Ket a pocity uhnízdění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
13.9.21 10:03

Ahoj, přidávám se k vám:) Jsem 3, den po KETu 2 embryí. Je to můj 7. embryotransfer. Pokaždé jsem měla jedno embryjko a nikdy se nechytlo (nikdo neví proč) a teď poprvé jsme zkusili dát 2. Pokaždé jsem se cítila stejně jak teď…prvních pár dní jsem nic necítila vůbec. A to samé mám teď a mám strach, že to zase nevyšlo. Měly jste to i tak, že jste necítily vůbec nic, žádné bodnutí v podbřišku, žádné bolavá prsa či pnutí, žádné nahnědlé výtoky…atd.? Prostě nic…a přesto to vyšlo? Snažím se to neřešit, nemyslet na to…no ono je to těžké, když už to 6× nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.9.21 10:28

@peta19888 Klid. Je v pořádku, ze nic necítís :hug: Ja jsem tyden necítila nic, a pak kolem termínu MS klasicke premenstruacni pocity, úplně stejné jako vzdycky. Tohle se prostě neda vyzkoumat, musíš vydrzet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.9.21 11:51

Já mela druhy transfer a ten i celkem bolel je pravda ze doktorka se s tím moc neparala :lol: no hned druhy den nepočítáme den transferu sem mela hnedsi flek na spodním prádle a trochu me zabolelo břicho večer trocha krve a pak už nic 14 dpet sem si udělala test přikládán foto a byl pozitivní na krvi sem byla ten den a bylo 620 hCG takže u nás to bylo zahnizdovani mimiska a ted jedu 24.9 na ultrazvuk tak snad bude vše v pořádku jinak doporučují se tolik ne hlídat a moc na to nemyslet jako já a bude to dobře držím palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.21 11:54

@Alexkisss Jee moc gratuluju, urcite bude vse ok, trst vypada skvele :srdce: :srdce:.
Snazim se moc nepozorovat, ono taky neni co, kdyz nic necitim😏.Prave, ze tech 6 pokusu predtim jsem nikdy necitila nic a nemela ani flek dalsi dny po ket a nikdy to nevyslo. A ted se citim uplne stejne jako predtim, zadne bodani, zadny hnedy nebo naruzovely flek😑.Tak mam samozrejme strach, ze to bude stejne jako do posud. A s dvema embryji😒.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.9.21 15:04

@peta19888 nehazej flintu do zita ještě to není ztraceny počkej a uvidí s porad naděje je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
13.9.21 15:07

@Alexkisss Ja vim, mas pravdu. Dokud to nebude jasne z testu a krve, tak to muze dopadnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.9.21 16:03

@peta19888 přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.12.22 17:02

Ahoj holky, nevím co mám dělat, ale někde jsem cetla, že by to vliv mít nemělo, ale zeptám se.dnes jsem se ošklivě pohádala s přítelem a v pátek jsem měla 1.ket ,strašně se bojím, že to kvůli tomu nevyjde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.12.22 17:25

@Terry1990 to se fakt neboj… Uhnizdeni opravdu závisí jen a pouze na kvalitě embrya, to mi potvrdilo několikero lékařů. Mně to vyšlo na šestý vklad a to jsem byla taky hodně ve stresu, ne sice kuli chlapa, ale jiný problém v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.12.22 18:21

@Helena1886 tak se nemám vůbec bát? je pravda, že včera jsem měla mikro, ale opravdu mikro špiněnícko. Tak snad vše dopadne dobře. jsem celá bez sebe a hlavně se teď pořád pozoruji.ja už právě mám druhý vklad. a je to pro me hodně na psychiku…ale tak to pro každou znás. takze stres mi to nepokalzil? kéž to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.12.22 19:49

@Terry1990 Fakt ne :) Jak se jednou uhnízdí a je kvalitní, tak je tam. Vůbec se neboj… To mini špinění bude nejspíš od toho jak ti procházeli hrdlem, tak trochu mohli podráždit… Držím moc moc palce a případně napiš :) Já vždy testila 7. den po :) Ahoooooj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.12.22 19:55

@Helena1886 teď jsem zase v nervu, zase hádka :cry: :cry: :cry:já už fakt nevím co mám dělat. porad mi prosím, bojím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.12.22 20:41
@Terry1990 píše:
@Helena1886 teď jsem zase v nervu, zase hádka :cry: :cry: :cry:já už fakt nevím co mám dělat. porad mi prosím, bojím se

Achjooo.. To mě mrzí, ale taky jsem to měla s borcem občas těžší… Ty ivf jsou náročné na psychiku, hormony atd., strach z výsledku… Zkus se s ním usmířit, proč se hádáte? Ale o mimi se fakt neboj, to na to nemá vůbec vliv… To až pak v pozdějším stadiu, a to jestli vůbec… Určitě ne na zahnízdění. Nebo se prostě zavři do pokoje a nekomunikuj s ním. Mysli na mimi, jak ho máš ráda a prď na borce :) a neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.12.22 21:04

@Helena1886 ono je to asi i trochu má chyba, ale jak mám teď hormony a tak, no prostě si vše víc asi beru a asi víc hrotům jak vypadám a to že se bojím, že mě nebude chtít už a tak. víš v minulosti mi dost ublížil a asi prostě teď to nějak víc a hůř prožívám. ja ho miluju a on mě, to by jsme jinak nechtěli miminko, ale znáš to.jsem asi krava no.ale prostě mám jen ze všeho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.12.22 21:38

@Terry1990 jo, znám to… Taky jsem to většinou zavinila asi já, je to asi normální a stává se se to :) nejhorší kdyz nechtěl komunikovat, ale musíš to vydržet a nechat ho do rána v klidu.. Asi to nebude nic závažného… Zavři se někde a pusť si něco.. Držím palce. To bude dobrý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí