KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
20.5.24 20:02

@Natao jéé to je krásný :srdce: gratuluji :srdce: já jdu zítra, už ke své doktorce, strašně se těším a doufám, že bude vše v pořádku🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
20.5.24 20:09

@Zubejka Jojo, ja vim, ze jdes zitra, moc drzim palecky a verim, ze dopadnes stejne dobre, jako ja :hug: Ja budu zitra volat svemu gynekologovi, tak jsem zvedava, jak me objedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
21.5.24 10:31

Ahoj holky, tak já dnes na kontrole vše v pořádku, srdíčko tluče :srdce: jen mě mrzí že moje doktorka mi nedala fotku tak tentokrát toho našeho Ufounka chlap neuvidí :( už jsem objednána na 4.6. na první odběry krve, snad najdou žílu, já s tím měla vždy problémy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.5.24 16:48

@Zubejka Ahojky, to jsem moc rada, ze ti to take dobre dopadlo :hug:

Ja jdu nakonec ted dalsi pondeli ke svemu gynekologovi poprve. Asi mi chteji udelat nejake zakladni vysetreni, tlak, vaha apod. nebo nevim :nevim: Ale tak aspon nebudu muset cekat zase 2 tydny do dalsi kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
22.5.24 17:12

@Natao ono už je asi potřeba plánovat screening já jdu totiž už 4.6. na odběry a mám si rozmyslet jestli ho chci u ní, nebo jet na specializované pracoviště :nevim: a že mi dá už průkazku, tak asi mě váha a tlak čeká také, teď poprvé mi jenom dělala ultrazvuk.
Jak dlouho máš brát progesteron? Mě doktor v CAR napsal pouze do 10tt a doktorka říkala určitě do 12tt, tak nevím jestli se upsal, protože hodně čtu, že se bere celý první trimestr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.5.24 17:22

@Zubejka Jojo, asi ano, muj gynekolog myslim screening nedela, resp. jsem nenasla na webu, ze by ho delal, takze take budu muset jinam, asi pojedu do nemocnice, kde bych teoreticky v budoucnu snad mohla rodit..
Mne rikala doktorka v CARu, ze do 12tt brat progesteron, pricemz mi napsala zasobu jakoby do konce 11tt. Asi s predpokladem, ze mi pripadne pak jeste dopise muj gynekolog, zaroven rekla, ze kdybych jeste potrebovala napsat, at jim zavolam :nevim: Ja se ptala zda to je mysleno do konce 12tt, ale nejak na to neodpovedela :lol: takze asi uvidim dle domluvy s mym gynekologem, blazinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
22.5.24 17:43

@Natao Mně v CAR říkali, že progesteron do konce 12tt, ale že je to tak dlouho jen z opatrnosti, dal by se prý vysadit i dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.5.24 17:46

@UrticaUrens Dekuji ;) V tom pripade si gynekologovi reknu jeste o zasobu na jeden posledni tyden, na ten 12tt a uz se tesim, az se toho zbavim, je to otravny…

Ale zase pro jistotu a klid duse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.5.24 15:37

@Boo01 jak jsi dnes dopadla na kontrole? Vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
24.5.24 16:21
@Zubejka píše: Více

Ahoj. :srdce: Všechno je v pořádku. :dance: Velikost přesně odpovídá a srdíčko krásně tluče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.5.24 16:41

@Boo01 tak paráda :srdce: gratuluji, mám radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
24.5.24 17:06

@Boo01 přidej se k nám do skupinky prosincová miminka, my už tam s holkama jsme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
24.5.24 17:13

@Boo01 jeeeezis to je krasna fotka! Jak nejaky stenatko 😀 ❤️
Ja mam takovy rozmazany fleky 🥲 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
24.5.24 17:48
@Kaari píše: Více

:lol: :lol:
Oni v centru mají asi nějaký nový ultrazvuk. Bylo na něm vidět úplně všechno. :srdce: Tady na té fotce jsou asi nejvíc vidět nožičky i s prstíky. :mrgreen: Celkově má fazolka 2,2 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
24.5.24 17:49
@Zubejka píše: Více

To je uzavřená skupinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...