KET duben 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
15.5.24 18:35

@Zubejka Jojo, ja jsem na tom uplne stejne, ja se to minule dozvedela na kontrole v 9tt. Moc jsme nepocitala s tim, ze by se mohlo neco po… A ted jsem dost vypsychla a popravde porad myslim na to, ze se to zase nepovede a nedokazu se tolik radovat…Hrozny, jak to poznamena psychiku :roll: Ja nevim, pro nas je to asi jeste horsi kvuli tomu, ze kazdy ten uspech s poz. testem je vykoupeny lety snazeni a velkym mnozstvim napichanych hromonu a nervu s IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
15.5.24 19:25

@Natao právě a mám i strach, že mě pak bude mrzet, že jsem si ty začátky neužila, ale nějak to nejde prostě ten strach je silnější :zed: snad ty dva týdny nějak zvládnu, bude všechno v pořádku, pak screening a nějaké slavnostní oznámení rodině i když rodiče už to asi tuší, že to vyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
15.5.24 19:35

Holky, já jsem na tom podobně. :hug: Mám za sebou už tolik ztrát. Bojím se věřit, že to teď bude v pořádku. Bojím se o tom, že jsem těhotná, mluvit nahlas. Neví to nikdo kromě manžela a dlouho to vědět nikdo jiný nebude. Snažím se věřit v dobrý konec. :srdce: Je to jak na houpačce. Chvíli věřím, chvíli se strašně bojím. Stále špiním, což mi opravdu pozitivní náladu nepřidává. Chvíli se zdá, že už špinění ustává, pak zas trošku. Je to strašný bát se při každém pocitu vlhkosti, při každé návštěvě wc, aby nebylo něco špatně…

Musíme doufat, že si užijeme druhý a třetí trimestr. :srdce: Já jdu na UZ až 24. Je to strašně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
16.5.24 15:50

Ahoj holky, mam po kontrole, negativni jak jsem predpokladala, i doktor vypadal dost nestastne, dostala jsem zadanku na reprodukcni imunologii a uvidi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.5.24 16:30

Ahoj holky, tak ja uz mam konecne taky po ultrazvuku ❤️
Srdicko bije krasne a vse vypada v poradku ❤️

Dle vkladu, jsem si vypocitala, ze bych mela byt dnes 7+1, dle MS 6+4 a fazolka ma 9mm a vypda to na 6+5.. ale pry se to muze behem par dnu ruzne posunout.. Hlavni je, ze je vse v poradku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.5.24 16:37

@Berunkas to em moc mrzi 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
16.5.24 18:08
@Kaari píše: Více

Super. :srdce: :hug: Už Tě propustili ke gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
16.5.24 18:09

@Berunkas
Je mi to moc líto. :( Snad to dopadne příště!
Jdeš k Maličkové Černé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
16.5.24 18:13

@Boo01 snad ano, mluvila jsem se sestrickou od jineho doktora a rikala ze ji to preda at mi zavola jeji sestricka, snad nebudou volne terminy az na vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.5.24 18:14

@Berunkas taky mě to moc mrzí, snad další pokus už bude ten posledni :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.5.24 18:24

@Boo01 ano ano, jdu dalsi utery 28. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
16.5.24 18:26
@Berunkas píše: Více

Ono je to o štěstí. Někdy se s ní dá domluvit dobře. Je prý ale kapacita v oboru. Já k ní nechodím. Chodím k imunologovi do nemocnice a jsem naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
16.5.24 18:29

@Kaari
Já jdu 24 ještě do centra a pak už ke gynekologovi. Moc se mi nechce. Má hrozně vždycky narváno, termíny po měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
16.5.24 18:50

@Boo01 ja bych nejradeji taky chodila porad do caru.. prijdou mi tam na to takovy odbornejsi 😀 🙈
Ale muj gynekolog je taky moc fajn a da se k nemu dobre objednavat ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
16.5.24 18:57
@Kaari píše: Více

Můj gynekolog je fajn. Žádný odměřený člověk. Bohužel je ale oblíbený a má moc pacientek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí