KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
9.5.24 11:09

@Berunkas zkus ještě v sobotu, já testovala 8den a byl to fakt dušík sotva viditelný, který i do odpoledne zmizel🤦‍♀️ a my budeme v sobotu držet všechny palce a zaklinat test ať ukáže // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.5.24 11:12

@Boo01 jak ty jsi na tom? Neměla jsi mít teď někdy taky kontrolu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
9.5.24 11:26

@Zubejka tenhle tvuj dusik z ktereho se stalo poradne strasidylko me uklidnuje ze jeste neni vse ztraceno❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
9.5.24 12:07
@Zubejka píše: Více

Ahoj. Dneska jsem byla na ultrazvuku. Srdíčko krásně tluče, velikost odpovídá. :srdce:

Mám ale strašný strach. Stále střídavě špiním. Doktorka mi řekla, že mám hematom. Říkala, že je maličký. Na podzim jsem taky měla hematom a bohužel to nedopadlo dobře. Bojím se. Kéž by se vstřebal a bylo to tentokrát dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.5.24 13:02

@Boo01 jé tak to je paráda 😍 určitě to bude dobrý, musíme věřit 🙏 když je ten hematom jen maličký, to musí dobře dopadnout :hug: a ten strach máme všechny a víš co je nejhorší, že ho budeme mít furt, celý těhotenství a pak minimálně ještě 18let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
9.5.24 13:09

@Boo01 jupiiii, krasa! Jsem nadsena 🤩 ❤️ Gratuluji 🍀 A neboj, vse dopadne dobre 🙏🏻 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.5.24 19:47

Ježíš holky, mě ty Vaše fotecky úplně dojimaji :srdce: a zároveň jsem rada, ze vím, ze ivf funguje :mrgreen:

Nejste náhodou někdo Ostravské kliniky?

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.5.24 19:47

@Natao a ty si měla nějaké podezření na tu funkční sterilitu nebo jak Tě to napadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
9.5.24 20:05

@kamaradka32 Ne vubec, tento pojem jsem tady v diskusi videla poprve :mrgreen: Byla jsem v laznich, tam jsme Mojzisovou cvicili, ale to byla takova rychlovka a predpokladalo se, ze to uz umime, tak jsem z toho moc nemela. A duvod: zkusit vse, my uz se snazime sedmym rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.24 16:17

@Berunkas
A jaky test jsi pouzila? :hug:

• Citovat
  • Upravit
760
10.5.24 16:43

Mama test, ani dneska nic, je mi jasne ze z toho nic nebude, spis premyslim proc se uz podruhe neuhnizdilo.
Napadla me jedna vec ale netusim jestli to muze mit souvislost, kdyz jsem otehotnela poprve tak jsem se cpala prednisonen protoze bylo podezreni na autoimunitni nesmysl, ten se nepotvrdil i kdyz mi po tech lekach bylo mnohem lip.Pak jsem to zacala postupne vysazovat a pri “dojezdu” jsem otehotnela podruhe, od te doby ani tuk…tak jestli proste nepotrebuju srazit trochu imunitu jako takovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
10.5.24 16:57

@Berunkas tak to mě mrzí :cry: věřila jsem tomu, ale je pravda že mamatest si hodně chválí, já měla obyčejné z drogerie :nevim: na té imunitě asi může něco být na druhou stranu mě se také třikrát za sebou áčkové embryo nechytlo a čtvrté béčkové jo :nevim: zkus se poradit v caru co ti řeknou, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
10.5.24 17:05

@Zubejka mame jedno zamrazene po genetice a jedno bez genetiky kvality 2-3 tak proste dojedeme a ty a musime se rozhodnout co dal, jestli zustat ve zline nebo jit jinam…to dojizdeni 300 km je fakt narocny i na finance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
10.5.24 17:12

@Berunkas To mě moc mrzí, vím, jaký to je :-( Jinak s tou imunitou, já samozřejmě nevím, ale já se na to teď zaměřím. Chtěla bych nějaké imumologické vyšetření, které mi nikdo nenabídnul ani nedoporučil. Já jsem taky teď brala Prednison, aniž mi k tomu kdokoliv cokoliv řekl. Prostě jen berte to. Progesteron jsem už brala při předešlých IUI pokusech, ten mi nic nedělá, ale po tom Prednisonu mi bylo naopak hůř než normálně. Byla jsem extrémně unavená a vyčerpaná, to je u mě hrozně neobvyklé, jsem zvyklá docela na vysoký tréninkový dávky (hodně sportuju) a teď jsem nedělala nic a tohle mě úplně ničilo. Myslím, že imunitu je fajn řešit, pokud nikdo nepřijde na nic jiného. Ještě jdu na endokrinologii, tam měli podezření na autoim. onemocnění, které se ale naštěstí nepotvrdilo, jen lehce snížená funkce zaléčená jen jódem. Co štítná žláza, to je taky prevít, tu máš vyšetřenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
10.5.24 17:22

@niki896 tu jsem zkousela nekolikrat, vzdycky hodnota ok ani ze by se blizila nejake hranici. Nejakou imunologii delali, tam se nic nenaslo.Na nejakou spesl imunologii treba do Gennetu bych musela mit zadanku, tu mi da bud car nebo gynekolog…vzhledem k tomu ze muj gynekolog je manzelka majitele te zlinske kliniky tak je to past.Mne nejak pitome tuhnou klouby a kdyz je venku hnusne tak to je konecna, nez to rozhybu, staci abych si lehla nekde na bricho, nechala 10 minut natazene nohy a kdyz je mam pak pokrcit tak je to peklo, po tom prednisonu to bylo prave ok, mohla jsem si i drepnout aniz bych u toho delala ksichty bolesti ale z revmatologickyho hlediska jsem ok…tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí