Ahoj holky, mam 2 mesicniho prcka, od zacatku na Um. Do minuleho tydne jsme byli na kendamilu, ale hodne blinkala, tak jsem se po domluve s pediatrem rozhodla koupit ji Nutrilom AR- ted k veci. Mala uz neblinka, ale zato kaka treba 4× za den neni to ani tak prujem, je to ale ridsi. Asi reakce na nove mleko? Mam pockat nebo mleko zmenit? A jeste jedna vec. Kendamil jsme davali 120ml 6× denne, ale mne prijde, ze po takovem mnozstvi nutrilonu AR ma hlad, muze to byt tim jak case vyprazdnuje? Nebo cim?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj holky, mam 2 mesicniho prcka, od zacatku na Um. Do minuleho tydne jsme byli na kendamilu, ale hodne blinkala, tak jsem se po domluve s pediatrem rozhodla koupit ji Nutrilom AR- ted k veci. Mala uz neblinka, ale zato kaka treba 4× za den
neni to ani tak prujem, je to ale ridsi. Asi reakce na nove mleko? Mam pockat nebo mleko zmenit? A jeste jedna vec. Kendamil jsme davali 120ml 6× denne, ale mne prijde, ze po takovem mnozstvi nutrilonu AR ma hlad, muze to byt tim jak case vyprazdnuje? Nebo cim?