KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
12.6.24 13:48

@niki896 tak jestli má ještě dorůst folikul, tak to je super, to sliznice ještě doroste třeba na 8/9 mm :kytka:

Já měla vždy sliznici ukazkovou a štve mě, ze mi tu revizi minuly rok tak pohnojili, ze mi teď nechce dorůst více než na 6 :pocitac: :zed: :zed:

Ten grep taky zkusím, no minimálně budu plna vitamínu takže to je jen ku prospěchu :srdce: Beru ale nějaké “ženské” probiotika a součástí toho jsou i grepove semínka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.6.24 14:03

@kamaradka32 ježiš to mě mrzí, a co ti tam pokazili? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
12.6.24 18:13

@niki896 vyskrabli mi to moc, ze mi vzali i tu bazalni vrstvu dělohy, takže mi se ted ta sliznice neobnovuje a nenarusta jak by měla..a udělali mi tam takovou díru, ze mi tam hned nasedla infekce a půl roku jsem řešila zanet dělohy ukrutny..takže deloha úplně v zničena, Poskozena mechanicky i zánětem :pocitac: :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.6.24 21:09

@kamaradka32 To je strašný, a změnila jsi centrum? To asi nebude postup de lege artis… To mě mrzí, připadá mi děsný co kvůli těm dětem podstupujeme. :( Já jsem teprv na začátku a už mě to vytáčí. Doufám že se ti to časem vylepší / pořádně zahojí <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.6.24 12:13

Ahojte holky, mám otázku tak prosím o odpověď.
11.6.2024 jsem byla na 2 pokusu KET a od té doby mám divný pocit v podbřišku jako bych to měla dostat ale zároveň mi je i na zvracení :zed: :roll: při 1 pokusu jsem neměla vůbec žádné bolesti nic a normálně jsem to 6 dní po ket dostala silnou menstruaci.
Měla jste to některá? Děkuji za odpovědi
A všem přeji hodně štěstí ať se zadaří :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.6.24 16:35

@Weuu16 Tuhle zkušenost nemám, tak nemůžu sloužit. Měla jsem „jen“ jeden KET a po něm jsem vůbec nic necítila, a pak jsem to prostě dostala, asi tři dny po termínu.

Jinak u mě v červnu transfer nebude, endokrinoložka mi doporučila s tím počkat do srpna, chtěla by ještě trochu snížit TSH, plus se mi na štítce objevily nějaké malé cysty, které by měly snad zmizet, ale chce to raději sledovat. Tak mám zase předepsanou jódovou kúru a budu doufat v lepší zítřky (v lepší srpen 8o :zed: :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
1.7.24 16:05

Holky jak to tady a vama vypada? jak pokracujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
2.7.24 10:41

@Berunkas ahoj, já mám po screeningu a u nás zatím vše v pořádku, takže snad se konečně dočkám :srdce: a co ty jak jsi na tom??? Už víš kde je problém a kdy budete moci pokračovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
2.7.24 11:16

@Zubejka tak to je super, mam fakt radost :srdce: mam vysledky imunologie, mam Nk lymfocyty cd3-cd16-56 nahore, nkt bunky st. trofoblastem nahore a jako bonus autoimunitu nahore, silne pozitivni nejaky dve veci ktery jsou pomerne ojedinely ale to uz musi potvrdit/vyvratit revmatologie. Dostala jsem medrol a za dva mesice kontrola co to udelalo.
Loni jsem si jeste u doktorky delala srandu ze tam snad mam zuby a ty embrya zeru a ono jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
2.7.24 11:20

Ja mam take po screeningu, vse je v poradku a cekame holcicku.. porad tomu nemuzu uverit ❤️ 🙏🏻

@Berunkas budu moc drzet palce, at to pomuze a za ty dva mesice jsou vysledky daleko lepsi ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
6.9.24 17:25

Ahoj holky, jak to tady s vama vypada?
Mam za sebou vysledky imunologie a kontrolu v car ohledne ketu, dostala jsem lenzeto a estrofem a zacit prvni den cyklu. A dneska jsem mela nejaky divny pocit, jsem 27 DC takze par dni pred ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.9.24 20:48

@Berunkas ahoj, teda to je paráda, že by vyšlo přirozeně, tak moc držím palce ať to dobře dopadne 🙏 jinak já 24tt a zatím vše v pořádku už pacholek pěkně kope :srdce: jen mám teď trápení s ČSSZ o měsíc mi nevyjde neschopenka s mateřskou a zatím to vypadá, že mi to prodloužit nechtějí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.9.24 20:49

Jeziskotee, tak to je krasa!! Budu drzet palce, at se fazolka krasne zahnizdi a udrzi ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
6.9.24 21:04

@Zubejka jak jako neprodlouzi? jsou normalni? Me to poprve prodlouzili o mesic ale pri druhe zadosti to protahli o 3,ted budu zkouset dalsi.Jsem rada ze je vsechno ok :srdce:

@Kaari Dekuju,byl to pro me trochu sok :D nasadim hnedka progesteron a v pondeli jim udelam radost v car :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
6.9.24 22:08

@Berunkas nevím, přišel mi dopis, že se mám dostavit k lékaři, pro přezkoumání a to jsem v pondělí byla a nic neříkala :nevim: já tomu nerozumím, jde o blbý měsíc a papírování je k tomu :zed: musela jsem jim psát i životopis od základní školy po teď nechápu na co když chci jen o měsíc prodloužit neschopenku :zed: ve čtvrtek jdu k doktorce tak snad mi k tomu řekne víc :nevim:
No jsou to ale nervy, první screening pozitivní na down, takže další vyšetření, nervy jak blázen, máš se na co těšit, je to těhotenství samy stres a modlení, ať je vše v pořádku, kór po špatných zkušenostech :zed: ale mám z tebe hroznou radost a moc ti to přeji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí