Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Si trošku rozporuješ na začatku a konci příspěvku
. Tady je dneska “zábava”
Já to nesnášim když vlezu do obchodu s hadrama a prodavačka na mě čumí nebo si u toho ještě stoupne přede mě nebo blízko a hledí
@influencerka nojo, taky to nesnáším, obvykle u nás v obchodě je jakasi „ochranka“, která právě spíš vypadá, že tam krade
… Chodí za mnou jak psi… A to mám teda někdy co dělat, abych neřekla něco drsnyho. Ale u těch Vietnamců se částečně nedivím, jsme národ zlodějů, bohužel často kradou, tací, kteří na to nevypadají. Prď na to. ![]()
A já zas nesnáším když se chceš na něco zeptat a on tam just nikdo není
Tohle bych neřešila ,buď bych hned odešla a nebo se jí zeptala jestli něco nepotřebuje ona když tak civi ![]()
Proto nechodím k větvim, ještě lepší jsou ti co mají ty důchodkyně na asistenci, které vás pak pronásledují do kabinky a nejraději by asistovaly i při zkoušení podprsenky ![]()
Mě čučící prodavačky taky vždycky znervózní. Teď před Vánoci jsme vybírali dárek pro babičku v Yves Rocher, byly tam tři prodavačky. Všechny se postupně přišly zeptat jestli mohou pomoci. První hned jak jsme tam vlezli. Byli jsme tam asi deset minut a rozhodovali jsme se jen, kterou vezmeme řadu, takže jsme si obě chtěli v klidu očmuchat. Vtipné bylo že přišly i ty dvě další potom, co jsme tu první odbyli … vzhledem k velikosti krámku od nás byly asi metr a půl a musely nás slyšet co jí říkáme ![]()
Tak jestli jsi při odchodu po zaplacení stála u jednoho stojanu 15 minut, to by mi bylo divný taky.
Edit: patnáct minut je fakt dost dlouhá doba, abychom si rozuměly.
I u prkotiny se objeví moudro ! To je jen metafora slečno
@Čičorečka ![]()
Díky za odpovědi, pobavilo 😁 😃 a jsem ráda že v tom nejsem sama.. I v drogeriích když tam hodinu zkouším make upy je to v pohodě a prodavačky aspoň předstíraj že rovnají regály ale větve jsou agenti 😭 😃 i když tam mají vždy kamery na sto úhlů 🙄 😃 😃 😃
Zrovna dneska se mi to u Vietkongu stalo. Prisel, cucel… Tak jsem mu rekla, jestli na me muze prestat hledet, ze si chci vybrat v klidu. No, nerozumel mi. Tak jsem si k nemu stoupla celem a zirala na nej jako on na me. No, doslo mu to, chlapeckovi. To jsou fakt tupouni…
Kdybych vedela, ze to, co chci, sezenu jinde bez cuceni, tak bych odesla. Ale nervy z presvanocniho silenstvi udelaly svy ![]()
Já to úplně nesnášim. Většinou z obchodu hned odcházim, když mě někdo takhle sleduje. Také jsem byla prodavačkou, jasné, sledovat pohyb lidí musíš, ale nenápadně, koutkem oka a jen letmo kouknout. A až když ti dá zákazník signál (vidíš že tápe, nebo hledá personál) přijít s vlídnou nabídkou pomoci.
Ja zase absolutně nesnáším když na mě upřeně čumí chlap. To bych fakt vylítla z kůže..