Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky, tak já jsem už předána do péče moji gynekoložky… Srdíčko včera už bylo, je to bomba. Už mi začaly řádné nevolnosti, takže je to docela hukot, ale utěšuji se tím, že červenec je za chvíli 🤣 🤣… Teď mám doma syny, protože jsou nemocní oba dva, tak snad je brzy dám do kupy ať nemáme svátky ve jménu marodeni…
@Janullkaa tak parada. At se deti uzdravi a muzou uzivat predvanocni cas.
@Petra Star chytla jsem to taky a je to pakárna… Normálně mám chuť umřít na tom gauči aby mě pak spálili i s tím
… Hrozný tady ty choroby… Kór když si pořádně člověk nemůže nic vzít… Já vím, že to teď radi, ale je to nálož tedy… Tak si ten čas užívejte hlavně ve zdraví holky 🎄
Ahojte holky, zdravim Vas v novem roce. Jdu se pochlubit krasnou foteckou. Jsem ve 26 tt vsechno u Nas v poradku, chlapecek krasne roste. Snad si me jeste pamatujete. Drzim Vam palecky a posilam stesti 🙏🏻 ✨ ✨
@Moon88
Gratulujuuuu, jasne, ze si te pamatujeme…tak na nas hod tehotenske bacily, at se nam tento rok tez zadari.
Preju krasne a pohodove tehotenstvi
![]()
Ptuj ptuj ptuj at jste v tomto roce vsechny tehotne a porodite zdrave deti🙏🏻 ✨ 🙏🏻 ✨ 🙏🏻.
Tak se po 3 letech zas pridavam
ve stredu jsem byla ket a snad
nektere tu poznavam a zdravim ![]()
@Moon88 pekny, mi kluci se takhle fotit nechteli (nebo to doktorum neslo) ![]()
To budes mit rostaka skoro presne o rok od nas. Nekdy koncem dubna?
@Petra Star Dekuji 🌸 termin porodu mam 12. Dubna, uvidime kdy vykoukne na svet. Jak uzivas s malym, vsechno v poradku? Myslis, ze porod muze zmenit imunitu k lepsimu? Myslim tim, ze druhe otehotneni by mohlo jit po porodu lepe?
@snehurka000 Takze jsi sla pro sourozence? Druhe miminko? Drzim palce 🙏🏻 ✨
@Moon88 Kluci jsou uzasni brachove, porad se na sebe smejou a dorazi. Starsimu jsou 4 a neda na mladsiho dopustit. Splnil se mi sen ![]()
Ohledne imunity nevim. Casto se druhe tehotenstvi povede lip. Ale tobe pomohla i zmena stimulace, ne? Snad to bude priste lepsi.
Ja si trochu pokazila cas s tim prvnim neustalymi myslenlami na dalsi tehotenstvi a „nekonecnym“ poctem dalsich stimulaci. To nikomu nepreji, ale ted jsem stastna, ze jsem to nevzdala.
Nevim, jestli „vylepsi“ imunitu, ale me vyslo IVF az po 5 letech chozeni do CAR, s AMH 0,2 a vyssimi NK bunkami.
No, a kdyz mel syn 13 mesicu, povedlo se to prirozene a v breznu cekame dalsiho🙂.
Takze nekdy tehotenstvi asi pomoci muze.
Tak je tam duch
tak snad se bude drobek drzet a bude se mu darit
zkusim zas za 2 dny testnout…
@snehurka000 Tak to vypada, ze se v teto skupine moc neohrejes. Drzim palce ![]()
@Petra Star snad mas pravdu ![]()
Ja si vas s Jancou pamatuju kdyz jsem v 2019 byla na ivf ![]()
Dneska uz si myslim ze test je pozitivni
(delala jsem ho rano a fotila az ted vecer) a dalsi udelam az ve stredu kdy ho podle car mam spravne delat a pak volat ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď