KET 2019, 2020, 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1123
14.9.22 16:31

Ket

Tak já se k Vám přidám, mám před dvěmi lety úspěšne ivf, teď se chystáme na ket

Obavy strašný, je mi 41…všem držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
24.9.22 21:00

@Maky1234 ahoj, tak jak dopadlo vysetreni?
@Mildres Vitej a drtim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
24.9.22 22:32

@Adela.92 ahoooj, vidíš, chtěla jsem napsat a úplně jsem to pak zazdila :D
Mluvila jsem přímo s dr. Malíčkovou, uklidnila mě, ulevilo se mi celkem…brala mi znovu pro jistotu krev na nk buňky, zonu pellucidu atd. Pak začala sama o tom, že by u mě bylo asi dobré udělat i nk buňky ze sliznice, což ale u Apolináře nedělají. No načež zvedla telefon, zavolala primářce Jirsové od Apolináře a dohodla mi ten odběr tam…teď čekám na ms, od 2. dne Estrofem a bude mě čekat hysteroskopie ( nebo něco podobnýho jako hysterka ), ale s odběrem sliznice. Podle výsledků by mi pak nasadila imunoglobuliny, intralipidy nebo něco dalšího. Je to super ženská, věřím, že toho zakopanýho psa najdeme :D

A co ty Adél, jak to vypadá s vaším ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
25.9.22 08:35

@Maky1234
a ten odber budes mit teda u apolinare nebo v iscare?
je dobre, ze ti to udelaji, tohle vysetreni ti jeste chybi, jinak uz nevim co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
25.9.22 09:48

@Toluma jojo u Apolináře, Malíčková jim napsala konkrétní návod, jak to mají udělat :D že prý to umí, ale nedělají, že se tohle vyšetření dělá poměrně nově :nevim:
No na jednu stranu, kéž by se tam něco našlo, aby se to mohlo řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.9.22 10:04
@Maky1234 píše:
@Toluma jojo u Apolináře, Malíčková jim napsala konkrétní návod, jak to mají udělat :D že prý to umí, ale nedělají, že se tohle vyšetření dělá poměrně nově :nevim:
No na jednu stranu, kéž by se tam něco našlo, aby se to mohlo řešit :think:

Maky moc ti drzim pesti, at neco najdou - aby se to mohlo lecit a dockali jste se sourozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
25.9.22 15:00

@LucieKLuc moc děkuju, jsem na to zvědavá…ale zas abych nečekala bůhví co a ono prd :roll: člověk už je za tu dobu dost skeptickej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
25.9.22 17:59

@Maky1234
A jak to vychazi z casoveho hlediska?
Predpokladam, ze ti budou delat odber 20.dc a pak jak dlouho cekas na vysledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
25.9.22 20:21

@Maky1234 super :) ja jsem k ni tenkrat byla taky objednána, ale pak nam vysel ten posledni pokus, tak jsem to rusila. Tak verim, ze prijdou na to, kde je zakopany pes a dalsi pokus uz klapne.

Nooo u nas, ja s tim nejak vnitřně porad nejsem ok, ani nevim, jak to popsat, proste se na to necitim a vim, ze s timhle přístupem by to byl asi propadák.
Pohravam si s myšlenkou zkusit tento cyklus IUI, ale asi uz to nestihnem, a nevim jak by se na to tvářil car :roll:

Dávej vedet, jak pokracujes. Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
25.9.22 20:38

@LucieKLuc jojo, na kontrolu mám přijít asi 8DC a odběr by pak byl 21-24DC, jestli se nepletu.
Teď už jen čekám na ms a v říjnu to zrealizujem. No výsledky vlastně ani nevím, za jak dlouho přijdou, tipuju, že do měsíce by mohly být…
Já už nikam nespěchám, v tomhle už jsem dost trpělivá :?
@Adela.92 chápu tě, jsou to neskutečný nervy, záběr na psychiku šílenej…vůbec se ti nedivím, že se do dalšího pokusu nehrneš :oops:
Jasně, zase hodím info, co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
26.9.22 13:24

Marki a ty budeš podstupovat pak nové IVF nebo mate ještě zamrazeno? Jinak já posílala na pojišťovnu zadost o proplacení Prolutexu a oni mi to schválili. Teď čekám na ms a uvidí se. Tentokrat čekám na ms bez léku, ale tím ze nemivam ovulaci a ms bez léku tak uvidim jestli vůbec přijde. Byla jsem teď u léčitelé tak věřím ze snad ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
26.9.22 20:32

@Evineczka tak to je super Evi!!! budeš ještě něco na ten Prolutex doplácet? snad ti ms dorazí sama, je to všechno zdlouhavý viď :roll: :nevim:

Jinak já mám zamraženou ještě jednu Áčkovou blastu a jednu Béčkovou, pak už nic…pak holt další stimulace, to užbyla byla třetí na pojišťovnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3046
27.9.22 12:07

@Maky1234 proplatí to cele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
27.9.22 23:44

@Evineczka tak to je skvělý!!! :pankac: