Dárek švagrové - nevím jaký?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.12.18 07:56

Dárek švagrove-nevim jaky

Prosím o anonym, švagrová sem chodí taky.
Zeptala jsem se bratra co by potěšilo jeho manželku k Vánocům. Rekl, ale mluvil o drahé kosmetice, kterou si ani já nekupuji.
Kafe, čaj, alkoholické nápoje, slazené vody nepije, sladkosti nejí, co tak vím. Vonnou svíčku mi dala na podzim k narozeninám.
Ráda peče, tak sem ji koupila něco ohledně pečení. Jenze nevím jestli se zavděčim.
Dotaz, jak byste to řešily vy?
Drahé dárky kupovat nechci, mám limit do 300,ale to je zase na její poměry málo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1487
20.12.18 08:00

Takových diskusí už je to několik.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.12.18 08:08

To uz jsi tu řešila, ne? Včetně toho, ze jsi koupila neco na peceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 08:13
@Tichošlápek píše:
To uz jsi tu řešila, ne? Včetně toho, ze jsi koupila neco na peceni.

Ano,ale nemůžu tu diskuzi najít jak se jmenovala.A mám obavy z toho,že jí to nepotěší.

• Citovat
  • Upravit
21311
20.12.18 08:14
@Anonymní píše:
Ano,ale nemůžu tu diskuzi najít jak se jmenovala.A mám obavy z toho,že jí to nepotěší.

Třeba ne, ale pokud je normální, tak to na ni nepoznas. Usmeje se, podekuje a hotovo. Každy občas dostal dárek, co byl mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
20.12.18 08:17

já třeba ráda nakupuji dárky pro tchýni a švagrové v Lush. Je to sice také dražší kosmetika, ale ty jejich koupelové bomby jsou úžasné. Možná bys tam mohla ještě něco dokoupit k tomu pečícímu dárku. Záleží, jak jsi na tom s finančním limitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 08:26
@nozu píše:
já třeba ráda nakupuji dárky pro tchýni a švagrové v Lush. Je to sice také dražší kosmetika, ale ty jejich koupelové bomby jsou úžasné. Možná bys tam mohla ještě něco dokoupit k tomu pečícímu dárku. Záleží, jak jsi na tom s finančním limitem.

Mají sprchový kout.No právě ale přemýšlím co. :think:

• Citovat
  • Upravit
12833
20.12.18 08:30

Já taky drahé dárky nekupuji, ale 300 je v dnešní době tak málo, že se za to dá vybrat většinou jen maličkost malým dětem.
Nevím, co to bylo za kosmetiku, ale i v trošku dražších typech lze obvykle něco za pár stovek vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6446
20.12.18 08:34

Ja darky do kuchyne nerada dostavam a sama taky nedavam. Pokud chce nekdo kosmetiku tak asi taky nadseny nebude. Ale na druhou stranu by mi dost vadilo, kdyby si svagrova diktovala drahe darky. Dala bych ji co mas a pri prvnim ksichtu bych s darky pro ni na dalsi roky skoncila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.12.18 08:36

Dala ti vonnou svíčku, já miluju vonné svíčky, kup jí taky tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.12.18 08:37

@Ijen no v te první diskuzi zakladatelka psala, ze dárek ukázala bráchovi a ten s tím měl problém a pak ji radil drahé dárky. Svagrova muze byt úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68863
20.12.18 08:42

Zrovna řeším jinde - já kde na to protistrana přistoupila (na většině míst velmi ochotně) dárky mezi širokým dospělým příbuzenstvem zrušila. Dáváme jen dětem. S dospělýma si dáváme jen v nejužší rodině (manžel, rodiče), kde nemusím váhat, jakou blbost za pár korun koupit, aby to protistranu dostatečně potěšilo. Protože tam už to fakt bylo jen dárky pro dárky, co bychom si asi tak letos dali, a do vkusu se člověk strefí málokdy. A ve výsledku se to u širokého příbuzenstva nasčítalo na dost nepěknou sumu. Takže se sejdeme, pokecáme, popijeme vína či pojíme cukroví, a balíčkem ze slušnosti to být zakončené nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 08:44
@ugluk píše:
Zrovna řeším jinde - já kde na to protistrana přistoupila (na většině míst velmi ochotně) dárky mezi širokým dospělým příbuzenstvem zrušila. Dáváme jen dětem. S dospělýma si dáváme jen v nejužší rodině (manžel, rodiče), kde nemusím váhat, jakou blbost za pár korun koupit, aby to protistranu dostatečně potěšilo. Protože tam už to fakt bylo jen dárky pro dárky, co bychom si asi tak letos dali, a do vkusu se člověk strefí málokdy. A ve výsledku se to u širokého příbuzenstva nasčítalo na dost nepěknou sumu. Takže se sejdeme, pokecáme, popijeme vína či pojíme cukroví, a balíčkem ze slušnosti to být zakončené nemusí.

Zrušení se navrhovalo,jenže bratr s manželkou řekl,že mi něco koupí.Takze na oplátku taky musím.

• Citovat
  • Upravit
21482
20.12.18 08:46
@Anonymní píše:
Mají sprchový kout.No právě ale přemýšlím co. :think:

mají tam i třeba tělové balzámy, které se natřou na tělo po vyspršení. koukni sem: https://cz.lush.com/…-gely-a-zele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 08:48
@terinka4444 píše:
Dala ti vonnou svíčku, já miluju vonné svíčky, kup jí taky tu.

To už by oba řekli,že opakuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová