek :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex