KET po neúspěšném IVF – vyšel vám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3901
3.10.08 08:38

KET

Holky vyšel někomu KET? Mám po neuspěsném 1IVF…a mám 2 mrazáčky…Chci se zeptat vyšlo to někomu? Já jsem zatím všude četla, že pravděpodobnost otěhotnění je strašně malá… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10480
3.10.08 08:54

Ahoj,

mně vyšel (sice to dopadlo špatně, ale to sem nepatří) a kamarádce z diskuze taky a v polovině listopadu rodí :wink: . Ono, KET už je skoro stejně úspěšný jako normální ET. Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
3.10.08 09:00

Jitule moc děkuji. Můžu se zeptat proč nevyšel nakonec? Ale nemusíš odpovídat jestli nechceš. A je lepší asi dát 2 než jen jednoho, že? eda pokud oba přečkají rozmrazení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
3.10.08 09:03

Zeptat se můžeš, skončilo to prdlým vejcovodem v 8 TT (mimoděložní), ale to je tak malá pravděpodobnost, že si to ani neber do hlavy.

Pokud by ti nevadily dvojčátka, tak je vždycky lepší zavést dvě embrya, nám by nevadily takže je to vždycky po dvou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.08 09:39

Ajiku, myslim, ze to zalezi taky na tom, po kolika jsou zamrazeni. Tipuju, ze Vam zamrazily obe embryjka najednou, takze tam taky obe prijdou (jestli budou po rozmrazeni o.k.).
Kdyz je vyndaji z toho mraz.pristroje, tak uz je tam nevrati, takze dat ti jedno a druhe nechat byt by byl asi holy nesmysl.
Ja mam zamrazeny 3, a rikali mi, ze se zamrazi rozhodne najednou, protoze se predpoklada, ze vsichni 3 rozmrazeni neprezijou, tak aby bylo co zavadet, az bych prisla na KET.

• Citovat
  • Upravit
3901
3.10.08 10:24

Aha , to já vůbec nevím jestli jsou zamaženi dohromady nebop zvláš´t…to musím zjist…ale asi dohromady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.08 13:07

Ahoj AJIKU :-)
Jsme po KET a bohuzel nevysel … A nikdo nerekl cim to muze byt.. Vse je v poradku a proste se to stava no.. To byla slova,ktera jsem slysela :-(
Zdravím Jíňa

• Citovat
  • Upravit
3901
3.10.08 13:18

Holky díky,
tak jsem volala do CARu…HCG…negativní.
Mražáčci jsou mraženi po jednom..takže budu čekat na mrchu a pak 14DC na UTZ a pak podle výsledků 20DC KET. Nejradši bych dala oba…ale Dr. mi to nedoporučuje díky operacím co mám za sebou…prý by to bylo moc rizikové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
3.10.08 21:27

Ahoj, mě se na KET chytlo ze dvou embryjek jedno. Ještě dvě mám a zmrazený dohromady. Snad na ně už brzy dojde :-) a zase se aspoň jedno chytne :-) DOUFÁM!!!

Dej na rady dr. ví co dělají. Mojí kamarádce sice dali dvě i když věděli že je to pro ni riziko. No a chytily se obě a musela na redukci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
8.10.08 09:07

Holky díky za reakce. Ještě se zeptám co jste brali před KET a po KET. Měla jste některá Prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
8.10.08 19:11

Prednison 5 mg půl tablety denně. Potom ještě utrogestan (zavádět) a před KET ještě navíc estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
9.10.08 07:31

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
26.10.15 16:35

@ajik Ahojda, já mám taky 2 embryjka v mrazáčku a když jsem tam naposled volala, tak mi říkali, že mám každé zvlášť zmražené ale právě proto, že jsem se někde dočetla, že šance při KETU je o trošku slabší než při ETU, tak si nechám nasadit obě a uvidí se. :D Tak hlavně hodně štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí