Kdy zůstane mimčo v klidu?

Anonymní
11.11.23 18:10

Kdy zůstane mimčo v klidu?

Ahoj od kdy vaše mimčo vydrželo v klidu delší dobu u hraček nebo v houpátku? Mám 2m dítě a to po 10min max řve musím kolem ní furt chrastit hračkama jinak řev děkuju
Je to normalni?
Kdy si vystaci vic sama?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6011
11.11.23 18:28

Kdy si vystačí víc sama?
No… dcera bude mít 2 roky a u všeho potřebuje asistovat.
Vydrží jen asi 20-30m u pohádky, když potřebuju akutně něco udělat.
Nepamatuji si, že by někdy ležela jen tak pod hrazdičkou, nebo ležela v kočárku a koukala.
Mám hodně společenské a kontaktní dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
11.11.23 18:32
@Anonymní píše:
Ahoj od kdy vaše mimčo vydrželo v klidu delší dobu u hraček nebo v houpátku? Mám 2m dítě a to po 10min max řve musím kolem ní furt chrastit hračkama jinak řev děkuju
Je to normalni?
Kdy si vystaci vic sama?

kdy si vystačí víc sama? :mrgreen:
moje dceru asi tak v 5 letech začalo bavit kreslení, tak 10 minut to vždy vydržela sama, jinak jsem s ní musela všechno dělat současně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.23 18:35

No znám miminka co leží a sahají na hraˇcky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
11.11.23 18:39

Některé děti od narození.
Některé děti s nástupem puberty, když začnou být rodiče trapní.
Většina dětí tak nějak mezi těmihle dvěma extrémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
11.11.23 18:40

Asi v 6 letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.11.23 18:42

Tak hrackama bych do zblbnuti nechrestila.
To radsi dat do nositka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.23 19:47

Dcerka má čerstvě 4 roky a co pár vteřin slyšíme mami tati, kdo si se mnou půjde hrát? nebo furt něco povídá, zpívá. Chvilku si vydrží malovat a i tak pořád chce, abych se chodila koukat i na průběh výtvoru…druhá dcera má 2 měsíce a vše dělám s ní v naručí, kojí se, mazlíme se, mám ji na jedné ruce a druhou třeba něco dělám v kuchyni…hodná je v autě, tam pěkně spí, denně hodně najezdíme s první dcerkou do školky 😊

• Citovat
  • Upravit
6443
11.11.23 23:56

Taky mám 2m, sama je když nespí tak pár minutek, jinak chce už interakci, už tolik nespí. Pomalu chci dát hrazdu, na některé hračky reaguje, ale to je výjimka zatím. Řekla bych, že je to od povahy :) Starší nevydržela sama vůbec, tu jsem měla pořád na rukách, úplně jsem byla překvapená, co všechno se dá dělat jednou rukou :D

Většinou mám malou na ruce a spí, k tomu kafe a je to. Pokud spí delší dobu, stíhám uvařit, najíst se a tak. Když je vzhůru, je chvíli v houpátku, kouká na okno nebo na mě jak něco dělám (ale dlouho ji to nebaví) nebo ji nosím sem a tam anebo jsme na gauči a „povídáme“ si. Dost času zabere taky její servis.

A když mě to už doma nebaví, beru kočárek a jdeme ven. Jinak se většinou projdeme ráno cestou do školky a ze školky. To malá pěkně spinká.

Myslím, že ta hrazda baví většinu dětí, tak od 3. měsíce a naší starší bavilo od 5. měsíce hrabat v krabici, dala jsem jí tam různé věci, položila vedle ní a to ji zajímalo. Nebo hrabala v bedně s lego duplem. Postupně se nějak zabavila jak začala sedět a pak chodit. Krámování všeho vedlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí