Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že ano. Tohle přesně mým synům udělal ex. A je to pro ně hodně bolestivé.
Ooo a abych se já vyjádřila, pro mě je to totéž, nevidím důvod (žádný relevatní) dělat rozdíly mezi muži a ženami
@Anonymní píše:
Ooo a abych se já vyjádřila, pro mě je to totéž, nevidím důvod (žádný relevatní) dělat rozdíly mezi muži a ženami
Ok a smysl diskuze a anonymu?
Ptáš se IMHO blbě. Máš se ptát, jestli je horší, když dítě opustí primární rodič. Stará se o dítě víc matka než otec? Pak je horší, když ho opustí matka. Pokud se stará otec, je horší, když odejde on. Pokud je pečovatelem chůva, je dítěti jedno, jestli odejde matka nebo otec. Citovou vazbu má hlavně k chůvě.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, když muž (otec) opustí dítě tak je to podle vás totéž jako když dítě opustí žena (matka)?
Za mě je to stejné. Je jedno, zda má v péči dítě matka, či otec a druhý platí výživné. Za mě jsou oba rodiče a oba úplně stejně. To, že matka dítě nosí v sobě a porodí nedělá z ženy nadrodiče ![]()
@mokkk
neboli i by si takové ženě nadávala kdyby opustí dítě a chlapovi nic neřekla?
Jinak chcete-li lidé co napíšete, že u ženy je to horší tak,,PROČ"? proč máte dvojí metr na tutéž věc
@Anonymní píše:
@mokkk
neboli i by si takové ženě nadávala kdyby opustí dítě a chlapovi nic neřekla?
Nenadávala, ale dobrý dojem to na mě nedělá. Na chlapech si vážím toho, když po rozchodu odejdou a nechají ženu a děti v klidu žít.
Dobrý večer, když muž (otec) opustí dítě tak je to podle vás totéž jako když dítě opustí žena (matka)?