KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1722
18.1.23 20:33

14 den po ket

Dneska ofiko testovaci den a test dneska uz v sobe vic barviva nemel :mrgreen:
V car me rekli at dojdu dnes nebo zitra radsi i na odber a tak jsem ve 12 sla:)
No a z toho cisla me tak sokovali ze ani nevim jestli ke to 3790 nebo 3970 :lol: kazdopadne jupiii :dance: :srdce: prej to v laboratori museli delat na 2× ze s takovym cislem nepocitali a museli to redit a ze jeste ze jsem si na vysledek volala pozdeji nez mi rekli ze muzu 😅 dcera mela 2470 takze vic jsem necekala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.1.23 17:20

@snehurka000 gratuluji moc 🙏🏻 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
22.1.23 17:22

@Petra Star no toho se ha bojim. Ze ba svete bude moje vysnene miminko a touha aby mel sourozence me da zabrat. Super, ze jsou tak skveli sourozenci. Take si to preji 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.23 02:48

@pajka omlouvám se za odmlku, rušila jsem email na seznamu a nedošlo mi, že se tím pádem zruší profily všude kde mám tenhle e-mail prihlasenej… Včetně zde… Tak jsem teď musela založit nový profil a naštěstí nickname šel skoro téměř stejný, tak by to nemuselo být tak matoucí… :D

Se starším synem jsem doma nebyla, mému staršímu synovi je 12 let, tudíž i přes kombinovaný handicap je školou povinný, když bylo teplo jezdila jsem ráno já normálně MHD i s mimčem a na podzim a na zimu mě zastupuje muž a jelikož máme ve škole možnost ranní družiny, bere syna autem a pak jede sám do práce a já si odpoledne pro syna jedu… V těhotenství jsem výhradně syna vozila já ráno normálně busem a odpoledne autem, protože jsem chodila do práce… Teď je to cca půl roku, co mám auto nové po roční pauze - pac nehoda a auto totalka a už nám zůstal zimní a podzimní model, syn si ho vlastně vyprosil, protože tatínka zbožňuje a tráví spolu tak málo času, že ráno tatínek odpoledne mamka s bráchou :lol:… Teď mám porod spočítaný na konec července, takže se ani neotocim a nastane takovej kolotoč, že snad si v tom najdu rychle systém, kterej bude fungovat 🤣 🤣… Ale těším se moc…

Začínám teď 17tt na poslední kontrole nebylo možné určit pohlaví, miminko se nechtělo ukázat, ale mě se zdálo o holčičce, tak by to byl teda mazec, že by mi tady tu pinďouří bandu rozbila růžová :smiling_face_with3_hearts:… Ale mě nezklame ani chlapeček, tak to až tak úplně neřeším…

Jinak teda takový těhotenský divnosti moje: první tři měsíce bych nazvala zimním detoxem 🤣 🤣 🤣 tolik jsem toho vyblila a z ničeho, páč jídlo mi ze začátku nic neříkalo, že opravdu ziram co všechno vydržíme, myslím jako ženy 😁…
Jíst musím výhradně ve stoje, jakmile si sednu, všechno mě tlačí a hrne se to zpátky, už od začátku nesnesu moji milovanou kávu což má za následek, že spát chodím už v 7 večer a pak třeba takto cumakuju v půl třetí 🤣 🤣A největší gól je ten, že nemůžu vařit… Všechno mi tak smrdí a nejhorší jsou jídla kde máte v základu cibuli nebo jedna z přísad je česnek, jarní cibulka, pórek… Tohle bych řekla, že je určitě nejhorší, protože já milovník vaření a všeobecně jídla teď mám opravdu co dělat abych nestála věčně nad misou na WC :mrgreen:

Ale vím na 1000%,že tohle je moje poslední těhotenství, přeji si jen dojít ke zdárnému konci a držet v náručí malé krásné a hlavně zdravé miminko a uzavřít tak ten kruh naší rodiny… Jsem vyděšená a zároveň vděčná za tohle, tak to neberte nikdo jakobych si stěžovala… :andel:

Další kontrola mě čeká za cca 14 dní, tak snad bude vše, tak jak má být a prvotrimestrialni screening dopadl dle všeho taky dobře…

Uff to je román… 🤣 🤣Tak se mějte zatím hezky, všem které očekáváte držím palce a vy co to mate před sebou tak jakbysmet… :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.23 12:18
@Janulllkaaa píše:
@pajka omlouvám se za odmlku, rušila jsem email na seznamu a nedošlo mi, že se tím pádem zruší profily všude kde mám tenhle e-mail prihlasenej… Včetně zde… Tak jsem teď musela založit nový profil a naštěstí nickname šel skoro téměř stejný, tak by to nemuselo být tak matoucí… :D

Se starším synem jsem doma nebyla, mému staršímu synovi je 12 let, tudíž i přes kombinovaný handicap je školou povinný, když bylo teplo jezdila jsem ráno já normálně MHD i s mimčem a na podzim a na zimu mě zastupuje muž a jelikož máme ve škole možnost ranní družiny, bere syna autem a pak jede sám do práce a já si odpoledne pro syna jedu… V těhotenství jsem výhradně syna vozila já ráno normálně busem a odpoledne autem, protože jsem chodila do práce… Teď je to cca půl roku, co mám auto nové po roční pauze - pac nehoda a auto totalka a už nám zůstal zimní a podzimní model, syn si ho vlastně vyprosil, protože tatínka zbožňuje a tráví spolu tak málo času, že ráno tatínek odpoledne mamka s bráchou :lol:… Teď mám porod spočítaný na konec července, takže se ani neotocim a nastane takovej kolotoč, že snad si v tom najdu rychle systém, kterej bude fungovat 🤣 🤣… Ale těším se moc…

Začínám teď 17tt na poslední kontrole nebylo možné určit pohlaví, miminko se nechtělo ukázat, ale mě se zdálo o holčičce, tak by to byl teda mazec, že by mi tady tu pinďouří bandu rozbila růžová :smiling_face_with3_hearts:… Ale mě nezklame ani chlapeček, tak to až tak úplně neřeším…

Jinak teda takový těhotenský divnosti moje: první tři měsíce bych nazvala zimním detoxem 🤣 🤣 🤣 tolik jsem toho vyblila a z ničeho, páč jídlo mi ze začátku nic neříkalo, že opravdu ziram co všechno vydržíme, myslím jako ženy 😁…
Jíst musím výhradně ve stoje, jakmile si sednu, všechno mě tlačí a hrne se to zpátky, už od začátku nesnesu moji milovanou kávu což má za následek, že spát chodím už v 7 večer a pak třeba takto cumakuju v půl třetí 🤣 🤣A největší gól je ten, že nemůžu vařit… Všechno mi tak smrdí a nejhorší jsou jídla kde máte v základu cibuli nebo jedna z přísad je česnek, jarní cibulka, pórek… Tohle bych řekla, že je určitě nejhorší, protože já milovník vaření a všeobecně jídla teď mám opravdu co dělat abych nestála věčně nad misou na WC :mrgreen:

Ale vím na 1000%,že tohle je moje poslední těhotenství, přeji si jen dojít ke zdárnému konci a držet v náručí malé krásné a hlavně zdravé miminko a uzavřít tak ten kruh naší rodiny… Jsem vyděšená a zároveň vděčná za tohle, tak to neberte nikdo jakobych si stěžovala… :andel:

Další kontrola mě čeká za cca 14 dní, tak snad bude vše, tak jak má být a prvotrimestrialni screening dopadl dle všeho taky dobře…

Uff to je román… 🤣 🤣Tak se mějte zatím hezky, všem které očekáváte držím palce a vy co to mate před sebou tak jakbysmet… :dance: :mavam:

Ahoj, moc gratuluji :srdce:
Muzu se jen pro zajimavost zeptat, v kolika letech jsi podstoupila stimulaci a kolik z toho bylo embryi? Genetiku embryi vam delali?

• Citovat
  • Upravit
8.2.23 12:27
@Anonymní píše:
Ahoj, moc gratuluji :srdce:
Muzu se jen pro zajimavost zeptat, v kolika letech jsi podstoupila stimulaci a kolik z toho bylo embryi? Genetiku embryi vam delali?

Děkuji… Stimulaci jsem prodělala v roce 2019 a bylo mi lehce před 30tinama… Vybralo se 27oocytu oplodnilo se 17 a vydrželo 10 a ty šli všechny na genetiku, právě kvůli zjištění genetického onemocnění u prvního syna pocateho přirozeně… Takže ano genetiku dělali a z těch 10 se nám vrátili tři zdravá embrya. První nevyšlo, druhé je syn a třetí mám pod srdcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
10.2.23 06:55
@Janulllkaaa píše:

Uff to je román… 🤣 🤣Tak se mějte zatím hezky, všem které očekáváte držím palce a vy co to mate před sebou tak jakbysmet… :dance: :mavam:

Ahoj tak hlavně že se daří, těhotenství prospívá :),ono to uteče.

My jestli do toho půjdeme, tak v srpnu. a pokud by to nedopadlo tak do dalšího IVF bych nešla.

Starší syn si tady zvykl chodit do školky s tatínkem :mrgreen:

Měj se hezky a budu čekat na další zprávu ohledně miminka, třeba už budeš příště vědět pohlaví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.23 12:17
@Janulllkaaa píše:
Děkuji… Stimulaci jsem prodělala v roce 2019 a bylo mi lehce před 30tinama… Vybralo se 27oocytu oplodnilo se 17 a vydrželo 10 a ty šli všechny na genetiku, právě kvůli zjištění genetického onemocnění u prvního syna pocateho přirozeně… Takže ano genetiku dělali a z těch 10 se nám vrátili tři zdravá embrya. První nevyšlo, druhé je syn a třetí mám pod srdcem.

Diky za odpoved, at se dari i dal :palec:

• Citovat
  • Upravit
11.2.23 16:59

@pajka29
Je to hukot, neříkám, že ne… Ale je to hlavně o tom, že se většinu dne opravdu necítím dobře a snáším to hůř… Na pohlaví se přiznám jsem moc zvědavá už 😁… Na kontrolu se těším a doufám, že je vše v pořádku… Dám vám sem vědět, to se nebojte 😁… Pěknej víkend všem :hug: :mavam:

@Anonymní píše:
Diky za odpoved, at se dari i dal :palec:
Děkuji :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
12.2.23 22:07

@Janulllkaaa a to ti nerekli, kdyz jsi po genetice? Po 12tt to muzou rict, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.23 05:24

@Petra Star
Já chodím už ke své gyndarce od nějakýho 7tt… Jako napadlo mě do centra napsat, ale zase si říkám, že je to z jedné strany zbytečné, já vyloženě na pohlaví nelpím, tak si to nechávám takto, jako opravdu moment překvapení… Ale asi kdyby to i teď na kontrole nebylo, možná by moje zvědavost vyhrála a nakonec bych si do centra zavolala :mrgreen: :mrgreen:… Kontrolu mám teď 22,to vydržím a pak se uvidí. Miminko totiž se nechtělo vůbec ukázat, bylo otočené na bříško a hlavičku mělo zabořené jakoby do dělohy :), takže jsem se i musela pak jít projít, něco sníst a vrátit se na utz znovu aby jsme miminko rozhýbaly a doktorka měla alespoň nějakou fotku z profilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
10.3.23 10:29

@Janulllkaaa ahoj tak jak se daří, je všechno v pořádku a co kluci jsou zdraví? už ti řekli pohlaví nebo vás miminko bude napínat až do porodu?😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.23 10:40

@pajka29 ahojky,jsem už od 21.2. nemocná sotva jsem byla den ok, dávám se do kupy, tak jsem se z nepochopitelných důvodů opět další den probudila s obr knedlem v krku a bojuju no… Za 14 dní mám další kontrolu, druhý velký utz a jsem opravdu zvědavá a hlavně se modlím, ať tady to marodení se miminka nijak nedotkne… Jinak čekáme naprosto nečekaně holčičku a jsem dojatá pokaždé, když si to jen představím… Naše malá dceruška… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
10.3.23 11:17

@Janulllkaaa gratuluji a ať vám jí potvrdí i na velkém ultrazvuku. mě u druhého řekli v cca 18 týdnu že to bude holka a ve 20 týdnu na velkém ultrazvuku že to je kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.23 11:33

@pajka29 doktorka už mi to naznačila na prvotrimestrialnim screeningu… Ale mlčela jsem a teď na podruhé už mi to říká s velikou jistotou… Takže uvidíme… Určitě se přeptám, ale už to beru jako hotovou věc, že mi tady tu pinďouří bandu rozbije růžová cukrová vata :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí