Kdy změnit UM a jakou dát

5314
18.6.19 12:49
@Laura27 píše:
Zdravím, mám 7nedělní holčičku,bohužel už nemám dostatek MM a tak musím dceři dávat i UM. Měli jsme Nutrilon a teď mi manžel donesl Bebu. oboji je HA, ale po té Bebě má malá i s Biogaiou problém s vyprazdňováním. A né vždy spapá dávku naráz, někdy usne v půlce a někdy(hl. večer) pláče, než začne pořádně papat.
Co mám dělat a co jí mám dávat za UM?

A co zkusit laktační poradkyni, která by ti poradila, jak se znovu rozkojit? Jestli je tahle rada mimo a kojit už nechceš, tak ji ignoruj ;) Pokud bys o kojení stála, nikdy není pozdě a kvalitní LP poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
18.6.19 12:50

Je to věda vybrat mlicko, každému miminku sedne něco jiného.. dostanete hodně tipů ale chce to prostě vyzkoušet protože co je dobré pro jiné nemusí být dobré pro vás.
Dáváme Kendamil a jsme spokojený…vyzkouseno:nutrilon, hipp, hami, beba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.19 12:54
@Popokatepetla píše:
A co zkusit laktační poradkyni, která by ti poradila, jak se znovu rozkojit? Jestli je tahle rada mimo a kojit už nechceš, tak ji ignoruj ;) Pokud bys o kojení stála, nikdy není pozdě a kvalitní LP poradí.

To mě nenapadlo, chtěla bych kojit dál. Dík za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
18.6.19 13:13

@Laura27 v tom případě se koukni na stránky mamila. sk a najdi si tam LP ve svém okolí - ty jsou skutečně prověřené a kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9065
18.6.19 13:26

Dáváme Kendamil a spokojenost. Přešli jsme na něj z HIPPu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.19 18:21
@35ja píše:
Je to věda vybrat mlicko, každému miminku sedne něco jiného.. dostanete hodně tipů ale chce to prostě vyzkoušet protože co je dobré pro jiné nemusí být dobré pro vás.
Dáváme Kendamil a jsme spokojený…vyzkouseno:nutrilon, hipp, hami, beba..

A po jaké době můžeme měnit u tak malého miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.6.19 20:12

@Laura27 já se vám přiznám že jsem musela měnit třeba už po týdnu protože syn měl velke bolení pak tak nějak byl lepší po nutrilonu tak jsem mu ho nechala do tří měsíců, potom jsem přešla na bebu ta byla taky dobrá to se mu už bříško krásně srovnalo (do necelejch 6měsíců) asi bych u beby i zůstala ale četla jsem na Kendamil dobré recenze a vyhovuje nám nejvíc už měnit nebudu ale syn už je i na prikrmech.ten první měsíc po narození byl šílený musela jsem vystřídat tři značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.19 20:18

Někde jsem četla, že měnit UM nejdříve po 14 dnech, aby si na to zažívání zvyklo a bylo jasné, že UM nesedí. U prvního syna nás Nutrilon a Beba zabetonovali. Pomohl nám Hipp s probiotiky od Biopronu v kapkách. U druhého syna jsme zakotvili na Kendamilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.6.19 20:20

Správně by se nemělo měnit častěji než po alespoň dvou týdnech, ale být tebou, zkusila bych se rozkojit, když o kojení stojíš a když to i tak nepůjde, tak zkrátka zkusit, co bude vyhovovat a chvíli u té značky vydržet, ač se třeba bude zdát, že to není úplně ono…
Je to těžké, to, co sedne jednomu, nesedne druhému, tady je každá rada drahá.
Já držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.6.19 20:26

Jinak ženský maji pravdu, u jedné značky by se mělo vydržet nejméně dva týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.6.19 18:57

Každému mímu sedne něco jiného. Synovi po ukončení kojení sedlo Naše mléko, je to kozí mléko od firmy Goldim. Žádné bolení, spokojené miminko. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.7.19 06:57

U nás teda taky Naše mléko. Je z kozího mléka, které je dobře stravitelné, takže z něj nebolí bříško a nemuseli jsme používat žádné kapičky na bolení. Naprosto spokojená. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.7.19 21:32

@Laura27 nejvíce podobné um mateřskému mléku je určitě kozí. Vyzkoušela bych třeba Naše mléko. Syn ho má také a je spokojený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová