Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky ¨maminky,
mám 3,5 měsíce starého chlapečka a ten mi posledních pár týdnu skoro pořád pláče pokud nespí nevím ![]()
Nema treba hlad?? Me tohle mala delala, kdyz mela sprut predpisove ve 3. a 6.tydnu…ted jsme meli 10.10. 3 mesice, tak ocekavam dalsi…
Pokud kojíš, zkus ho zvážit někdy jestli ti nezhubnul. malá mě brečela a zhubla mi páč jsem neměla dost a dobrý mlíko.
Taky se může nudit už..mám stejně staré mimi a když jsem u něj a dělám kraviny, směje se, sotva mu zmizím z dohledu, natahuje a následně brečí
a když ho nosíš, uklidní se? jestli moc ne, tak ho třeba trápí prdy, můj malej na ně taky pořád trpí..
Na prdy samo trpi je to klučík
a jo uklidni se když ho vezmu, ale to nemužu delat porad že ano.Hlad si myslim, že nema nehubne sice ted pribírá mene, ale to se prý s postupujicim vekem stava
@evíček 84 píše:
Na prdy samo trpi je to klučíka jo uklidni se když ho vezmu, ale to nemužu delat porad že ano.Hlad si myslim, že nema nehubne sice ted pribírá mene, ale to se prý s postupujicim vekem stava
jeste by ho mohla palet zaha…ze kdyz ho zdvihnes, tak se mu to uklidni…
Mám 2.měsíčního chlapečka a taky mi pořád pláče, vyhazuje dudlík když leží a nejsem u něho. Když ho vezmu je klid, ale trpí na prdíky. Když mu pokrčím nožičky a zvednu mu je hodně k bříšku tak se vyprdí a pak v klidu spinká, většinou to pomůže, ale někdy to je prostě blbou náladou :-/
No to já taky pritahuju nožišky, ale moc mu to nepomaha i když prdí to asi ty buchty kterejm neodolám
navic mi prijde jakoby trodku začínal pokašlávat asi to chytnul ode mě i když nosím roušku to taky nevím co s tim na rymu mám kapky, ale co kašel? ![]()