Když máte Den blbec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56081
1.8.23 20:02
@zrcadlo píše:
Já si pamatuju jeden den, kdy děti chtěly sundat z vršku skříně krabici se zažehlovacími korálkami (plnou pixlu s asi 10000ks těch pidi zažehlovacích korálků), syn zavrávoral na židli a samozřejmě to překlopil z celé té výšky, takže ty tisíce korálků se rozprskly doslova po celém pokoji. Dcera to chtěla rychle začít uklízet a jak běžela k regálu, tak jí to po tom uklouzlo, ona se chytla skříňky a převrhla takovou tu nádobu s vysoušecími tabletami, která byla už skoro plná té modré solné vody, a ta se vylila do boxů s hračkami, roztaženého lega a do dole postaveného koše s vypraným a poskládaným prádlem, které čekalo na uklizení do skříně, no a samozřejmě do těch tisíců korálků. Já jsem šla do kuchyně celá běsná pro koště do spíže, a násadou jsem si shodila papírový pytlík s mákem. Jak ten pytlík letěl dolů, tak jsem ho „velmi obratně“ chytila do obou dlaní, ozvala se rána a mák byl všude (fakt to bylo jak nafukovací balónek).
No a do tohoto přišel domů manžel a v chodbě hlásil „asi mi v batohu vytekl jogurt“. Likvidovali jsme to dlooooooooouho :mrgreen:

Vyhráli jste.:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56081
1.8.23 20:08

My měli loni jeden den na podzim kritický. Byly podzimní prázdniny, kluk se skauty a volá mi, že si zlomil prsty. Ale že jedou do nemocnice a dá mi vedet. Za 5 minut volá táta, že máma spadla z kola a jedou do nemocnice. a za dvě hodiny brácha, že táta spadl ze střechy a veze ho rychlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
1.8.23 20:27

@zrcadlo boží. Štěstí, že netrpím inkontinencí, bych se počůrala smíchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
1.8.23 21:26
@jkra píše:
My měli loni jeden den na podzim kritický. Byly podzimní prázdniny, kluk se skauty a volá mi, že si zlomil prsty. Ale že jedou do nemocnice a dá mi vedet. Za 5 minut volá táta, že máma spadla z kola a jedou do nemocnice. a za dvě hodiny brácha, že táta spadl ze střechy a veze ho rychlá.

Takže se všichni sešli na pohotovosti, to je šílené 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.23 11:02

Dneska jestli se to dá říct. Dvakrát ročně vozím matku na kontrolu. Do nemocnice to máme cca 2 hodiny. Nesnáším tu cestu a jsem vždycky strašně nervózní.
Vyjeli jsme v čas ale
1. Všude kde to šlo byla červená
2. vykopove práce
3. Traktory v místech kde se nedalo předjet.
4. v půlce cesty jsem potřebovala fakt hodně na čůrat. 3× benzinka ve 2 nebyli záchody v jedné rozbity.
Takže jsem to dojela.
5. Nebylo kde parkovat, taková klasika
6. zdrzeni na WC. K ordinaci jsme dorazily asi o 15.minut déle jenže.
7. Ordinace se přestěhovala do druhé budovy
Než jsme se tam dostaly, spozdení se protáhlo. Podle pokynů na papíře jsme vyhledaly sestru u které se matka měla hlásit ta nás poslala na druhou stranu chodby s tím, že sestra vyjde a bude se ptát. NEKLEPAT! B
SESTRA VYLEZLA ASI PO 15.MINUTACH
Velice nepříjemné nám udělila, že už jsem tu měly být ráno a nevi jestli nás dr vezme a zmizela.
8. Sestra co patří k lékaři o nás ví a už se 2× ptala jestli má hotové vyšetření. No nemá, sestra se ještě nevrátila.
Tak to vypadá, že tu dnes nejspíš búdem spát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová