Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janulllkaaa to je dobře a taky tajně doufám pokud do toho půjdeme že to bude holčička
akorát si jsem téměř jistá že mě jsou prostě souzený ti chlapi takže 3 kluk to jistí a jsem s tím smířená ![]()
Ahojky holky
, tak jsem zase trochu začla číst vaše příběhy. Janičce už budou v červenci 2 roky. A ještě máme jedno embryo. Tak se už rok rozhodujeme zda do toho jít či ne. Zatím kvůli okolnostem převažuje ne. Ale ještě jsme letos prodloužili konzervaci.
Tak jsem ráda, že někomu z vás to také už vyšlo. Mějte se krásně.
@Durabel to teda leti! Ja si na tebe pamatuju. Nasemu Tomaskovi bylo minuly tyden 11 mesicu a vcera prvni krucky
je to drak!
Ja bych sla snad i pro treti, ale nic nam nezbylo, aspon o tom nemusim premyslet ![]()
Agpj holky taková technická.. Folikul roste asi ty 2mm za den, že jo. A roste ještě i po píchnutí Ovitrelle? Než je odběr ten den a půl?
@Maty35 ja myslim, ze rostou, aspon mne povyrostly, ale jak moc uz nevim.
Zdravim Vas holky, nekdo si me pamatovat muze, nekdo novy asi vedet nebude. Dne 17. dubna v 19:49 h se mi navzdy zmenil zivot, narodil se mi syn Daniel ❤️ 🧸. Moc ho milujeme, neda se to ani popsat, to se musi prozit. Laska na cely zivot ❤️ ❤️ ❤️ Je to Nase zlaticko. ❤️ 🙏🏻 ✨
Vam, ktere se pripravuje na stimulaci nebo Ket drzim moc palecky. Vim jake to je. Me vysel Danielek na 7 vlozeni.
Vamktere jste otehotnely moc gratuluji, uzivejte si briska je to zazrak to tehotenstvi. Uz ted mi to brisko chybi. Klidne bych tam mohla mit druhe miminko 😊
@Moon88 ahoj,tak moc moc gratuluji… Hlavně at je vše v pořádku a pěkně si to spolu užíváte 🍀
🎉 🎉 🎉
@Moon88 Gratuluji!! Ať roste jako z vody a je zdráv! ![]()
Užívej si to, my máme maličkou na světě přes KET od listopadu, je to zázrak
![]()
@Janulllkaaa dekuji 🌸 @Moonpie uzivam si to maximalne. Je krasne dotknout se vlastniho ditete. Strasne si preji znovu otehotnet. 🙏🏻
Ahoj holky, zkousime otehotnet prostřednictvím ivf. Pri poslednim ketu jsem uzivala utrogestan 3×2 tobolky po ovulaci. Bohuzel byl ket neuspesny. Nasledujici cyklus jsme chteli hned na dalsi ket, ale 7dc bylo jiz po ovulci (bezne mivat ovulaci 13dc) a po ovulaci mirne krvacim. Ket tedy odložen. Muze timto zpusoben utrogestan rozhodit cyklus? Mate s tim zkusenost? Stalo se to nektere z vas? Jeste nedavno jsem mela periodu jako hodinky.
Ja mam po progesteronu vzdy ten dalsi cyklus kratsi - pokazde jinak. takze ted uz vzdy mesic vynechavam
Ahoj holky,
jsem tu nová. Tento měsíc jsem měla svoje první ivf, bohužel jsem po et dostala hyperstimacni syndrom, kdy jsem musela do nemocnice. V nemocnici mi bohužel udělili že hormon hcg klesá
Takže teď musím ještě na krev do centra a ráda bych začala co nejdříve s ket. Máme 2 zamrazena, tak doufám že jedno bude to pravé. Má některá zkušenosti jak dlouho se tak musí čekat po hyper. syndromu na ket?
Ahojte holky,
tak 22.7.2023 se nám narodila holčička. Dostala nádherné jméno Patricie a míry měla 3990g a 52cm… Už jsme doma asi týden a je to božsky hodne miminko… Synové ji pěkně přijali… Porod byl neskutečná rychlovka
… Vzbudila jsem se s kontrakcemi v 6 rano, v 7:10 jsme přijeli do porodnice v 7:15 pichli vodu a v 7:30 byla na světě… Zážitek jak blázen, čerpáme z toho s mužem doteď, protože nakonec u třetího porodu byl semnou
…
Mám za sebou tři transfery a dvě děti a chci Vám holky říct, že držím každé z Vás palce… Moje cesta končí, jsme kompletní a šťastní… A vám které se snažíte nebo to pořád ještě nevyšlo, neztracejte víru… Myslím na každou z vás…
![]()
@Janulllkaaa ahoj moc gratuluji k holcicce. Budte stastni je to dar a zazrak, ze jste kompletni. Me se narodil syn v dubnu a jeste si prejeme jedno miminko🙏🏻 uzivejte zivota ♥️ ✨
@snehurka000 Aby z toho nebyly dvojčátka! Každopádně moc gratuluji ať se tobě i miminku daří! ![]()