KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2717
22.8.22 20:30

@Evineczka tak u tebe by to mohla vyřešit genetika… :think: ale vlastně tys měla určitě min. 1 embryo po genetice, viď? :oops: :think:
Taky nevím, co nám poradit :( ale vzdát se ( zatím ) nehodlám, už jen proto, že ve mě hlodá obrovská zvědavost :cert:
Pokud se něco dozvím ohledně tý imuno, dám sem určitě info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.22 00:20

@Evineczka nk bunky se v zivote porad promenuji…treba behem par tydnu ke vse jinak…mne se nk bunky zhorsily napr.po covidu…

• Citovat
  • Upravit
7486
23.8.22 06:25

@Evineczka
myslim, ze krevni skupina a NK bunky spolu nesouvisi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
23.8.22 06:28

@Maky1234
jasny, ja ti zmenu centra urcite nerozmlouvam. a mysim, ze jednak zalezi na tom, co centrum nabizi a pak na lekari. protoze oni se v tech centrech i dost toci. vim, ze ted treba do PFC prislo dost lekaru z Iscare atp
ale ja sla treba za lekarem a pak jsem s nim spokojena nebyla, coz mi pak kazilo dojem z celeho centra. po zmene lekare je to mnohem lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
23.8.22 06:31

@Maky1234
ten RH faktor nebrani otehotneni, ale muze byt pak problem s donosenim, protoze by si tve telo vytvarelo protilatky proti plodu. ale vlastne proti jeho Rh faktoru. pak ale zalezi jaky faktor ma otec (pokud negativni, nic se nedeje) a jaky faktor zdedi dite (opet pri negativnim se nic nedeje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
23.8.22 06:33

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
23.8.22 06:49

@Toluma jo asi máš pravdu…manžel má Rh faktor pozitivní. Pořád nad tím přemejšlím a fakt tam u mě něco musí být. Laicky to chápu tak, jako že se moje tělo zachová, že mu to embryo vadí a tak ho zlikviduje. Dneska budu volat k Apo, abych se nějak dostala k dokumentaci, doufám, že nebudou dělat problémy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.8.22 06:49

@Toluma ale tak ze se zavedlo 3 denni, s tim jsi musela souhlasit? Jinak by se dalo teoreticky posunout o dalsi mesic. A s tou druhou zkusenosti…to je mi lito, to by bejt nemelo. Hele kazdopadne, kazdy centrum ma neco, to je jasny. ja takovou zkusenost nemam, dvoum kamaradum co vim, tak zavedli taky 5 denni.

Taky si myslim, ze PFC uz neni to, co to bejvalo, kdyz jsem nastoupila. Ty jsi sla i k doktorovi, se kterym jsem mela na zacatku skvelou zkusenost a od kteryho jsem pak taky odesla, protoze nevim co, jak kdyby mu ruplo v hlave a najednou byl desne marnej a nakonec z centra i uplne odesel. Pak taky jsem tam sla kvuli Hlinkovi, kterej klinilu zakladal a byl to jeden z nejlepsich embryologu, bohuzel je uz taky pryc jsem koukala. A v neposledni rade me desej teda doktori z Iscare, protoze v Iscare jsme byli na uplne prvni konzultaci a dalsi tejden jsem z ty navstevy nespala. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.8.22 06:51

@Maky1234 taky jsem RH minus a vsude jsem se dokola ptala, kdyz to neslo a nic se nechytalo, zda to muze bejt tim. Prej ne, ze to na otehotneni vliv nema, jen pak pripadne na dalsi tehotenstvi. Ale taky jsem si myslela svy a bala se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
23.8.22 06:51
@Anonymní píše:
@Evineczka nk bunky se v zivote porad promenuji…treba behem par tydnu ke vse jinak…mne se nk bunky zhorsily napr.po covidu…

můžu se zeptat - ty chodíš na imunologické testy nějak pravidelně? léčíš se s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
23.8.22 07:01

@DandátkoP děkuju za zkušenosti :kytka: jak to tak vidím, nejlepší opravdu bude obejít třeba i 3 centra, vybalit na ně svůj případ a podle přístupu se rozhodnout…
Asi opravdu všude je něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
23.8.22 07:05

@DandátkoP
nesouhlasila jsem, jenze rozmrazeni vychazelo na nedeli a to tam pry v laborce nikdo neni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
23.8.22 07:06

@Maky1234
hele a pichala jsi ted ovitrelle? mela jsi nativ ne, takze pocitam, ze ano. nemohl byt duch z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
23.8.22 07:08

@DandátkoP
no presne tak, Hlinka tam uz neni a tamten lekar byl dost naprd. nicmeny KETy mi vlastne pripravoval novy lekar z Iscare, protoze tamten mel volno a nakonec delal jen transfer jako takovy.
a tech novych lekaru je tam ted myslim dost. oni rozsirli kapacitu, tak potrebuji vic lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
23.8.22 07:28

Holky ja jsem taky RH negativni. A mela jsem problem otehotnet po ET, KET. Taky jsem to studovala, pry to vliv nema az pri porodu ti musi pichnout proti latky. Ale muj problem neotehotnrni byly NK bunky. Az lecba zabrala. Je to fakt na hlavu kolik problemu se pak najde. Ja caste zanety gynekologicke, rh faktor, chlamidie, srusty, NK bunky. Videla jsem to slozite a ejhle podarilo se to. A vite co me stve nejvice, ze proc imunologove neleci stejne. Priklad Nk bunky jedni leci praskama kortikoidama, ty se musi uzivat nejmene 3 mesice, pribiras z toho a ne vzdy pomuzou. Kortikoid v injekcich ma zabrat par minut po aplikaci. Tak proc to nedavaji vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí