Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak já se k Vám přidám, mám před dvěmi lety úspěšne ivf, teď se chystáme na ket
Obavy strašný, je mi 41…všem držím palce ![]()
@Adela.92 ahoooj, vidíš, chtěla jsem napsat a úplně jsem to pak zazdila ![]()
Mluvila jsem přímo s dr. Malíčkovou, uklidnila mě, ulevilo se mi celkem…brala mi znovu pro jistotu krev na nk buňky, zonu pellucidu atd. Pak začala sama o tom, že by u mě bylo asi dobré udělat i nk buňky ze sliznice, což ale u Apolináře nedělají. No načež zvedla telefon, zavolala primářce Jirsové od Apolináře a dohodla mi ten odběr tam…teď čekám na ms, od 2. dne Estrofem a bude mě čekat hysteroskopie ( nebo něco podobnýho jako hysterka ), ale s odběrem sliznice. Podle výsledků by mi pak nasadila imunoglobuliny, intralipidy nebo něco dalšího. Je to super ženská, věřím, že toho zakopanýho psa najdeme ![]()
A co ty Adél, jak to vypadá s vaším ivf?
@Maky1234
a ten odber budes mit teda u apolinare nebo v iscare?
je dobre, ze ti to udelaji, tohle vysetreni ti jeste chybi, jinak uz nevim co
@Toluma jojo u Apolináře, Malíčková jim napsala konkrétní návod, jak to mají udělat
že prý to umí, ale nedělají, že se tohle vyšetření dělá poměrně nově ![]()
No na jednu stranu, kéž by se tam něco našlo, aby se to mohlo řešit ![]()
@Maky1234 píše:
@Toluma jojo u Apolináře, Malíčková jim napsala konkrétní návod, jak to mají udělatže prý to umí, ale nedělají, že se tohle vyšetření dělá poměrně nově
No na jednu stranu, kéž by se tam něco našlo, aby se to mohlo řešit
Maky moc ti drzim pesti, at neco najdou - aby se to mohlo lecit a dockali jste se sourozence
@LucieKLuc moc děkuju, jsem na to zvědavá…ale zas abych nečekala bůhví co a ono prd
člověk už je za tu dobu dost skeptickej ![]()
@Maky1234
A jak to vychazi z casoveho hlediska?
Predpokladam, ze ti budou delat odber 20.dc a pak jak dlouho cekas na vysledek?
@Maky1234 super
ja jsem k ni tenkrat byla taky objednána, ale pak nam vysel ten posledni pokus, tak jsem to rusila. Tak verim, ze prijdou na to, kde je zakopany pes a dalsi pokus uz klapne.
Nooo u nas, ja s tim nejak vnitřně porad nejsem ok, ani nevim, jak to popsat, proste se na to necitim a vim, ze s timhle přístupem by to byl asi propadák.
Pohravam si s myšlenkou zkusit tento cyklus IUI, ale asi uz to nestihnem, a nevim jak by se na to tvářil car ![]()
Dávej vedet, jak pokracujes. Drzim pesti ![]()
@LucieKLuc jojo, na kontrolu mám přijít asi 8DC a odběr by pak byl 21-24DC, jestli se nepletu.
Teď už jen čekám na ms a v říjnu to zrealizujem. No výsledky vlastně ani nevím, za jak dlouho přijdou, tipuju, že do měsíce by mohly být…
Já už nikam nespěchám, v tomhle už jsem dost trpělivá ![]()
@Adela.92 chápu tě, jsou to neskutečný nervy, záběr na psychiku šílenej…vůbec se ti nedivím, že se do dalšího pokusu nehrneš ![]()
Jasně, zase hodím info, co a jak ![]()
Marki a ty budeš podstupovat pak nové IVF nebo mate ještě zamrazeno? Jinak já posílala na pojišťovnu zadost o proplacení Prolutexu a oni mi to schválili. Teď čekám na ms a uvidí se. Tentokrat čekám na ms bez léku, ale tím ze nemivam ovulaci a ms bez léku tak uvidim jestli vůbec přijde. Byla jsem teď u léčitelé tak věřím ze snad ano.
@Evineczka tak to je super Evi!!! budeš ještě něco na ten Prolutex doplácet? snad ti ms dorazí sama, je to všechno zdlouhavý viď
![]()
Jinak já mám zamraženou ještě jednu Áčkovou blastu a jednu Béčkovou, pak už nic…pak holt další stimulace, to užbyla byla třetí na pojišťovnu…