Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@DandátkoP tak ještě že jste se rozhodli podle sebe. Já to taky dnes tak vnímám, když o tom pgt mám už trochu načteno. Předtím jsem byla zoufalá a nevěděla jsem, kde je u nás problém, tak jsem z jednoho ivf poslala 5 blasto na genetiku a vrátily se mi všechny zdravé a z nich jsem měla jen negativní testy, jednoho dušíka, u kterého jsem si ani moc nebyla jistá, jestli to je biochemko nebo chyba testu a pak jedno embryo se jim při rozmrazování dokonce rozpadlo. No a dodnes si říkám, jestli mi je nepoškodili biopsií.. ![]()
Ahoj holky
Kdo mate zajem prave probiha studie v ivf cube
Vek do 43 let
@Moon88 píše:
Nezacinala jsem vubec tabletkama. Rovnou dexamed. Z foru mam nacteno jak holky uzivaly tabletky nekolik mesicu pribraly a ne vzdy to ucinkovalo. Vcera mi prisly vydledky od Malickove Cerne, ze uz nemusim uzivat, ze vysledky jsou priznive. Dalsi kontrolu krevni mam za 6 tydnu. Dexamed je levny stoji 100 kc 5 ampulek, ale byl na predpis.
No tak je videt, jak je to strasne individualni, nelze rict, ze jedno je lepsi nez druhe…ja chodim tez k Malickove a mne dava vzdy tabletky, ale me zafunguji velmi rychle…zadne pribirani na vaze.
100kc za Dexamed jsi platila ty, ale pojistovna asi hodne doplacela nebo ne?
@LucieKLuc tyjo, skoda ze nesplňuji kriteria
(srazlivost krve).
@Adela.92 píše:
@LucieKLuc tyjo, skoda ze nesplňuji kriteria(srazlivost krve).
Skoda, rikala jsem si, ze to treba nekdo vyuzije.
@LucieKLuc no, co si budem. V dnešní dobe, by se nejaka úspora za ivf hodila, ne, ze ne. Ale nenadelam nic ![]()
@Maky1234 ahoj, moc me to mrzi. Ja na tebe tak myslela
preji mnoho sil do dalsiho pokusu.
Holky chtěla jsem vám všem poděkovat za příspěvky, názory a vaše zkušenosti.
Fakt jsem opravdu ráda, že tu jste, podělíte se a poradíte, moc mi to ( a věřím, že nejen mě ) pomáhá. Všechno nasávám jak houba a určitě už se nenechám odbít, někde bude zakopanej pes a já ho najdu! ![]()
@Adela.92 nic si z toho nedělej, ani já se do kritérií nevejdu ( mám už 3× ivf, byť poprvé to byla taky studie ). Holt nám nezbyde než šetřit
![]()
@Maky1234 píše:
Holky chtěla jsem vám všem poděkovat za příspěvky, názory a vaše zkušenosti.
Fakt jsem opravdu ráda, že tu jste, podělíte se a poradíte, moc mi to ( a věřím, že nejen mě ) pomáhá. Všechno nasávám jak houba a určitě už se nenechám odbít, někde bude zakopanej pes a já ho najdu!@Adela.92 nic si z toho nedělej, ani já se do kritérií nevejdu ( mám už 3× ivf, byť poprvé to byla taky studie ). Holt nám nezbyde než šetřit
![]()
@adela92
Maky, Ado,
Ani ja se nevejdu do tabulky
@Anonymní píše:
No tak je videt, jak je to strasne individualni, nelze rict, ze jedno je lepsi nez druhe…ja chodim tez k Malickove a mne dava vzdy tabletky, ale me zafunguji velmi rychle…zadne pribirani na vaze.
100kc za Dexamed jsi platila ty, ale pojistovna asi hodne doplacela nebo ne?
Kolik doplacela pojistovna fakt netusim.
@edika85 nekecej! My mame kluka a taky se narodil 22.4.
planovana sekce, ale zahojilo se vse rychle.
Se starsim braskou to jde moc dobre, pomaha mi (vybira plenky a nosi dudliky) a hezky se na sebe smejou. ![]()
@Maky1234 hele, ale ty jsi potom otehotnela, ne? Tak to by te studii nemuselo vadit. Asi se to i tak pocita, to je pech. Ten pocet stimulek se doklada jak?
V Cube zrovna docela ten progesteron studujou, to by ti pohlidali. Ikdyz mozna ne v te studi. Bez studie to nemusi byt spatna volba (az poresis tu sliznicni imunitu).
@Petra Star to bych jim tam musela napsat, zda by jim jedna studie vadila nebo ne…ale ono je to teď stejně jedno, potřebuju teď pořádně pořešit tu imonologii…
V Cube jsem se kdysi byla podívat a působilo to na mě pozitivně, třeba u tam nakonec zabrousím ![]()