KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
27.11.22 18:17

@Janullkaa já měla šíleně nohy oteklý a jak mi to vyšlo u obou na podzim (říjen, listopad)tak jsem i do porodnice jela v pantoflí :lol:,u druhýho jsem přenášela 9 dní a to už jsem se jen koulela, přibrala jsem přes 20 kilo, u prvního cca 12 kilo, proto říkám že při třetím už bych přibírala po pozitivním těhotenským testu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
27.11.22 20:35

@Janullkaa Hele, neurazej stary :D a rodila ve 40 a byla jsem naprosto fit - az do porodu zadne problemy (ikdyz cisarem, ale to bylo kvuli poloze ditete a predchozimu cisari).
Blahopreji k pekne dvojcarce, vypada to hodne dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
28.11.22 11:02

@pajka29 tak o tom přibírání bych mohla vykládat, neshodila jsem rozhodně úplně všechno a jak bylo stále vše povolené, tak jsem včera už musela vytáhnout těhotenské rifle… Nesnesu nic přes nebo pod břichem, už si člověk přijde jako blázen, každej na mě kouká, já to fakt nemůžu schovat ani nic. Sousedka mi hlásí, že vypadám jak ve 20tt, ale opravdu já za to prostě nemůžu. Do porodnice jsem jela ve snehulich, ale po porodnici jsem chodila bosky, já se do těch pantoflí ani neobula 🤣 🤣. Splaskla jsem přesně po 6 nedělí, vlastně celkově jsem se srovnala -myslim bolestně 🤣 přesně po šestinedělí… Zítra už mě čeká první kontrola. Jsem moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
28.11.22 11:11

@Petra Star to bych si nedovolila, urážet 🤣… Mě doktorka pokaždý říká, ale Ježíši vy furt s tím věkem, jste mladá 🤣 Říkala jsem ji vždycky, že nějak ji pobavit musím… Celé těhotenství mě neskutečně podporovala.

Každé tělo se cítí opotřebené v jiném věku 🤣 když si vzpomenu na svoje šestinedělí, přišla jsem si, že jsem ještě neporodila jak mě bolely kyčle, břicho, ty nohy oteklý jako sviňa 🤣 🤣. I přesto vzpomínám moc ráda… Člověk si myslel, jak to bude jednoduché zažít několikrát za sebou, žádný problém a ono jo, tak mě ani nenapadlo si stěžovat… Jen jsem se modlila, ať je dítko zdravé… A takhle to mám i teď… Jen se modlím ať je dítko zdravé a dojdeme spolu krásně do toho července a uzavřeme kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.11.22 13:52

@Janullkaa přesně já taky ne a vytahaný břicho mám taky ještě, měla jsem u druhého císaře takže jsem nenosila stahovací kalhotky jako po prvním, ale neřeším to hlavně že ty děti máme. pro mě rozhodně není důležitější postava než děti, ty bych za lepší postavu nikdy nevyměnila :srdce:

Ty jo, to to uteklo a už první ultrazvuk, v kolikátém týdnu bys měla být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
30.11.22 12:29

@pajka29 na kontrole dopadlo všechno dobře i hodnoty HCG jsou prý v. poradku, ale na jednotky jsem se neptala… Odpovídá vše 5tt. Další kontrola bude 13.12. a už budou chtít srdeční akci… Tak jsme v očekávání a napjati aby to dobře dopadlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
30.11.22 15:02

@Janullkaa tak to je paráda a pak do další kontroly to určitě uteče a srdíčko bude být jako o závod :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
6.12.22 13:33

@pajka29 tak mám jeste týden… No občas se mi stane že zašpinim, nebo mám krvavej hlen, ale nic mě nebolí, tak se snažím nepanikařit. Teď jsou děti nemocné, tak se dá odpočívat a snad se to nějak uklidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
6.12.22 13:52

@Janullkaa to já jsem měla taky a u prvního dokonce v době ms krvácela většinou tak jeden den a v pohodě. špinění vůbec nic nemusí znamenat a je ti dobře nebo už ti začali nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
6.12.22 13:55

Holky chodíte některá do gennetu? jak dlouho tam trvá objednání na první konzultaci? já už tam skoro 3 roky nebyla tak si to nepamatuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
8.12.22 10:16

@pajka29 Dneska první den co jsem zvracela :lol:. Tři dny to rozdychavam a stačilo si dát vitamín těhotenský na lačno a do deseti minut už nebylo o čem přemýšlet… :lol:… Takže očekávám, že se to bude už jen opakovat. Co se právě týče toho krvácení nebo špinění, prostě jeden den je klid a dva dny krev nebo špinění a pak zase dobrý… Většinou je to po ránu… Tak nevím jestli jako nějak blbě vstávám nebo co se děje. Právě, že mě nic nebolí, tak nikam ani nevolam. Ještě víkend před námi a to je muž doma, tak to zase bude o kousek větší pohodička… No a pak v úterý už jdu na kontrolu, tak to tam řeknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
8.12.22 10:35

@Janullkaa a kolikátý týden jsi? no ono to může být jak se vše prokrvuje, to už uteče do úterý a určitě budou jen dobré zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
8.12.22 21:19

Tak teď bych měla být cca 7tt… Takže rozhodně jsem v období kdy se to může zvrtnout velice rychle, ale opravdu se nenadru, nepřepínám, jsem v pohodě, tak nevím…Jak říkám, zatím nepanikařím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
9.12.22 08:39

@Janullkaa tak to už to srdíčko v úterý bude :srdce: a ty si i se starším byla doma nebo chodí do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
13.12.22 14:15

@Janullkaa ahoj tak jak si dopadla u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí