Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natao jéé to je krásný
gratuluji
já jdu zítra, už ke své doktorce, strašně se těším a doufám, že bude vše v pořádku🙏
@Zubejka Jojo, ja vim, ze jdes zitra, moc drzim palecky a verim, ze dopadnes stejne dobre, jako ja
Ja budu zitra volat svemu gynekologovi, tak jsem zvedava, jak me objedna.
Ahoj holky, tak já dnes na kontrole vše v pořádku, srdíčko tluče
jen mě mrzí že moje doktorka mi nedala fotku tak tentokrát toho našeho Ufounka chlap neuvidí
už jsem objednána na 4.6. na první odběry krve, snad najdou žílu, já s tím měla vždy problémy ![]()
@Zubejka Ahojky, to jsem moc rada, ze ti to take dobre dopadlo ![]()
Ja jdu nakonec ted dalsi pondeli ke svemu gynekologovi poprve. Asi mi chteji udelat nejake zakladni vysetreni, tlak, vaha apod. nebo nevim
Ale tak aspon nebudu muset cekat zase 2 tydny do dalsi kontroly.
@Natao ono už je asi potřeba plánovat screening já jdu totiž už 4.6. na odběry a mám si rozmyslet jestli ho chci u ní, nebo jet na specializované pracoviště
a že mi dá už průkazku, tak asi mě váha a tlak čeká také, teď poprvé mi jenom dělala ultrazvuk.
Jak dlouho máš brát progesteron? Mě doktor v CAR napsal pouze do 10tt a doktorka říkala určitě do 12tt, tak nevím jestli se upsal, protože hodně čtu, že se bere celý první trimestr ![]()
@Zubejka Jojo, asi ano, muj gynekolog myslim screening nedela, resp. jsem nenasla na webu, ze by ho delal, takze take budu muset jinam, asi pojedu do nemocnice, kde bych teoreticky v budoucnu snad mohla rodit..
Mne rikala doktorka v CARu, ze do 12tt brat progesteron, pricemz mi napsala zasobu jakoby do konce 11tt. Asi s predpokladem, ze mi pripadne pak jeste dopise muj gynekolog, zaroven rekla, ze kdybych jeste potrebovala napsat, at jim zavolam
Ja se ptala zda to je mysleno do konce 12tt, ale nejak na to neodpovedela
takze asi uvidim dle domluvy s mym gynekologem, blazinec ![]()
@Natao Mně v CAR říkali, že progesteron do konce 12tt, ale že je to tak dlouho jen z opatrnosti, dal by se prý vysadit i dřív.
@UrticaUrens Dekuji
V tom pripade si gynekologovi reknu jeste o zasobu na jeden posledni tyden, na ten 12tt a uz se tesim, az se toho zbavim, je to otravny…
Ale zase pro jistotu a klid duse…
@Zubejka píše: Více
Ahoj.
Všechno je v pořádku.
Velikost přesně odpovídá a srdíčko krásně tluče.
@Boo01 přidej se k nám do skupinky prosincová miminka, my už tam s holkama jsme ![]()
@Boo01 jeeeezis to je krasna fotka! Jak nejaky stenatko 😀 ❤️
Ja mam takovy rozmazany fleky 🥲 😁
@Kaari píše: Více
![]()
Oni v centru mají asi nějaký nový ultrazvuk. Bylo na něm vidět úplně všechno.
Tady na té fotce jsou asi nejvíc vidět nožičky i s prstíky.
Celkově má fazolka 2,2 cm.