Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berunkas hlasime, že jsme na světě, malý Jaroušek se narodil 27.12. a i přes cukrovku měl krásných 3,39kg takže žádný cvalik jak vyhrožovali
jak tobě pokračuje těhotenství???
@kkkk11 a co ty???
@Zubejka jeeeeee😍moc gratuluju, jsem strasne rada ze jsi dosla do zdarneho konce.
Ja doufam ze uspesne bojuju, uvidime co druhy screening, prestala jsem zvracet a zacala me palit zaha😄zatim nevime co to je, moc nechce na ultrazvuku spolupracovat ale je pomerne aktivni😄
@Zubejka ahoj holky, my jsme dnes 27+0 a vše je ok
Prcek teď asi hodně roste a mě tahá bříško, bolí záda.. znáte to
a moc gratuluji!!! ![]()
@Berunkas @kkkk11 paráda holky mám z vás radost
nás pustili včera domů, takže do nového roku už jsme vstoupili jako rodina
přeji holky krásný nový rok, hodně štěstí a víte co? LETOS UŽ SE DOČKÁTE ![]()
Ahoj holky, nemůžu uvěřit tomu, že brzy to bude rok, co se nám tato skupinka založila.. Úplně si vybavuji své pocity, strach z neúspěchu a tu psychickou bolest, co mě požírala každý den..
Zajímalo by mě, jak jste na tom nyní? 😊
Já naprosto úžasně a ty “ošklivé”’ pocity se vyměnili za pocity štěstí, lásky a hlavně vděku 🙏🏻 Právě mi na bříšku leží dokonalá 2 a pul měsíční holčička ❤️
@Kaari ahojky,leti to neuveritelne a i ja se blizim do finise, zbyva mi poslednich par tydnu a zacinam balit tasku do porodnice. Cekame teda chlapecka a od doby co citim pohyby tak je aktivni az moc, snad v tom nebude pokracovat i po narozeni a bude klidnejsi miminko😄
Ahoj holky, my dneska máme 12 dní!! Malý je zlatíčko
je to neuvěřitelný pocit
také nemůžu uvěřit, že to je už víc jak rok, co jsme byli na odběru vajíček
Můj prcek má už tři dny asi novorozenecké akné a to je momentálně jediné, co nás trápí
Jsem ráda, že se vám daří a @Berunkas drž se! Porod je krásný!!!
@kkkk11 jee
moc moc gratuluji maminko
jinak letí to strašně my měli ve středu rok od transferu a teď už mi tu krásně pase koníčky a snaží se otáčet ![]()
Ahoj holky, ja se hlasim z porodnice, v 36+0 se maly rozhodl ze pujde ven.
Davidek ma 46 cm a 2650 g a vsechno je v poradku, ja si po tom planovane neplanovanem cisari pripadam jak po boji ale to se zlepsi😄
Ahojte holky, mám prosbu mám úplně vymazaný mozek z toho už 16. V 1 hod. Jsem byla po sedmé na KETU a chce se zeptat počítá se už ten den 16. 5 jako 1 den nebo až od 17.5?
Blbá otázka já vím ale prostě už jsem z toho blbá
Děkuji vám
@Weuu16 den ketu jen den nula, takze 17.5. je prvni den po ketu😊
@Berunkas no snad už to vyjde to bylo poslední co jsme tam měli ![]()