Když chlap pere

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17934
28.10.23 10:07
@Kasandra159 píše:
Zašedlé prádlo je spíš výsledkem praní v tvrdé vodě, než špatného praní.

Tady v okoli ma tvrdou vodu kazdy, i my. Ano, obcas dam Calgon nebo ocet, ale zasedle pradlo nemela nikdy ani moje mamka a ta na zmekceni vody nepouzivala desitky let nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.10.23 11:51
@Eliška píše:
Ma reci a utre to.
😀 😀 😀Tak hlavne, když to utře. 😀 Jeste by u toho mohl mlčet a byl by ze zlata.!!!
  • Citovat
  • Upravit
17934
28.10.23 11:56
@Uslava píše: 😀 😀 😀Tak hlavne, když to utře. 😀 Jeste by u toho mohl mlčet a byl by ze zlata.!!!

To on je :srdce: Ja to s drobkama mam stejne - nepochopim, jak si nekdo muze ukrojit chleba a nesmest po tom drobky z linky, ale zahudram a udelam to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
9.10.24 21:44
@Baba píše: Více

Já tam nedávám ani boxerky. Pak se vždycky chodí ptát, jestli jsou jeho nebo syna :mrgreen: Do sušky trika dávám jen bavlněný, když pere on, tak se zeptá, na funkční hadry už ví, jaký program. Ty si pere sám. Hlavně když to potřebuje na 2. den a nejsem doma. Jinak ji mám hlavně kvůli povlečení a ručníkům, ty na sušáku zabírají nejvíc místa a nebaví mě je žehlit. Navíc nemáme balkon, v zimě jsem měla ty sušáky v permanenci 2 a věčně orosený okna. Ale z důvodu malého prostoru máme teda pračku se sušičkou. Už 3. rok a zatím ťuk ťuk bez problémů. Ale i děti učím házet špinavé do koše a kontroluju kapsy, chlap to lifruje rovnou do pračky a pak se diví, že mu obarvím bílý triko na růžovo, bo o něm nevím, že ho tam dal;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
9.10.24 22:00
@PerličkaM. píše: Více

Dávej si zvlášť své prádlo do jiného koše ať si prere své.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.10.24 22:02
@PerličkaM. píše: Více

Jinak manžel pere prádlo pracím gelem, kteří kupují já. Ví že prádlo se dělí na tmsve s světle, a na prádlo které může být přání jen na 20 nebo 3o stupňů a na ty radši nešaha :lol:

• Citovat
  • Upravit
296
12.10.24 19:33

No jo, u nas zase kdyz se nahromadi pradlo na prani, tak chlap pomaha tim, ze to da prat. Vyprat neco je na 2 minuty. Poskladat to je pak na pul hodiny a to uz samozrejme neudela. Reikala jsem mu to asi desetkrat. Vazne „pomoc“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný