Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zakázala jsem manželovi dávat prát protože naházel všechno dohromady a něco zničil.
Některé z vás zřejmě přehlédli tu pasáž o tom, že jsem mu to říkala x-krát a výsledek nula. Takže ano, buď to nepobral nebo to dělá naschvál. Vysvětlovat znovu nepomůže. Leda tak zámek na pračku.
@PerličkaM. píše:
Některé z vás zřejmě přehlédli tu pasáž o tom, že jsem mu to říkala x-krát a výsledek nula. Takže ano, buď to nepobral nebo to dělá naschvál. Vysvětlovat znovu nepomůže. Leda tak zámek na pračku.
Tak ti nezbývá nez nandat pracku, nastavit cas doprani (rika se tomu odlozeny start) a v x hodin manželovi sms pripomenout, zda pracku nepřenda do susicky na program y. To by zvladla i třínohá kolie…. ![]()
Myslím, že to nikdo nepřehlédl. Jen ty nechápeš, že tvůj styl praní je ten jediný správný… jen pro tebe.Nebo je to někde v ústavě zakotveno??Tvůj chlap to dělá po svém, výsledkem je vyprané prádlo a to se počítá. On zas může kroutit očima, když ty budeš skládat dřevo na zimu…
Chlap tiež doma perie a bez problémov, alebo skôr to nepreháňam ako ty
.Hlavne aby biele nepomiešal s inými farbami
. Ešte som teda nevidela práčku ktorá by žrala spodné prádlo že by sa muselo prať v sieťke
.
@SK27 píše:
Chlap tiež doma perie a bez problémov, alebo skôr to nepreháňam ako ty. Ešte som teda nevidela práčku ktorá by žrala spodné prádlo že by sa muselo prať v sieťke
.
Asi tak, zakladatelka má zřejmě patent na praní ![]()
@PerličkaM. Neprehledli jsme ![]()
Jen se ti snszime rict, ze neresime pradlo jako ty, ze proste u my pereme jako tvůj muž a je to v pořádku.
Zkusilas mu rict, ze moc dekujes, ale ať tvé ( jemné) pradlo prostě necha v koši? Ano to by nepobral?
@SK27 píše:
Chlap tiež doma perie a bez problémov, alebo skôr to nepreháňam ako ty.Hlavne aby biele nepomiešal s inými farbami
. Ešte som teda nevidela práčku ktorá by žrala spodné prádlo že by sa muselo prať v sieťke
.
Já třeba peru někdy i světlé prádlo s barevným - s dnešními materiály oblečení a pracími prostředky se mi v životě nestalo, že bych něco obarvila. Tak jsem asi ještě větší břídil než zakladatelky chlap ![]()
Dělá to po svém, ne po tvém. Zámek na pračku?? Ta pračka je jenom tvoje? On zrovna tak může tvrdit, že si koupil na praní jiný prášek, který mu vyhovuje, ale ty ho odmítáš používat, jestli si nemá dát na pračku zámek on.
Skoro to vypadá, že nežijete spolu, ale proti sobě.
@PerličkaM. píše:
Zamek na koš se špinavým pradlem. Stejne je to vymysl, protoze takovy imbecil se ani mezi chlapy nemuze najit. To spiš nepere vůbec. Mnozi muzi si perou pradlo. To by mi bylo jedno. Moje a detske pradlo mi nikdo ničit nebude. Stoji to penize.
@PerličkaM. píše:
A proč by on to měl dělat podle tebe? Nejspíš si o tom myslí své, jako spousta z nás tady. Tak si své choulostivé prádlo dávej někam jinam a per si ho sama, a jinak prostě nepruď, ať si pere, jak on uzná za vhodné. Nemáš patent na dokonalé praní, a jestli do něj budeš takhle šít jak do malého děcka, nejen, že se ti na práce v domácnosti zvysoka vykašle, ale možná se vykašle i na tebe. Takhle cepovat partnera, to se jentak nevidí. Jak by ti bylo, kdyby tě prudil třeba jak správně řídit? ![]()
Nechápu, jak s takovou hysterkou může někdo být
Ony si ty ženský o ty lenochy s pivem na gauči vyloženě škemrají. ![]()
Příspěvek upraven 27.10.23 v 10:08
@Sisika9 píše:
Nechápu, jak s takovou hysterkou může někdo býtOni si ty ženský o ty lenochy s pivem na gauči vyloženě škemrají.
To byla moje první myšlenka, buď jsou superhospodynky anebo prudicky, ale v obojím případě to skončí založením tématu na emimi, jak to maj hrozny.
Můj manžel do pračky, jak už tu někdo psal, dává obcas až moc prádla, takže to není poradne vyprany. Zatnu zuby a nereknu mu ani slovo, normálně to preperu, však to děla pracka, tak to žádná práce vlastně ani není. Kdybych porad sekyrovala, tak časem nehne ani brvou a já bych se nedivila. ![]()
Vše je o domluvě a vzájemné toleranci. Já jsem alergická na drobky, muž je alergický na mokré povrchy (linka, stůl..). Obojí je v zásadě prkotina, ale respektujeme se a ty prkotiny eliminujeme.
Citlivé prádlo dávám bokem do zvláštního koše, kam muž nechodí. Je to i pro mě pohodlnější, že to nemusím ze všeho prádla vybírat, když to peru.