(Ne)očkování a rizika životosprávy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
1.7.11 23:46

Hm, dcerku jsem zatím očkovat nechala, ale pokračovat už nebudu. Nebudu nechávat očkovat ani druhého prcka, co čekáme. Když jse možnost, koupím či objednám bio. Nekouříme, nepijeme. Žijeme u lesa za městem. Jsme hodně venku. Polotovary občas používám, nicéně nejvíc vařím z čerstvých surovin, případně mražená zelenina, když není dostání hezká v obchodě. Já cukr bílý používám pro sebe, dcerce mám med nebo hnědý cukr. Mikrovlnku používám a přemýšlím, jak tady někdo psal, že on ne, včem je škodlivá? Opravdu mě to zajímá. Vodu pijeme kupovanou neb máme hodně tvrdou. Odpad třídíme, peru v normálním tekutém prášku a čistící prostředky používám též normální. Ještě jsem nenarazila na eko, asi se málo dívám :dance: Téměř nesolím, pytlík soli mi vystačí na rok možná na dýl. Pokud kupuju salám či šunku, chci vědět složení a vyberu si. No a co ještě tak?? :think: Autem jezdíme neb bez něho bysme byli v prd…Jíme hodně ovoce a zeleninu, smažím málo, ale smažím neb nevím co pořád vařit a používám parní hrnec, ten je super :palec:

• Citovat
  • Upravit
23847
2.7.11 19:30

Copak Caty, měla nějaké reakce na očkování?
Já nepoužívám mikrovlnku proto, že to vůbec není přirozený způsob ohřívání potravy. Ohřívat jídlo tak, že rozkmitám molekuly vody - no fuj, copak asi ty molekuly provedou v mém těle? :think: Ale tu a tam ohřát jídlo mi nevadí, prostě na návštěvě jídlo z mikrovlnky sním.. Já mám nejradši na vaření otevřený oheň, což mi jaksi nahrazuje plynový sporák a babička měla kamna, to bylo faj vaření a topit si dřevem, to mě u ní bavilo. Ale zas nechávám děti naočkovat (ne všechno), protože mají imunitu dobrou, nepatří do rizikové skupiny, takže já zas nejsem ideální vzorek na konzultaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek