Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boo01 ano uzavřená ať to nečte každý
12/2024 vánoční miminka - Prosincová miminka
Ahoj holky, posílám „aktualizaci“. 9+4tt, má se k světu. Teď už mě čekají odběry na screening.
@ZItu ty jo, to letí jak sviňa
Moc gratuluji. Já jsem pořád čekatelka🙂Dnes 6.den po ketu, ale testovat zatím nehodlám.🙂Chci si udržet naději co nejdéle 🙂
Dám pak info, jak jsem dopadla.
Ostatním přeji krásné těhulkování ![]()
@Zarini Držím pěsti, aby se embryjko drželo.
(Výdrž obdivuji, já bych už testovala
)
@ZItu jeee to je nádherná fotka
pohlaví víte po transferu nebo jste nechtěli?;))
@Zarini Tak ty si dobra! Já už bych nemohla ani dospat
![]()
@kamaradka32 Pohlaví embryí nevíme. Ale vzhledem k tomu, že zase budeme podstupovat Prenascan, tak se to brzy dozvíme.
@Zarini moc držím palce, já jdu na to za měsíc ❤️ dej vědět, jak jsi dopadla. Jo a já budu taky příště testovat nejdřív 12. den, minule mě to akorát vystresovalo.
@niki896 však právě proto budu taky testovat, až už bude jistota výsledku. Dam určitě vědět🙂
@niki896 ahoj,no, těhotná se necítím, cítím jen podbřišek a bolí mě hlava. Zitra už budu vědět na čem jsem. Konečně, protože začínám být protivná i sama sobě. Spíš přemýšlím, co že sebou dál. Zbývá už mi poslední embryo🤷
@Zarini ale tak to zní nadějně, zatím jsi netestovala? Jestli ne, jsi hrdinka a budu se inspirovat. Budu moc držet palce 🍀
@niki896 netestovala vůbec. U 1.ketu jsem testovala od 4.dne a bylo to na palici vidět každý den býlí test a doufat a čekat jestli se tam ta druhá ukáže. Řekla jsem si, že takhle se týrat nechci a nebudu. Zízra dám vědět🙂
Ahoj holky, hlásím, že u mě 2.ket opět nevyšel. Prostě se opět ani nechytlo a to je mám všechny vyšetřené po PGT-A. Než půjdu do posledního 3.transferu, chci vědět proč. To znamená, že budu chtít doplnit všechny vyšetření, co ještě půjdou. Máme poslední embryo, musím to nějak lépe podchytit, nebo už nevím. Tak jsem vám jen chtěla dát vědět. Zítra jedu na kliniku znovu a budeme probírat jaké jsou možnosti.
@Zarini píše: Více
To mě mrzí!! Napadlo mě, pokud se nechytají vyšetřená embryjka, tak můžeš mít posunuté implantační okno. Imunologii máš v pořádku?
@Zarini to mě moc mrzí
u těch vysetrenych embryí už je to asi divné že se ani na podruhé nechytlo, tak snad najdou příčinu. Přeji hodně síly a ať to poslední embryo je pořádný bojovník ![]()