Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky, jsu Vas pozdravit. Kdo si na me pamatujete, budete vedet, ze 6 transferu a bez uspechu. Az 7-my byl uspesny. Minuly tyden 1. Screening miminko zdrave 🙏🏻 ❤️️ akorat ja zvysene riziko na preklamsii, dostala jsem leky verim, ze to bude v poradku. Drzim Vam palecky🙏🏻
@Moon88 nádherná fotka ![]()
Přeji pohodové těhotenství a jen tak ve zdraví dál
![]()
@Moon88 píše:
Ahojte holky, jsu Vas pozdravit. Kdo si na me pamatujete, budete vedet, ze 6 transferu a bez uspechu. Az 7-my byl uspesny. Minuly tyden 1. Screening miminko zdrave 🙏🏻 ❤️️ akorat ja zvysene riziko na preklamsii, dostala jsem leky verim, ze to bude v poradku. Drzim Vam palecky🙏🏻
Ahojky,
Mooooooc gratuluju
![]()
@Moon88 ahojky,muzu se zeptat, jake jsi dostala leky na preeklampsii? Mela jsi v nekterem tehotenstvi zkusenost s preeklampsii? Dekuji:-)
@Moon88 ahoj u druhého syna jsem taky měla velké riziko na preeklampsii a i přesto co se týče tlaku atd jsem na tom byla lépe než v prvním těhu. určitě si tě ale pohlídají, držím palce a gratuluji k děťátku ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla ale pořád mám v hlavě to třetí dítě, dokonce už mám jméno pro třetího kluka
jsem blázen no ![]()
Chci se zeptat když máme zamračený embrya tak tam už pohlaví ovlivnit nejde že? jakože jak se říká že pohlaví může ovlivnit krev matky, že se po určitých letech mění atd.tady už je to prostě „daný“ jestli rozumíte, nevím jak to jinak napsat.
@pajka29 Hele, fakt nejsme ryby a jini vodni zivocichove, ktere nejak meni pohlavi napr. kvuli znecisteni vody antikoncepci (ani tam si nejsem jista, jakym mechanizmem se to deje). Pohlavi je dane chrmozomy spermie ![]()
@Maky1234 @Petra Star @pajka29 Dekuji holky 🌸 :smiling_face_with3_hearts:
@Anonymní píše:
@Moon88 ahojky,muzu se zeptat, jake jsi dostala leky na preeklampsii? Mela jsi v nekterem tehotenstvi zkusenost s preeklampsii? Dekuji:-)
Ahoj az budu doma napisu jake leky mam. Je to me prvni tehotenstvi, takze zadna zkusenost.
Ahoj holky, tak jak jste na tom, jeste jsou tu nejake bojovnice?
@Maky1234 jak jsi na tom ty? ![]()
@Anonymní píše:
Lek se jmenuje stacyl, je to stejne jako anopyrin.
@Adela.92 Ahoooj, zítra jdu na ten odběr NK buněk ze sliznice, jinak žádná další změna…vůbec nevím, jak dlouho bude trvat, než přijdou výsledky, ale ono se to tak všechno protahuje, že už je to asi jedno ![]()
Co ty?
@Maky1234 píše:
@Adela.92 Ahoooj, zítra jdu na ten odběr NK buněk ze sliznice, jinak žádná další změna…vůbec nevím, jak dlouho bude trvat, než přijdou výsledky, ale ono se to tak všechno protahuje, že už je to asi jedno
Co ty?
Tak to je krasna zprava, drzim pesti, aby neco nasli…ikdyz to zni hrozne, ale kdyz neco najdou, muzou to lecit a dockas se dalsiho miminka
![]()
@Petra Star chápu
, jen občas přemýšlím jak to je přes ivf když mám dva kluky tak jestli vůbec je nějaká šance na opačné pohlaví. i když větší touhu mám po dítěti než po vyloženě holčičce i když by to byla příjemná změna to nepopírám ![]()