Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kasandra159 píše:
Zašedlé prádlo je spíš výsledkem praní v tvrdé vodě, než špatného praní.
Tady v okoli ma tvrdou vodu kazdy, i my. Ano, obcas dam Calgon nebo ocet, ale zasedle pradlo nemela nikdy ani moje mamka a ta na zmekceni vody nepouzivala desitky let nic.
@Eliška píše:😀 😀 😀Tak hlavne, když to utře. 😀 Jeste by u toho mohl mlčet a byl by ze zlata.!!!
Ma reci a utre to.
@Uslava píše: 😀 😀 😀Tak hlavne, když to utře. 😀 Jeste by u toho mohl mlčet a byl by ze zlata.!!!
To on je
Ja to s drobkama mam stejne - nepochopim, jak si nekdo muze ukrojit chleba a nesmest po tom drobky z linky, ale zahudram a udelam to sama.
@Baba píše: Více
Já tam nedávám ani boxerky. Pak se vždycky chodí ptát, jestli jsou jeho nebo syna
Do sušky trika dávám jen bavlněný, když pere on, tak se zeptá, na funkční hadry už ví, jaký program. Ty si pere sám. Hlavně když to potřebuje na 2. den a nejsem doma. Jinak ji mám hlavně kvůli povlečení a ručníkům, ty na sušáku zabírají nejvíc místa a nebaví mě je žehlit. Navíc nemáme balkon, v zimě jsem měla ty sušáky v permanenci 2 a věčně orosený okna. Ale z důvodu malého prostoru máme teda pračku se sušičkou. Už 3. rok a zatím ťuk ťuk bez problémů. Ale i děti učím házet špinavé do koše a kontroluju kapsy, chlap to lifruje rovnou do pračky a pak se diví, že mu obarvím bílý triko na růžovo, bo o něm nevím, že ho tam dal;)
@PerličkaM. píše: Více
Dávej si zvlášť své prádlo do jiného koše ať si prere své.
@PerličkaM. píše: Více
Jinak manžel pere prádlo pracím gelem, kteří kupují já. Ví že prádlo se dělí na tmsve s světle, a na prádlo které může být přání jen na 20 nebo 3o stupňů a na ty radši nešaha ![]()
No jo, u nas zase kdyz se nahromadi pradlo na prani, tak chlap pomaha tim, ze to da prat. Vyprat neco je na 2 minuty. Poskladat to je pak na pul hodiny a to uz samozrejme neudela. Reikala jsem mu to asi desetkrat. Vazne „pomoc“ ![]()