Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LucieKLuc ano ja taky platila 500 kc, ze mi poslali vyois z karty. Trapne bych rekla.
@Maky1234 tak jak je?
Moc na tebe myslim a verim ve stastny konec ![]()
@DandátkoP ahojky, zatím jsem netestovala, mám strach
dneska na mě padla depka, že zase nic, ach jo
a navíc se bojím, že by na testu pořád mohl být duch z Ovitrellu, že bych se radovala a prd z toho
![]()
Test ani nemám doma, ale možná v pátek testnu, abych kdyžtak neplýtvala drahým Prolutexem ![]()
@Adela.92 děkuju moc ![]()
No, jsem nafouklá a pobolívají mě prsa, ale jen trochu, včera mě bolely víc
už zas za tím vidím biochemko nebo rovnou nezdar ![]()
já už vydělávám fakt jen na ty nekonečný pokusy ![]()
@Maky1234 píše:
@DandátkoP ahojky, zatím jsem netestovala, mám strachdneska na mě padla depka, že zase nic, ach jo
a navíc se bojím, že by na testu pořád mohl být duch z Ovitrellu, že bych se radovala a prd z toho
![]()
Test ani nemám doma, ale možná v pátek testnu, abych kdyžtak neplýtvala drahým Prolutexem
Vsechny na tebe moc myslime a drzime pesti
@Maky1234 hlavne v klidu, nesmis si nic takovyho pripoustet! Je to na palici, ale jednou to zas klapnout musi, uvidis! A proc ne zrovna ted, uz mas tolik za aebou!!! Urcite to bude ok! Tak se drz a nepropadej panice ![]()
@DandátkoP moc děkuju za podporu, jsou to nervy
@Adela.92 udělám si test, ale ještě uvidím, kdy k tomu seberu sílu ![]()
@Maky1234 ahoj, to znam. Taky jsem mela pocit, ze nic a vyslo to🙏🏻 A testy hsem doma nemela ty hsrm si koupila 8 den a testovala 9 den. A jsem rada, ze jsem nezacala brzy, protoze bych lovila pidi duchy. Drzim moc palce. Jakou znacku si budes kupovat?
@Moon88 koupím Mamatest, ten je asi nejlepší. ![]()
Pokud to nevyjde, tak si dám zas asi malou pauzu - hlavně musím něco našetřit
je to sakra drahej,,sport,,, ta snaha o dítě ![]()
@Maky1234 mamatest teď není moc spolehlivý. Měla jsem naposledy Livsane papirkovy z Benu a už 4 den po ket jsem měla mini ducha. Pak už jen sílil. A 9 den na Clearblue 2-3
@Evineczka aha vidíš, tak to ani nevím, že se Mamatesty takhle zhoršily ![]()
Teď test doma nemám, chtěla jsem to oddalovat
ale asi bude lepší vědět rovnou ![]()
na mě padla hrozná depka, cítím se normálně, netěhotně
![]()
Nevím, co už dál zkusit, ale tak nějak mám pocit, že ta vyšší dávka progesteronu je správná cesta ![]()
Evi budeš taky pak chtít vyšší dávky progesteronu než jen Utroš?
@DandátkoP no když já se fakt bojím!
včera jsem večer brečela, protože na mě dolehlo, proč schovávám výbavu po synovi, když jí nikdy nevyužiju
ráno jsem se cítila uplně netěhotně, pak mě zas pobolívalo břicho jak kdyby se tam něco mělo dít ![]()
Hrozný, nezávidim ty nervy nikomu
už jsem si koupila testy, ale jen v Maxovi takový ty jejich a ty asi nejsou nic moc, když člověk testuje takhle brzo. Já se snad neodhodlám ![]()
@Maky1234 naprosto s tebou citim. Uplne si ty pocity pamatuju ![]()
Ale porad verim, ze to tentokrat dopadne
drzim vse co mam. Zkus si udelat hezky vecer a hodit se trosku do klidu, vim, nejde to lehko ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď