KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
3.5.24 18:12

@Simalina
Ježíši to mi ani neříkej, ze se Tě nezeptaji a hned ty horší odepisou, přeci i v přirozeném početí jsou horší embrya a pak vse dozenou ani to nevíš.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.5.24 19:46

@kamaradka32 No bohužel, v Reprofitu to tak je :? Neměla jsem možnost do toho nějak zasáhnout. Tvrdí, že by embrya b-c nezvládly zamražení. Asi kdybych měla málo embryií, tak by to zkusili, ale 7 embryí jim zřejmě připadalo jako dostatečný počet :nevim: Někdy si tady čtu, že holky otěhotněly s embryem B-, tak já fakt nevím. Asi je to klinika od kliniky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.5.24 19:51

@kamaradka32 Myslím si, že u tebe to bude taky tak. Prostě u embryek zhodnotili horší kvalitu podle různých kritérií a vyřadili je :nevim: Určitě se na to ale zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.5.24 20:36

@Simalina to je teda mazec, mohli by o tom člověka alespoň informovat..já žádné bližší info o embryiich nemám ani..nějaké trizeni nebo tak, proste mi řekl ze 4 byly vhodně k biopsii na genetiku a zamrazili se..a pak přijde výsledek euploidní aneuploidni :nevim: to je vse :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.5.24 20:44

@kamaradka32 Taky mě to štve, kór teď když se mi ty super áčkový vůbec nechytají :roll: Tak ti přeju aby se ti ideálně vrátily všechny :andel: U mě byly výsledky za 2 týdny přesně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.5.24 10:41

Tak holky je to tady, mé přání bylo vyslyšeno :poblion: od rána je mi blbě, kafe jsem nedala, rohlík teda jo, ale že by naplnění žaludku pomohlo mi nepřijde :D oběd vařím s otevřeným oknem jestli budu schopná dochutit netuším :nevim: takže ano už věřím, že tam prďolka je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.5.24 11:05
@Zubejka píše: Více

Určitě tam je. :srdce:
Mně se obrací žaludek při čištění zubů. Přemýšlím, jak zvládnu zubaře, který mě čeká za pár týdnů. A včera jsem skoro „šla“ v autobuse - ale za to mohl smradlavý chlap, který stál přímo přede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.5.24 12:17

Ahoj holky, jenom update nás neúpěšných 😀 dnes 10. den po KET a test negativní, nicméně stále jsem to nedostala, asi se mi to těma hormonama rozhodilo (dnes 5 dnů po). Ještě otestuju jednou nebo dvakrát dle pokynu z centra a pak zkusím hned další pokus. Podle CAR je ještě naděje, prý mám prostě brát vše dál, ale to se mi moc nechce. Pocity nemám žádný.

Chtěla bych vám tu všem moc poděkovat, vůbec nevím, jak bych to bez tohohle fóra zvládla. Jste skvělý :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.5.24 12:31

@niki896 já to dostala až včera, jakoby týden po termínu MS a zároveň 3 dny po vysazení léků,🙂Ale už jsem začala užívat znovu léky na další Ket🙂
A ostatním holkám, kterým to vyšlo, tak ty těhotenské nevolnosti strašně závidím :D Snad se taky dočkáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.5.24 13:13
@Zarini píše: Více

Joo snad jo, moc držim palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
4.5.24 20:37

@Simalina a kolikrát už si měla transfer embryii po PGT? Já 3× po genetice a ani tuk :(

@Zubejka tak si se dočkala :mrgreen:..no teď bude trpět tělo ale v hlavě a srdíčko už mas aspoň klid :srdce:

@niki896 @Zarini Já holky druhy den MS poprvé v životě jsme doslova protekla..to je masakr po té stimulaci..vložka za vložkou po 20 minutách :roll: :D

Jinak čekám kolik embryii budeme mít po genetice ok..modlím se modlím :andel:

Kolik mate embryí pro KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
4.5.24 21:11

@kamaradka32 na genetiku šly 4, vrátili se mi 3, 1.ket nic a teď mě bude čekat Ket druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.5.24 21:40

@kamaradka32 Ahojky, u me zatim uspech, ale cekam na prvni UTZ, takze uvidime, ale uz se mi to krati, jedeme s manzelem v pondeli, snad to bude ok ;) Ja mela nejake nizke to hcg, ale nevim no :nevim:

Jinak tedy jsem cetla tvuj prispevek o tom doktorovi a to je teda mazec, to bych z nej teda moc nadsena nebyla, kdyby mi porad rikal jenom co a jak se mu to hodi. Jak mu to zrovna v te situaci vyhovuje :roll: Byt tebou tak se tedy taky poohlizim po jinem CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.5.24 08:26

@kamaradka32 Dva transfery geneticky vyšetřených embryií. Já pořád uvažuji v čem to může být, že se mi nechytají. Já mám vše v pořádku, včetně imunologie. Sliznice vždy kolem 11 mm a stejně nic :? Pak už asi zbývá pouze to stažené pánevní dno no :roll: Děloha je přiškrcená a nemá dost kyslíku k výživě embrya. Myslím, že tímhle problémem trpí v dnešní době spousta holek aniž by o tom věděly. Stačí jen, že máš bolestivější menstruaci a občas tě bolí v bedrech. Byla jsem i u fyzioterapeutky na mobilizacích per rektum a říkala, že lehce stažené je. :? Doporučuji všem holkám, kterým se embrya nechytají zajděte si na to. Protože to může být jedna z možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
5.5.24 09:20

@Zarini ty jo paráda, 3 zdravé embrya to je prý 97% ze budeš alespoň z jednoho těhotná - pokud nemáš jiné potíže/komplikace :kytka: a kdy jdeš na ten druhy KET? My minule to stejné, posílali jsme 4 a 3 měli zdravá :kytka: držím palečky.. :pankac:

@Natao Tyjo paráda, nízké hcg, aha, to je nějaký problém..asi každé embryo to vylučuje jinak..ale asi plus minus v nějakém rozmezí ze? Držím pěsti, ať je vše v pořádku, určitě bude, jen Vás ještě mimi zkouší co vydrzite :mrgreen:

@Simalina Tak to mas nádhernou sliznici, co bych to za to dala! Já před tou revizi měla taky tak, teď mám kolem 7mm..ale dr říkal, ze by to stačit mělo v pohodě, ze hraniční kdy se dělají transfery je kolem 6mm. :nevim:
Me se nechytlo ani jedno ze 3 vysetrenych :nevim: jestli tou sliznici..nevím..ale prý by to tím být nemělo, zkratka špatne načasování asi kdy ta sliznice není ochotna to embryo přijmout atd..ale to je o náhodě proste, chce to zkoušet..akorát ty roky plynou :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí