Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm, těžká situace, která vás nejspíš při takové nedůvěře rozdělí..
Když tě nebude chtít podvést, tak tě nepodvede ani když bude měsíc v tramtárii. Když ho bude lákat nevěra, tak ho neuhlídáš ani kdyby měl práci z domova.
Já sem na tohle zvyklá, jak můj táta tak přítel dělají v Německu a jsou tam od pondělí do pátku, příteli věřím takže mě ani nenapadlo, že by tam mohl někoho hledat, dělají 12 hodinové směny a po práci toho Maj dost než aby este chodili za ženskejma
teď si našel místo blíž u hranic a bude dojíždět, ale to je zas několik hodin v autě každej den,
u vás si myslím že to nebude tak snadné, pokud tam není důvěra a prakticky se neuvidíte tak se ten vztah nejspíš bude zhorsovat
@Anonymní píše:
Ahoj,
je tu někdo, kdo řeší podobnou situaci prosím?
Partner chce nastoupit do nové práce, kde by byl týden po-neděle mimo domov a týden doma, já jsem z toho nešťastná a vůbec se mi to nelíbí, jenže nabízejí mu nadstandartní plat a bohužel na peníze slyší.
Má nedůvěra je způsobena i tím, že jsme se před časem na nějakou dobu rozešli kvůli nevěře z jeho strany a já mám teď brouka v hlavě, že tohle je přesně to, co teď opravdu nepotřebujeme a našemu vztahu a budování opětovné důvěry to nijak nepřidá. Jsem bezradná a nevím co s tím, nevím, jestli by to takhle mohlo vůbec fungovat a co pro to mohu/můžeme udělat. Mám pocit, že kdykoliv se mu to snažím rozmluvit akorát se naštve a pořád mi opakuje, že se ničeho bát nemusím, že mě má rád a chce se mnou být a že všechno bude v pohodě, asi ho štve, že mu nevěřím, ale může se tomu divit?
Mě už se o tom i zdá…
bude týden v práci a týden doma? To není žádná hrůza… manžel spoustu let odjížděl v pondělí ráno a vracel se v pátek večer… vaše varianta se mi zdá daleko lepší… ale je pravda, že u nás fungovala důvěra a neměli jsme žádné podobné problémy jako vy… jinak co se týká té jeho nevěry, jak vidíš, nemusel kvůli tomu ani být takhle v práci… takže pokud bude chtít zahnout, je jedno, kde to bude… tohle je už jen o té důvěře… ![]()
Ten týden co bude mít volno by byl doma, v neděli by se vracel k večeru a do dalšího pondělí do rána by byl doma, takže týden úplně bez sebe a týden spolu…neumím si to moc představit
@Tableta píše:
A ten týden bude jen doma, nebo jezdit do práce každý den?
Ten týden co bude mít volno by byl doma, v neděli by se vracel k večeru a do dalšího pondělí do rána by byl doma, takže týden úplně bez sebe a týden spolu…neumím si to moc představit
@Anonymní píše:
No tak ten týden co bude v práci si uzivej svých zájmů, poklid si, nákupy, kamarádky a pak máš týden jen na manžela ![]()
No uprimne byt ulplne doma bez chlapa bych nechtela, na druhou stranu muj odchazi v 8:00 z domu a vraci se kolem 21:00 i pozdeji. Takze toho casu spolu mame mene nez budes mit ty. Mame jen vikendy vy budete mit cely tyden.
Kdyby se nestalo to co se stalo ( nevěra a rozchod ) asi bych to nenesla tak těžce, jenže když jsme se tenkrát rozešli ( píšu tenkrát, ale je to sotva pár měsíců ) zjistila jsem, že jsem na něm asi až moc závislá, nejedla jsem, nespala, až jsem si říkala, že nejsem normální, tohle buď přispěje k tomu, abych se v tomhle změnila nebo pak ta druhá varianta, že se z toho zblázním, pokud mu nazačnu zase věřit.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Partner chce nastoupit do nové práce, kde by byl týden po-neděle mimo domov a týden doma, já jsem z toho nešťastná a vůbec se mi to nelíbí, jenže nabízejí mu nadstandartní plat a bohužel na peníze slyší.
Má nedůvěra je způsobena i tím, že jsme se před časem na nějakou dobu rozešli kvůli nevěře z jeho strany a já mám teď brouka v hlavě, že tohle je přesně to, co teď opravdu nepotřebujeme anašemu vztahu a budování opětovné důvěry to nijak nepřidá. Jsem bezradná a nevím co s tím, nevím, jestli by to takhle mohlo vůbec fungovat a co pro to mohu/můžeme udělat. Mám pocit, že kdykoliv se mu to snažím rozmluvit akorát se naštve a pořád mi opakuje, že se ničeho bát nemusím, že mě má rád a chce se mnou být a že všechno bude v pohodě, asi ho štve, že mu nevěřím, ale může se tomu divit?
Mě už se o tom i zdá…
hm problém není v dojíždění ale v té nedůvěře… řekni mu přesně to cos napsala a až se znovu naštve tak mu řekni, že chápeš, že ti nemůže dát žádné záruky ale že je to v tvé hlavě… nicméně nemohli byste se odstěhovat komplet a spolu?
Pokud te bude chtit podvest, udela to v normalni praci pres obedovou pauzu. Nema cenu resit
@jdukolem píše:
hm problém není v dojíždění ale v té nedůvěře… řekni mu přesně to cos napsala a až se znovu naštve tak mu řekni, že chápeš, že ti nemůže dát žádné záruky ale že je to v tvé hlavě… nicméně nemohli byste se odstěhovat komplet a spolu?
Řekla jsem mu to, ví to a na to mi právě říká, že bude všechno v pořádku, že se mnou chce být a že se nemusím ničeho bát…tak co jiného mi má říct, já vím ![]()
Stěhování není možné, mám tu práci, máme hypotéku na dům, kde žijeme atd.
Ahoj,
Má nedůvěra je způsobena i tím, že jsme se před časem na nějakou dobu rozešli kvůli nevěře z jeho strany a já mám teď brouka v hlavě, že tohle je přesně to, co teď opravdu nepotřebujeme a našemu vztahu a budování opětovné důvěry to nijak nepřidá. Jsem bezradná a nevím co s tím, nevím, jestli by to takhle mohlo vůbec fungovat a co pro to mohu/můžeme udělat. Mám pocit, že kdykoliv se mu to snažím rozmluvit akorát se naštve a pořád mi opakuje, že se ničeho bát nemusím, že mě má rád a chce se mnou být a že všechno bude v pohodě, asi ho štve, že mu nevěřím, ale může se tomu divit?
Mě už se o tom i zdá…