Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holka, neupínej se k tomu, jestli někde něco cítíš, jestli tě někde něco píchá, vím, že je to těžký, ale jen si to děláš horší… běž si zaběhat, na kolo, do kina, na procházku do lesa, pouklízej celý byt… dělej cokoliv, čím se zaměstnáš a vypneš hlavu. Bude to i rychleji utíkat. Držím palce, ať to tentokrát už konečně vyjde ![]()
Ahoj, ja jsem byla na vkladu 5× a 2× z toho jsem mela pozitivni test. U tech pozitivnich jsem ctvrty den citila priserny pichnuti v podbrisku. Jako by mi tam nekdo zarazil jehlu, ale pak uz nic a byla jsem neskutecne prekvapena z pozitivniho testu.
Pri kazdym vkladu jsem jela domu autem a sedela doma na zadku, abych nahodou neco nepokazila a nic(prvni tehotenstvi taky nedopadlo). Pri tom poslednim jsem z kliniky sla pesky. Nejdriv jsem si zasla pro kafe do Starbucksu a pesky jsem vylezla celou Evropskou az nahoru. Kazdy den jsem si doprala vydatnou prochazku a tyden po KET jsem si udelala s kamaradkou zraci a nakupovaci den. No a ono to vyslo
zatim je vse v poradku a doufam, ze to tak i zustane ![]()
Nam vysel prvni KET z druhyho IVF (mame vysetrena embrya)
Drzim moc palce.
Po KET asi 3.den, když jsem šla na procházku, mě neskutečně bolela pánev, takové ty bolesti, které jsem znala z předchozího těhotenství, když se s růstem dělohy pánev roztahovala. Podle toho jsem poznala (tušila), že to vyšlo.
Ahoj, já byla včera na svém 7 ketu a zatím se cítím stejně jako vždy
jen mě bolí prsa z progesteronu
ale ani si nemyslím že bych něco měla cítit. Na všechno je brzo ještě.. ![]()
Já při prvním Ketu cítila pobolivani v podbřišku a nevyšel. Teď jsem 4. den po KET. 3. den mě bolelo břicho ale jinak se cítím fit.
@Lira123
Já jsem 3. den po KET. Můj 4. vklad. Vždy jsem se cítila super a nic mi nebylo, ostatně stejně jako teď. Akorát nyní jedna jediná změna - druhý den bylo špinění, trošku i do krvava, ale trvalo to opravdu jen večer hodinku.
@Lira123
Díky, uvidíme. Po 3 neúspěších nějak už přestávám doufat, byla bych dost překvapená. Teď mi vážně nic není, je to ale asi normální, doufejme… Tohle období po transferu na jednu stranu je fajn, na druhou dost těžký. Jindy jsem v pohodě a nic neřeším, ale ty obavy z dalšího zklamání jsou nepříjemný… To tvý pobolívání taky může ledacos znamenat! Je pravda, že lehoulince ale fakt lehoulince cítím bolesti jako při ms, ale to všechno může být léky, brala jsem vždy jen amelgen, ale teď mi přidali ještě estrofem.
@Helena1886 mě právě bolelo jen těm večer v pátek a celý den v sobotu, říkala jsem si, že by to mohlo být zavrtavani. Také beru amelgen a esfrofem 😄
Přidán se sem třetí den po ET když nepočítam
den vkladu a hned druhy den sem mela nahnedly výtok jen ráno pak čelí den nic a ještě ten den večer troska krve po utreni nic extra teda ne pociťují jen teda občas píchne ale je pravda ze me ten transfer bolel doktorka se s tím moc nemazlila tak uvidime zda se mimi uhnizduje nebo ne v tuhle dobu bych mela mít i MS a zatím teda krom toho jednorázového zaspineni vůbec nic ![]()
Ahojte,
jsem již po čtvrtém vkladu embrya (včera).
Pocity opět žádné.
Cítily jste něco ty první dny, eventuálně později, ještě před testem?
Trochu mě popíchává, ale to může být spíš tím, jak tam byl katetr.
Achjo, kéž by to konečně vyšlo!!!