Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pajka29 ahojky,taky bychom chtěli třetí Mimi, akorát já už zamražene nic nemám a přemýšlím, jestli teda jít do celého kolotoče znova či ne…taky mám dva kluky a holčičky by byla super
,ale i kdyby to byl chlapeček tak je to jedno, hlavně aby se podařilo, jsem teď po 5 neúspěšných kET a nic
. Budu to držet palce.
@LucieKLuc děkuju, je to paradox viď, ale taky si přeju, aby se něco našlo ![]()
A jak pokračuješ ty?
@Zuzule2014 no přesně tak to mám já, kdyby to bylo holka tak super, ale i kdyby kluk tak hlavně že to třetí bude.my máme zamražený ještě 2 embrya, proto přemýšlím jestli je vůbec možné že z jednoho IVF, prodloužené kultivace je vůbec možné mít obě pohlaví
Holky,
Vy tu jste zkusene…myslite, ze uz to je blastocysta?
Zatim jsem s CAR nemluvila, az zitra.
@Anonymní píše:
Holky,
Vy tu jste zkusene…myslite, ze uz to je blastocysta?
Zatim jsem s CAR nemluvila, az zitra.
A jak je embryo stary? U nas vypadala blasta jinak trochu
@Anonymní píše:
@DandátkoP
4.den.
Dekuju
Tak to ani blasta bejt jeste nemuze, ta je nejdriv 5. den, kdyz jde vse jak ma ![]()
@DandátkoP píše:mas pravdu, tamto skutecne blasta neni, za to jine se rozhybalo
Tak to ani blasta bejt jeste nemuze, ta je nejdriv 5. den, kdyz jde vse jak ma
@pajka29
Jasne, ze muzes mit obe pohlavi. Pohlavi urcuje spermie a ta je v kazdem vajicku jina
@Maky1234 tak super, tak jak to proběhlo a kdy budes mit vysledky? ![]()
U nas zadna zmena, ja jsem nejaka sekla, dokonce jsem si ted nasla na par dni brigadu, abych se zas dostala trochu mezi lidi a uvidim, jak to pujde dal. Nechci to lámat pres koleno. Uvidim zda treba stihnem pred Vanoci stimulaci, nebo zacnem spis az po novem roce. ![]()
Ahoj holky
![]()
Po dvaceti měsících od porodu jsem zpět
… 10.11. jdeme na poslední pokus z mých mražených zásob
… Ovitrelle pichnuto včera přesně na čas a teď už jen odpočítávat dny. Již je taky rozhodnuto, že, pokud tohle nevyjde, tak už vše ukončím a nic dalšího se rozjíždět nebude. Budu mít děti dvě a hotovo.
Moje bilance: jedno přirozene těhotenství. O 12let později kvůli zjištění špatne genetiky máme z druhého KETU chlapečka a teď jdeme pro snad třetí miminko…
Ráda vidím, že u některých z vás došlo k posunu a dokonce snad i k úspěchu
…
Držím palce všem 🍀
@Janullkaa Ahoj budu drzet palecky aby se podarilo 🙏🏻 Cekam ted se sve prvni miminko, ale uz ted vime, ze chceme druhe. Ale nemame nic zameazeno, tak snad jeste budu mit nejake vajicka. Vajicka pri tehotenstvi starnou nebo ne?
@Moon88
To sem teda neslysela. Starnou vekem, ale tehotenstvim ![]()
@Toluma jsem se spatne vyjadrila, bylo mysleno ze kdyz jsem tehotna tak neovuluji takze by telo melo byt zastavene co se tyce starnuti vajicek? Nebo ikdyz neovuluji tak mi klesa AMH?